Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě pošli balík do ruky, dovezou domů a má přednost před obyč. balíkama. Určitě uveď na podací lístek telefonní číslo a u přepážky upozorni, ať ti tel. číslo zadají do počítače. Adresát bude mít zprávu o příjetí balíku do přepravy a další sms, kdy bude balík doručovaný popř., že je uložený na poště, pokud adresáta nezastihnou.
Balík na dobírku je s doplatkem při přejímání balíku, obyčejně se balík posílá bez jakéhokoliv dokladu- pošta nad ním nemá kontrolu a v případě ztráty je nedohledatelný a nikdo nedostane nic. Balík doporučený je s dodejkou a v případě ztráty pošta uhradí cenu balíku, pokud není schopná ho dohledat. Balíky mi obyvykle chodí do 3 dnů od odeslání, někdy dokonce druhý den- mluvím o české poště!-)
Za jak dlouho dojde balík když byl placen předem ?
Vždy jsem si objednávala balíky a platila dobírkou. V okamžiku když balík převzala česka pošta tak mi přišlo sledovací číslo zásilky a do druhého dne byl i balík doma.
Teď jsem platila předem, s tím že až budou prachy připsané na učet balík bude odeslán. No prachy byly připsané ve čtvrtek, balík odeslán tento týden v pondělí. A balík doma není. Podací číslo zásilky dotyčná firma dnes nedala, neboť už prý nejsou v práci že prý zítra…ale obavy už mám
@smajlik345 jakou spolecnosti to zasilali? Me se obcas stava,ze ta prepravni spolecnost ma jen data k tomu baliku,ale balik je fyzicky jeste u odesilatele ![]()
@smajlik345 píše:
Vždy jsem si objednávala balíky a platila dobírkou. V okamžiku když balík převzala česka pošta tak mi přišlo sledovací číslo zásilky a do druhého dne byl i balík doma.
Teď jsem platila předem, s tím že až budou prachy připsané na učet balík bude odeslán. No prachy byly připsané ve čtvrtek, balík odeslán tento týden v pondělí. A balík doma není. Podací číslo zásilky dotyčná firma dnes nedala, neboť už prý nejsou v práci že prý zítra…ale obavy už mám
To je divny. Platba predem jen u osvedcenych eshopu. Vzdy jedu podle Heureky.
Letos, kdyz byly dny dopravy zdarma, tak sem platila prevodem. Odeslala odpoledne a rano uz psali mail, ze penize dostaly. Odpoledne mail, ze odesilaji.
Akorat teda to zdrzovala posta. Odeslano ve ctvrtek vecer a prislo to v utery(vcera).
Ja bych tam volala a chtela to cislo zasilku. A mas ponauceny pro priste ![]()
@smajlik345 České poště již začaly Vánoce. Tzn. doručení bude trvat déle. Vyžádejte si zítra od firmy číslo zásilky.
Mne ted ležel balík dva dny na depu. Dle vyjádření paní na přepážce mi doručili balík rychle.
PS: doručen byl po 4 dnech. Ani se nepokusil jej dovézt domů, rovnou jej uložili na poště. To už se mi dlouho nestalo, není to u nás standard.
Já právě vždy si nechávám balíky posílat na dobírku a ověřují docela dost. Bohužel to je věc, která už skoro nikde není. A k tomu ještě přes organizaci která se stará o psy stránky pěkné, fc pěkné že se zajímá.
Tak jsem si řekla že negativní reklama bych jim mohla ublížit ( což není v plánu ) chápu že toho mají hodně přeci jen prvořadost jsou psy, a svými telefonáty je otravují, ale tak jak jím to vadí že je otravují tak mě to taky vadí. Přeci jen objednávám dost a vždy je komunikace a v příp. problému tak firma problém řeší, ale tyhle ne. Balík jde přes českou poštu
Česká pošta teď lehce nestíhá, taky mi chodí balíky se zpožděním. Byly dny dopravy zdarma a blíží se Vánoce… Chtělo by to to číslo balíku.
@smajlik345 píše:
Minulý týden jsem v úterý objednala a zaplatila převodem z účtu, Ve středu mi pošta poslala sms, že převzali balík, hned ve čtvrtek dorazilo.
![]()
@kačka39 píše:
Minulý týden jsem v úterý objednala a zaplatila převodem z účtu, Ve středu mi pošta poslala sms, že převzali balík, hned ve čtvrtek dorazilo.![]()
![]()
Jestli je to Česká pošta tak patrej dál, oni už teď nestíhají, mě se ani nenamahali zazvonit s balíkem ani hodit papír do kasliku ať si dojdu na poštu. Prý že už posílají jenom SMS zprávu ale když odesílatel neměl moje číslo mohla sem se jít klouzat. Ještě že sem šla na poštu kuli jiné zásilce, jinak bych ani nevěděla že už mi balík leží pár dní na poště ![]()
Nejen česká pošta. I geis uz nabírá skluz. Asi bych fakt měla začít objednávat dárky, ať je nedostanou někdy v únoru ![]()
@TopSecret Tak jsem se dívala a nebylo to v rámci kraje. Byla jsem z toho taky paf, jak to bylo rychlé, jak ze strany pošty, tak e-shopu.
Ale švagrovka dělá na poště a každý rok říká, že si pošta pronajímá halu na balíky, který nestihne doručit. Pak to doručují v lednu. Hlavně ty z číny. ![]()
Ještě počkej, česká pošta teď doručuje balík tak 3× déle než obvykle.
@kačka39 píše:
@TopSecret Tak jsem se dívala a nebylo to v rámci kraje. Byla jsem z toho taky paf, jak to bylo rychlé, jak ze strany pošty, tak e-shopu.
Ale švagrovka dělá na poště a každý rok říká, že si pošta pronajímá halu na balíky, který nestihne doručit. Pak to doručují v lednu. Hlavně ty z číny.
To jo. Loni takhle pred vanoci sem objednavala z bazaru. Jeden doporucene a druhy obycejne. Odeslano nastejno a ten obycejne prisel druhy den a ten doporucene az za dva dny.
Ale vetsinou z eshopu mi to prihde druhy den. Jako balik do ruky. Pres rok teda.
To ty si mela hooodne stesti
![]()
Jinak ja si na postu nemuzu stezovat. Vzdy mi vse prislo!