Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 píše:
No bohuzel je jich posledni dobou vic nez dost, nejak se s nima roztrhl pytel…aspon, ze jsi neposlala vsechny penize…ikdyz ani 500,– jen tak nekdo nenajde na chodniku ze jo
![]()
Jj přesně tak, zítra se zajdu zeptat na poštu..doufám že jí křivdím. ![]()
@Ivulka88 píše:
Jj je to pravda, ale pořád ještě doufám..Zase si říkám proč by se každý den ptala jestli balík dorazil…
Hele, tak třeba je chyba fakt v poště… Nebo si najdi číslo na poštu a zkus tam zavolat. Zda tam nemáš balíček na své jméno… Že ho čekáš už týden, ale lístek ve schránce zatím nikde…
@Peppa Pig píše:
Taky nerada posílám peníze předem, ale na dobírku ti, bohužel, dnes většina prodávajících nic nepošle. Jen větší internetové obchody
To je taky pravda, lidi se bojí že přijdou o poštovné a druhá strana se zase bojí že balík nedorazí, když pošlou předem peníze.
@Nejhodnější píše:
Hele, tak třeba je chyba fakt v poště… Nebo si najdi číslo na poštu a zkus tam zavolat. Zda tam nemáš balíček na své jméno… Že ho čekáš už týden, ale lístek ve schránce zatím nikde…
Souhlas, zavolala bych na poštu a poptala se.
@T.Hololinka píše:
Souhlas, zavolala bych na poštu a poptala se.
Zjistím to, pojedu na poštu osobně stejně tam mám cestu.. ![]()
@Ivulka88 píše:
Zjistím to, pojedu na poštu osobně stejně tam mám cestu..
Tak přeji hodně štěstí aby tam balíček byl a nepřišla jsi zbytečně o 500 kč. ![]()
@Ivulka88 píše:
Zjistím to, pojedu na poštu osobně stejně tam mám cestu..
Tak dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Mně se stalo, že i když jsem nakupovala u zavedeného prodejce s větším internetovým obchůdkem na dobírku, tak mi pak každý den chodilo několik téměř výhružných mailů, co se stane, když balík nepřevezmu
Jaké mi pak budou hrozit sankce a kolik mě to bude stát ![]()
@Nejhodnější píše:
Tak dej vědět jak jsi dopadla
Určitě dám… ![]()
@T.Hololinka píše:
Tak přeji hodně štěstí aby tam balíček byl a nepřišla jsi zbytečně o 500 kč.
Děkuji snad to bude všechno jen omyl a balík bude na poště..
![]()
No je to risk, já teď koupila od paní na MMB, neměla ani jedno hodnocení, peníze jsem poslala dopředu (400 Kč) a vše proběhlo v pořádku. Snad to bude ok..
@Sibyla0 píše:
No je to risk, já teď koupila od paní na MMB, neměla ani jedno hodnocení, peníze jsem poslala dopředu (400 Kč) a vše proběhlo v pořádku. Snad to bude ok..
Tak to jsi měla štěstí
… Na svini můžeš narazit kdykoli…
@Sibyla0 píše:
Je to risk, nikdy se mi nic takového nestalo, všechno vždycky přišlo. Ale tak všechno je jednou poprvé. ![]()
Zasla bych na postu, a kdyz ne, tak pani musi dle podaciho cisla sama reklamovat nedoruceni - pokud to neni podvodnice. To pak poznas, jak to bude resit. To uz by pak bylo horsi. Touhle dobou by to tam uz melo bejt, ja vyuzivam postu docela casto a mam velmi malo spatnych zkusenosti, nikdy jsem nereklamovala, ztratilo se neco jen jednou a to se naslo - lidska chyba.
ale na druhou stranu se nedivim, ze chce zalohu, kdyz si to nevyzvednes, postovne ji uz nikdo nevrati. Kdo treba je maly podnikatel, tak se mu to fakt nevyplati, tak se nedivim, ze to nikdo nechce delat. U provereneho servru bych se nebala, ja platim vsechno predem. Bazar je horsi, tam bych taky byla obezretnejsi. Je dobre koukat na hodnoceni.
@suik píše:
Zasla bych na postu, a kdyz ne, tak pani musi dle podaciho cisla sama reklamovat nedoruceni - pokud to neni podvodnice. To pak poznas, jak to bude resit. To uz by pak bylo horsi. Touhle dobou by to tam uz melo bejt, ja vyuzivam postu docela casto a mam velmi malo spatnych zkusenosti, nikdy jsem nereklamovala, ztratilo se neco jen jednou a to se naslo - lidska chyba.ale na druhou stranu se nedivim, ze chce zalohu, kdyz si to nevyzvednes, postovne ji uz nikdo nevrati. Kdo treba je maly podnikatel, tak se mu to fakt nevyplati, tak se nedivim, ze to nikdo nechce delat. U provereneho servru bych se nebala, ja platim vsechno predem. Bazar je horsi, tam bych taky byla obezretnejsi. Je dobre koukat na hodnoceni.
Paní žádné hodnocení nemá, dívala jsem se. O to je to divnější, protože už je tam poměrně dlouho s plínama. Koukala jsem i na podvodníky z bazaru, nic podezřelého, její číslo účtu jsem mezi zloději nenašla. ![]()