Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivulka88 Ještě mne napadlo, pokud nic nepříjde a posílala jsi penízky z účtu. Zkus jít do banky a požádat o vrácení platby z důvodu mylně zaslané platby. Jí bude kontaktovat její banka o tom, že ji někdo poslal neprávem peníze a ona se buď zalekne a pošle zpět a nebo je budeš moct vymáhat z obohacení. Jako dál neporadím, jak to chodí, ale já takhle poslala špatně asi 3× a to jsem z oboru
a vždy se mi penízky do týdne vrátily. Pochybuji, že by se ona bránila, že máte mezi sebou vztah prodejce kupující, když má sama máslo na hlavě
@1024 No mě taky, já jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Tvrdila mi, že na dobírku posílat nebude. A jinak to poslat nejde s podacím lístkem ne? No mám v tom guláš, zítra zajedu na poštu a zeptám se. ![]()
@Ivulka88 no nechci malovat certa na zed, ale tohle mi trochu smrdi…jak jinak to chtela poslat? Postovne prece plati ten kdo kupuje. Jako jestli dobirku nema v nabidce a chce platbu na ucet predem celou a pak posila doporucene, tak mozna mohla udelat vyjímku - a tím riskovat. Muze mit spatnou zkusenost, ze si to lidi pak nevyzvednou a ona ma 120 nebo kolik kc v haji.
jinak treba takhle laka z lidi penize.
No kazdopadne bych sla nejdriv na postu, pak z ni vymamila to podaci cislo - a kdyby se kroutila, tak bych jednala dal.
@suik Paní mi teď napsala, že číslo zašle v pondělí..tak uvidíme.
Jinak poštovné hradila paní, tak jsme se domluvili pokud si vezmu osum balíků plenek dá mi je za dva tisíce i s poštovným.. ![]()
Zkus reklamovat platbu v bance. Druhá strana musí platbu doložit jinak ti jí banka vrátí. Hodně stěstí.
@MorinkaTU Děkuji za radu, když to nepříjde do úterka a paní mi nepošle číslo podacího lístku, udělám to tak… ![]()
@Ivulka88 tak jo, kdyz je vetsi objednavka, tak ma zas velkej kseft. No uvidis, zase komunikuje, to je dobre znameni. No sama jsem zvedava.
@suik @1024 No holky dnes jsem byla na poště a balík nedorazil, paní se dívala jestli to náhodou přece neposlala doporučeně a nic asi se vypařil..
No ale říkala jsem jí, že posláno to bylo údajně 3.10. a paní za přepažkou mi řekla že to by tam ten balík už dávno byl i kdyby to poslala obyčejně. Tak začínám mít pocit, že balík nikdy nebyl odeslán…
Ale co mě zaráží, že paní neustále komunikuje přeje mi hezké dny pěkné víkendy tomu fakt nerozumím, kdyby to přece byla podvodnice proč by mě ještě kontaktovala… ![]()
Před chvílí jsem jí napsala co jsem se dozvěděla a ať mi to nějak vysvětlí, tak jsem zvědavá jestli se ještě ozve… ![]()
@Ivulka88 píše:
@suik @1024 No holky dnes jsem byla na poště a balík nedorazil, paní se dívala jestli to náhodou přece neposlala doporučeně a nic asi se vypařil..No ale říkala jsem jí, že posláno to bylo údajně 3.10. a paní za přepažkou mi řekla že to by tam ten balík už dávno byl i kdyby to poslala obyčejně. Tak začínám mít pocit, že balík nikdy nebyl odeslán…
Ale co mě zaráží, že paní neustále komunikuje přeje mi hezké dny pěkné víkendy tomu fakt nerozumím, kdyby to přece byla podvodnice proč by mě ještě kontaktovala…
Možná proto, že nakonec řekne, že balík zašantročili na poště a ona podací lístek někam založila? ![]()
@boball To je taky možné, ale v momentě kdy mi tohle sdělí, tak je víc než jasné že to podvodnice je..A já doufám, že to v té bance nějak vyřešíme a peníze dostanu zpět… ![]()
@_BBQ_s Jj to je fakt, tak uvidíme..Podle mě byl někde založen podací lístek a číslo už se nikdy nedozvím… ![]()