Balík, kdy přijde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
11.10.13 17:31

@Ivulka88 Ještě mne napadlo, pokud nic nepříjde a posílala jsi penízky z účtu. Zkus jít do banky a požádat o vrácení platby z důvodu mylně zaslané platby. Jí bude kontaktovat její banka o tom, že ji někdo poslal neprávem peníze a ona se buď zalekne a pošle zpět a nebo je budeš moct vymáhat z obohacení. Jako dál neporadím, jak to chodí, ale já takhle poslala špatně asi 3× a to jsem z oboru :lol: a vždy se mi penízky do týdne vrátily. Pochybuji, že by se ona bránila, že máte mezi sebou vztah prodejce kupující, když má sama máslo na hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 17:32

@1024 No mě taky, já jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Tvrdila mi, že na dobírku posílat nebude. A jinak to poslat nejde s podacím lístkem ne? No mám v tom guláš, zítra zajedu na poštu a zeptám se. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 17:33

@1024 Kdyby balík nepřišel, udělám to tak. Děkuji za radu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.10.13 18:36

@Ivulka88 no nechci malovat certa na zed, ale tohle mi trochu smrdi…jak jinak to chtela poslat? Postovne prece plati ten kdo kupuje. Jako jestli dobirku nema v nabidce a chce platbu na ucet predem celou a pak posila doporucene, tak mozna mohla udelat vyjímku - a tím riskovat. Muze mit spatnou zkusenost, ze si to lidi pak nevyzvednou a ona ma 120 nebo kolik kc v haji.

jinak treba takhle laka z lidi penize.

No kazdopadne bych sla nejdriv na postu, pak z ni vymamila to podaci cislo - a kdyby se kroutila, tak bych jednala dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 19:30

@suik Paní mi teď napsala, že číslo zašle v pondělí..tak uvidíme. :roll: Jinak poštovné hradila paní, tak jsme se domluvili pokud si vezmu osum balíků plenek dá mi je za dva tisíce i s poštovným.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.10.13 19:36

Zkus reklamovat platbu v bance. Druhá strana musí platbu doložit jinak ti jí banka vrátí. Hodně stěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 19:43

@MorinkaTU Děkuji za radu, když to nepříjde do úterka a paní mi nepošle číslo podacího lístku, udělám to tak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.10.13 21:04

@Ivulka88 tak jo, kdyz je vetsi objednavka, tak ma zas velkej kseft. No uvidis, zase komunikuje, to je dobre znameni. No sama jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.10.13 09:43

@suik @1024 No holky dnes jsem byla na poště a balík nedorazil, paní se dívala jestli to náhodou přece neposlala doporučeně a nic asi se vypařil.. :,( No ale říkala jsem jí, že posláno to bylo údajně 3.10. a paní za přepažkou mi řekla že to by tam ten balík už dávno byl i kdyby to poslala obyčejně. Tak začínám mít pocit, že balík nikdy nebyl odeslán… :think: Ale co mě zaráží, že paní neustále komunikuje přeje mi hezké dny pěkné víkendy tomu fakt nerozumím, kdyby to přece byla podvodnice proč by mě ještě kontaktovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.10.13 09:54

Před chvílí jsem jí napsala co jsem se dozvěděla a ať mi to nějak vysvětlí, tak jsem zvědavá jestli se ještě ozve… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
12.10.13 09:57
@Ivulka88 píše:
@suik @1024 No holky dnes jsem byla na poště a balík nedorazil, paní se dívala jestli to náhodou přece neposlala doporučeně a nic asi se vypařil.. :,( No ale říkala jsem jí, že posláno to bylo údajně 3.10. a paní za přepažkou mi řekla že to by tam ten balík už dávno byl i kdyby to poslala obyčejně. Tak začínám mít pocit, že balík nikdy nebyl odeslán… :think: Ale co mě zaráží, že paní neustále komunikuje přeje mi hezké dny pěkné víkendy tomu fakt nerozumím, kdyby to přece byla podvodnice proč by mě ještě kontaktovala… :think:

Možná proto, že nakonec řekne, že balík zašantročili na poště a ona podací lístek někam založila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.10.13 10:03

@boball To je taky možné, ale v momentě kdy mi tohle sdělí, tak je víc než jasné že to podvodnice je..A já doufám, že to v té bance nějak vyřešíme a peníze dostanu zpět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
12.10.13 10:03

Neda se nic delat, musis pockat na to podaci cislo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.10.13 10:05
@Ivulka88 píše:
@boball To je taky možné, ale v momentě kdy mi tohle sdělí, tak je víc než jasné že to podvodnice je..A já doufám, že to v té bance nějak vyřešíme a peníze dostanu zpět… :nevim:

To je celkem mazec teda :-( myslím si, že je to podvodnice…

• Citovat
  • Upravit
1977
12.10.13 10:05

@_BBQ_s Jj to je fakt, tak uvidíme..Podle mě byl někde založen podací lístek a číslo už se nikdy nedozvím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová