Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pošta mi balík doručí vždy max. do dvou dnů. Můžeš se zkusit zeptat na poště, zda tam ten balík na tvé jméno neleží. Mně se stalo už několikrát, že oznámení o uložení zásilky hodili třeba někomu jinému do schránky. Ale odesílatel mi poslal, že balík to a to číslo leží na poště, tak jsem si ho tam prostě vyzvedla jen na občanku.
A zkoušela jsi volal na poštu u Vás? Už se mi stalo, že jsem čekala na balík a ve finále jsem zjistila, že už leží na poště, jen mi poštačka zapomněla dát do schránky lístek.
Já jen doufám, že to není nějaká podvodnice…
Ještě že jsem jí neposlala celou částku… ![]()
Obrátila bych se přímo na poštu. Jelikož u nás je úplně normální, že ti ani nehodí papír do schránky. Takže to po těch 14ti dnech či jak dlouho to tam leží posílají zpět. já mám s poštou teda jen ty nejhorší zkušenosti, takže se snažím všechno objednávat přes jiné společnosti.
Ale to, že ti nechce říct podací číslo je divné… Neposílala jsi jí žádný peníze předem, že ne? @Ivulka88?
@T.Hololinka píše:
A zkoušela jsi volal na poštu u Vás? Už se mi stalo, že jsem čekala na balík a ve finále jsem zjistila, že už leží na poště, jen mi poštačka zapomněla dát do schránky lístek.
Ještě ne zítra tam rači zajedu.. ![]()
@Ivulka88 píše:
Já jen doufám, že to není nějaká podvodnice…Ještě že jsem jí neposlala celou částku…
Proto já peníze zásadně neposílám předem. Max. cenu poštovného a jen v případě, že má dotyčná kladná hodnocení na Bazárkách.
@Ivulka88 píše:
Ještě ne zítra tam rači zajedu..
Zkusit to můžeš, možná tam balíček už je.
@Ivulka88 píše:
Já jen doufám, že to není nějaká podvodnice…Ještě že jsem jí neposlala celou částku…
Takže něco jsi jí poslala? Hm tak to se obávám toho, že to je podvodnice…
Ale na druhou stranu proč by takto nepodnikali, když se pokaždé najde někdo, kdo ty prachy předem pošle… Lidi se asi nikdy nepoučí ![]()
@Nejhodnější píše:
Obrátila bych se přímo na poštu. Jelikož u nás je úplně normální, že ti ani nehodí papír do schránky. Takže to po těch 14ti dnech či jak dlouho to tam leží posílají zpět. já mám s poštou teda jen ty nejhorší zkušenosti, takže se snažím všechno objednávat přes jiné společnosti.
Ale to, že ti nechce říct podací číslo je divné… Neposílala jsi jí žádný peníze předem, že ne? @Ivulka88?
Poslala jsem jí část peněz jako záruku že jsi pro balík příjdu. Je to balík za 2000,– a 500,– jsem jí poslala.. ![]()
@Ivulka88 píše:
Posílá mi balík za 2000,–kč, a já jí poslala pouze 500,– jako záruku že si pro balík příjdu…
Tak jeste z toho nebud smutna, treba to opravdu jen nekde uvizlo, ikdyz se mi to zda uz docela dlouho, jesti vis jmeno a mesto odkud ta pani je, tak bych to zkusila vypatrat, zda nekdo neco odtamtud posilal…nastesti jsi ji jeste nedala vsechny penize, ikdyz 500,– pro nekoho co neposlal vubec nic je taky dobry
…koukala jsi do schranky jestli tam nahodou nemas papir z posty, ze tam mas balicek? ja jednou doma cekala na postu a nic a ve schrance pak byl papir o balicku, nadavala jsem jak cert, ze trcim doma a oni hodi papir do schranky a bylo to kvuli tomu, ze nam u zvonku nekdo strhnul jmeno tak se postak nedozvonil…na schrance to nastesti nikdo nestrhnul ![]()
Taky nerada posílám peníze předem, ale na dobírku ti, bohužel, dnes většina prodávajících nic nepošle. Jen větší internetové obchody ![]()
@Nejhodnější píše:
Takže něco jsi jí poslala? Hm tak to se obávám toho, že to je podvodnice…Ale na druhou stranu proč by takto nepodnikali, když se pokaždé najde někdo, kdo ty prachy předem pošle… Lidi se asi nikdy nepoučí
Jj je to pravda, ale pořád ještě doufám..Zase si říkám proč by se každý den ptala jestli balík dorazil… ![]()
@T.Hololinka píše:
Proto já peníze zásadně neposílám předem. Max. cenu poštovného a jen v případě, že má dotyčná kladná hodnocení na Bazárkách.
Já teda přes bazary nenakupuji vůbec, ale ani prověřenému e-shopu nepošlu peníze předem. Jednou se mi dokonce stalo u jednoho velkého eshopu s krmivem pro psy, že bylo všechno skladem, tak jsem objednala, zaplatila, ale půlka toho skladem nebyla a nebylo to ani vůbec možné už doobjednat. prachy nevrátí, prý že si mám objednat něco jiného… Takže už nikdy víc prachy dopředu…
![]()
@Ivulka88 píše:
No bohuzel je jich posledni dobou vic nez dost, nejak se s nima roztrhl pytel…
aspon, ze jsi neposlala vsechny penize…ikdyz ani 500,– jen tak nekdo nenajde na chodniku ze jo
![]()
@Peppa Pig píše:
Taky nerada posílám peníze předem, ale na dobírku ti, bohužel, dnes většina prodávajících nic nepošle. Jen větší internetové obchody
Přesně tak, je to problém, ale nedivím se..zlodějů je plnej internet… ![]()