Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivulka88 píše:
@_BBQ_s Jj to je fakt, tak uvidíme..Podle mě byl někde založen podací lístek a číslo už se nikdy nedozvím…
ach jo ![]()
@_BBQ_s No jo no, ale jedna věc mě těší jestli je to podvodnice tak jsem ráda, že jsem neodeslala celou částku dva tisíce… ![]()
@Nejhodnější Taky myslím, já měla divné tušení už když jsem jí posílala těch pět set… ![]()
@Nejhodnější píše:
Tak už máš ponaučení… příště předem ani halíř…
Nojo, ale to si toho člověk na netu moc nekoupí… já bych třeba zas nikdy neposlala balík, když by mi ten dotyčný neposlal peníze.
@Ivulka88 píše:
@Nejhodnější Taky myslím, já měla divné tušení už když jsem jí posílala těch pět set…
Na každou svini se vaří voda… Taky na ni dojde, neboj ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, ale to si toho člověk na netu moc nekoupí… já bych třeba zas nikdy neposlala balík, když by mi ten dotyčný neposlal peníze.
Přečti si tady kolik je diskuzí jak je někdo okradl. A lidi jsou naivní furt
v dnešní době nemůžeš věřit nikomu. Nechceš poslat na dobírku? Ok strč si to někam, koupím jinde. Jasný i dobírka má své nevýhody… nejlepší je osobní odběr no… A pokud lidi nechtějí přistoupit na osobní odběr, tak je to jasný -podvodník…
@j.a.n.i1 píše:
Nebo když už předem, tak jen a pouze od někoho, kdo je ověřený a má kladné hodnocení. I když já bych ani tak neposlala předem ![]()
@Nejhodnější Jj to jo jen mě štve, že ted budu muset letět do banky a řešit to…jako by člověk neměl jiné starosti, já to pořád nechápu, ale asi se dá opravdu vydělávat i tak no co už… ![]()
A úplně nejvíc mě štve, že se někdo snaží vydělávat na maminkách…
![]()
@Ivulka88 píše:
@Nejhodnější Jj to jo jen mě štve, že ted budu muset letět do banky a řešit to…jako by člověk neměl jiné starosti, já to pořád nechápu, ale asi se dá opravdu vydělávat i tak no co už…
Já si ale myslím, že ty peníze už zpátky stejně nedostaneš…
@Nejhodnější Já nevím zkušenosti nemám, ale pár maminek mi to tady poradilo, tak zkusit to můžu, za to nic nedám.. ![]()
No pokud o poslala obycejne, je to trubka a musi -mela by - to vratit, kdyby mela podaci listek v ruce, tak pokud se balik ztrati, posta ji to vrati. Pokud se bude cukat, tak je to podvodnice, zodpovednost, za to ze to dorazi, nebo vrati penize, je na ni.
pak zkus tu banku, spatne hodnoceni a tak
@Nejhodnější píše:
Přečti si tady kolik je diskuzí jak je někdo okradl. A lidi jsou naivní furt![]()
v dnešní době nemůžeš věřit nikomu. Nechceš poslat na dobírku? Ok strč si to někam, koupím jinde.Jasný i dobírka má své nevýhody… nejlepší je osobní odběr no… A pokud lidi nechtějí přistoupit na osobní odběr, tak je to jasný -podvodník…
ja to nevidim uplne jako naivitu, takhle funguje vetsina eshopu a lidi, jinak zase vyjebavaj zakaznici s nima.
A osobni odber - to zas muzu normalne do kramu.
ja treba vetsinou nepristupuju na osobni odber, pac to mam daleko a je pro me tezsi se s nekym setkat.