Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivulka88 Tak tak, hlavně ať napíše číslo balíku a když se bude cukat a nedoloží, ať vrátí peníze, když nevrátí…požádej banku ![]()
Nebo ať zadá do balíku do ruky tvoji mailovku nebo mobil, pak ti přijde mail nebo sms, že se balík odeslal, že bude dodučovaán a ona ti pak nemusí žádné číslo posílat. ![]()
Tak jsem vytočená do nepříčetnosti.
Paní mi včera psala, že balík opět odeslala obyčejně.
Už na to nemám nervy… Opět jsem požadovala číslo lístku…opět jsem se nedočkala..
Dnes mi paní psala, že jí odvezli syna do nemocnice a že balík neodeslala, protože neměla čas…
Jelikož je to 14 dní a paní mi nebyla scopna balík odeslat za tu dobu, požaduji vrácení peněz…
Ale očekávám, další a další a další výmluvy, sice mi napsala, že peníze pošle, ale pochybuju. ![]()
@Ivulka88 píše:
Tak jsem vytočená do nepříčetnosti.Paní mi včera psala, že balík opět odeslala obyčejně.
Už na to nemám nervy… Opět jsem požadovala číslo lístku…opět jsem se nedočkala..
Dnes mi paní psala, že jí odvezli syna do nemocnice a že balík neodeslala, protože neměla čas…
Jelikož je to 14 dní a paní mi nebyla scopna balík odeslat za tu dobu, požaduji vrácení peněz…
Ale očekávám, další a další a další výmluvy, sice mi napsala, že peníze pošle, ale pochybuju.
lidi jsou svině! Obyčejná podvodnice!!!
@Ivulka88 Že to ty lidi kvůli pětistovce baví. Ty se s ní rozluč, a držím palce at už příště narazíš na někoho slušnějšího. ![]()
@Nejhodnější Jsou!!! Tohle se mi ještě opravdu nestalo a doufám, že už taky nestane… ![]()
@boball Taky si říkám, můžu být jedině ráda, že jsem jí neposlala celé dva tisíce, to bych se opravdu tloukla do hlavy… ![]()
@Ivulka88 Člověku je s toho, smutno, ale bohužel takových lidí je. Musíme doufat, že snad se jim to alespon někomu z nich vymstí.
@Ivulka88 Já jsem si taky hned myslela, že paní lže jak když tiskne, navíc se dušovala, že pošle jako balík do ruky, jenže to by se holka nedoplatila
.
Tak držím palce, ať vše dobře dopadne. Kdysi jsem z jedné lámala 8set, byla to podvodnice, dokonce jsem ji sjela po telefou a to nejsem žádná bojovnice. A z jednoho eshopu mi poslali špatnou barvu tašky za 1,5tis. a k vracení se měli až po 3 měs.,kdy jim manžel vyhrožoval policií. Lidi jsou svině a v dnešní době se ukazuje, že jich je čím dál víc, bohužel
@Hanka79 píše:
@Ivulka88 Ahojky, tak jak to probiha dal?
Ahoj paní tvrdí že mi odeslala platbu a já čekám. Má na to do konce týdne, tak jsem zvědavá… ![]()
@Ivulka88 píše:
Ahoj paní tvrdí že mi odeslala platbu a já čekám. Má na to do konce týdne, tak jsem zvědavá…
Jestli ti nějaké peníze přídou, budu to považovat za zázrak. Ale napiš jak to dopadlo, jsem sama zvědava jestli se mýlím. ![]()
@Ivulka88 píše:
Ahoj paní tvrdí že mi odeslala platbu a já čekám. Má na to do konce týdne, tak jsem zvědavá…
To je hrozna baba teda
to jsem teda taky zvedava zda ty penize dojdou…hlavne, aby takhle pak nenaletely dalsi maminy ![]()
@Hanka79 No právě inzerát už tam má dlouho a žádné negativní komentáře tam nemá, na internetu taky není žádná zmínka o tom že by byla podvodnice podle čísla účtu a tak. Tak nevím uvidíme snad nebudu první… ![]()
@Ivulka88 Tak pokud chci neco prodat co uz nepotrebuju, tak s tim nebudu snad delat takovy caviky ne? je to divny…bydli od tebe nejak daleko?
@Hanka79 Má tam psané Ústí nad Labem což je od nás asi 400km daleko, ale trochu jsem pátrala a mám pocit, že má na bazoši víc nabídek s plenkama Pampers pokaždé má stejné jméno jen jiné bydliště a tel. číslo, je to pouze moje domněka uvidíme jestli peníze nepříjdou do konce týdne potvrdí se mi to co si myslím. Divné je že mi paní denně píše jestli už mi platba došla, jestli nepříjde, tak je jasné že si ze mě dělá celou dobu jen srandu…
![]()