Balík, kdy přijde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
11.10.13 14:21

@Ivulka88 Zkus na poštu zavolat, to máš nejjistější, ať se zbytečně nestresuješ. Balíčky-malé zásilky do 5cm na výšku-doporučené dopisy chodí do druhého dne spolu s dopisy je roznáší doručovatel listovní. Větší do druhého dne jsou spíše rarita. Já posílám celkem často a vždy se koukám na jejich cestu a dorazí až tak za 2-3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
11.10.13 14:23

Záleží jaký balík. Já posílala doporučený a cenný balík a u obou se mi snažili vnutit balík do ruky, že u těchto může trvat doručení až týden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 14:28

@1024 2-3 dny bych pochopila, ale dneska už je to týden… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 14:30

@lecijasek paní posílala obyčejný balík, aspoň mi tak psala. :roll: :nevim: Ale já opravdu nevím jaky je rozdíl v době dodání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.10.13 14:35

@Ivulka88 Tak pokud posílala jako obyčejný balík, tak to ani podací lístek nemá. Tudíž ti ani číslo dát nemůže. Pokud posílala opravdu tak, tak je pěkně hloupá a nebo je to podvodnice a balík ani neposlala. V dnešní době podávat obyčejně je pěkný hazard a hlavně nerozum. Cena není o tolik nižší než s pod. lístkem. Jako tyto balíky jdou uplně jako poslední, ale hlavně jako jediné legálně podléhají krádeži mezi zaměstnanci. Zavolej tam, ať si neničíš nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 14:38

@1024 Rači mi na poště neberou telefon… :lol: Tak uvidím zítra se tam stavím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.10.13 14:54

Já třeba teď na ukládací poštu té paní volala a tam mi řekli, že tam tento balík vůbec není 8o, takže musím posehnat od segry to číslo a pídit se dál. Přitom vím, že jej posílala, neb dělá na poště a posílá mi běžně. Takže bordel tam je asi veliký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.10.13 15:10

Pokud se nepletu tak jakýkoliv balík musí být s podacím lístkem. To jen nějaké mimi zásilky ho mít nemusí, ale balík musí. Obyčejný je jen jeden z druhů ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.10.13 15:14

@1024 byla to dobírka, jestli jsem to správně pochopila, to musí mít lístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 15:17

@suik Ne paní mi psala, že mi pošle balík bez dobírky, aby nemusela platit, tak velké poštovné. A až mi balík příjde, doplatím jí zbytek peněz opět na účet. :roll: Tak mi to aspoň bylo řečeno, ale podací lístek prej má, ale nechala ho doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.10.13 15:26

@Ivulka88 aha, tak to je divny teda :nevim:, na to bych ja jako prodejce nikdy nepristoupila. Pro ní to je strasne riskantní, co kdyz to prevezmes a budes delat mrtveho brouka? To navrhla ona, nebo ty? Kdyz penize po prevzeti, tak leda dobirka.

No uvidis, ale pro priste bych radila standartni postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 15:30

@suik To právě navrhla paní. Já jsem chtěla aby to poslala na dobírku. A ona mi pak navrhla tento způsob a já jsem souhlasila. No ale balík pořád nikde, peníze bych jí poslala já nejsem podvodnice, ale je mi jasné že to ona nemůže vědět. Tak jako já když jsem jí posílala pět set. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
11.10.13 16:27

No jo, jenže vy máte na těch 500 kč důkaz. Potvrzení o převodu, jasně, že je problém to pak vymáhat, ale máte něco v ruce, zatímco vy když převezmete obyčejný balík a už jí nic nedoplatíte, tak ona má smůlu, obyčejný balík je bez podacího lístku, pošta za něj neručí a ani nikde nezaznamenává, že jste ho převzala, takže ona by neměla v ruce nic. Je mi to tedy divné, že by tohle dokonce sama navrhla. Já bych to neriskla a to předem na účet platím běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 16:45

@peta h Mně je to taky divné nemyslete si, proto se ptám na dobu dodání zásilek. Já jsem chtěla aby to zaslala na dobírku, pak záleží na odesílateli, jak s tím naloží. Já peníze zašlu pokud balík příjde. Ale nejsem si moc jistá, že příjde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.10.13 17:27

@Ivulka88 V tom případě mi tohle docela smrdí nečestností :think:,pokud to navrhla ona. No jsem zvědavá. Pokud ted lístek má, tak to nemohla posílat obyčejně, jak tvrdila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová