Balík, kdy přijde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
22.10.13 12:50

@Ivulka88 Aha, tak to je od vas dost daleko no…ja ze byt to bliz, tak bych se snad za ni i rozjela…jestli ji tam vubec v tom miste bydliste co uvadi nekdo zna :roll:
Jenze ona s tebou denne komunikovala i srkz balicek a nakonec taky nedosel… :zed: porad jen vymluvy…
Priste radsi kupovat pampersky v supermarketech, maji tam taky dost casto slevy, my toho vzdycky domu natahame :-D a nebo na netu, ale v serioznich obchodech jako je Feedo.cz apod. vetsinou jsou pak na heurece recenze lidi jak jsou s obchodem spokojeny apod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
22.10.13 13:01

@Hanka79 Uvidíme, já už jsem z toho nešťastná a kašlu na to!! :cert: :! Příště plenky jen z obchodu.. :zed: Někde jsem četla, že banka osobní údaje držitele účtu nesmí sdělovat. Ale na druhou stranu jsem zjistila, že kdybych chtěla poslat třeba jen korunu na přepážce v bance třeba této paní, tak na stvrzence by mělo být napsáno všechno, tak nevím zkušenosti nemám, ale za zkoušku by to stálo třeba bydlí někde poblíž… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
22.10.13 13:48

Tak paní pomazala všechny své inzeráty a udělala si nové a taď je pod jménem Bella a je z Bruntálu, tak bacha na to holky. Podle mě je to pořád stejná baba :! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
29.10.13 14:51

Ahoj holky ač jsem to nečekala, dnes mi přišla od paní platba zpět. Ještě minulej týden měla výmluvy, že poslala peníze na špatné č. ú. a platba jí prej byla vrácena. Ale po velmi nepříjemném mailu, který jsem jí na to napsala se mi omlouvala a platba nakonec přišla. Ani nevíte jakou mám radost, opravdu jsem to nečekala. :! :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
29.10.13 14:54
@Ivulka88 píše:
Ahoj holky ač jsem to nečekala, dnes mi přišla od paní platba zpět. Ještě minulej týden měla výmluvy, že poslala peníze na špatné č. ú. a platba jí prej byla vrácena. Ale po velmi nepříjemném mailu, který jsem jí na to napsala se mi omlouvala a platba nakonec přišla. Ani nevíte jakou mám radost, opravdu jsem to nečekala. :! :mavam: :dance:

No, to teda, koukám. Dítě štěstěny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
29.10.13 16:14
@Ivulka88 píše:
Ahoj holky ač jsem to nečekala, dnes mi přišla od paní platba zpět. Ještě minulej týden měla výmluvy, že poslala peníze na špatné č. ú. a platba jí prej byla vrácena. Ale po velmi nepříjemném mailu, který jsem jí na to napsala se mi omlouvala a platba nakonec přišla. Ani nevíte jakou mám radost, opravdu jsem to nečekala. :! :mavam: :dance:

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: super :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18259
29.10.13 19:03

@Ivulka88 Tak to jsem rada, ze to tak dopadlo…asi se mejlu zalekla :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.4.14 16:56

prosim znate odpoved ?

Dobry den vše, chtela jsem se zeptat, nevite nekdo, byl me poslan balik z ciziny, balik sleduji, uz je na ceste, MUZE ODESILATEL, když je balik na ceste stornovat a zrusit? prosim, znate nekdo odpoved? :,( :,( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
14.4.14 16:59

@chinok To pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.10.14 08:35

Potřebuji poradit mám odeslat balík (obyčejný balík) 280g jsou v tom dvě halenky.
Tomi má paní zaplatit předem na účet nebo to převezme pošta a poslě mě? moc děkuji balíky neposílám a nechci přijít o peníze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 08:39

@Karlaaa Tak záleží, jak se domluvíte. Buď dobírka, kdy zaplatí kupující při převzetí zboží, nebo pokud souhlasí kupující, tak zaslat peníze na Váš účet a Vy odešlete zásilku.
Ještě existuje jedna možnost a to, aby Vám kupující zaslat na účet cenu poštovného s dobírkou a Vy mu pak odešlete zboží na dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
22.10.14 09:25

@Karlaaa na bazárku jsem si zvykla platit předem na účet, prodávající to běžně chtějí a zboží odesílají po připsání peněz na účet a já to chápu. Chráníte se tím, aby jste své peníze dostala. Ke všemu při dobírce je i poštovné dražší. Ale jde i o důvěru ze strany kupující, že pošle peníze předem, takže se můžete domluvit, aby to vyhovovalo oběma stranám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
14.12.16 17:48

Ahoj holky,
potřebuju poradit s balíkem u České pošty. Vyznáte se některá? Vyplnila jsem si podací lístek a složenku (peníze mi pak ČP zašle na účet, je v té ceně započítána cena zboží i dobírka). Ale - jaký je rozdíl, když pošlu balík na dobírku obyčejně a balík do ruky? Nepotřebuji, aby to tam bylo do druhého dne. Když dám obyčejně, nemusí si to ale pak vyzvednout na poště? Dojde to o pár dnů později, ale domů k adresátovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
14.12.16 18:01

@Tate první pokus by měl být taky donáška domů, ale v tomto čase na to často pošta dlabě a nechává balíky rovnou na poště. Ale máš to stejné ať je to do ruky nebo jen doporučené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
14.12.16 18:32

No ted bych nespolehala na nic, ja mela uz druhej doporucenej balik a ani se nenamahali zazvonit nebo mi nechat ve schrance oznameni, kdybych nemela cislo baliku tak ani nevim ze uz dorazil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová