Balík, kdy přijde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12658
11.10.13 12:59

Ja som posielala baliky 1.10. a dorucovali ich az 7.10. takze je mozne ze to ide nejak pomaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 13:01
@pata308 píše:
Ja som posielala baliky 1.10. a dorucovali ich az 7.10. takze je mozne ze to ide nejak pomaly :nevim:

I když bych byla ráda, aby to přišlo co nejdřív. V tomto případě budu ráda když to dodají později, ale hlavně ať to příjde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
11.10.13 13:07

Zkus její jméno, email a číslo účtu projet na googlu, třeba to nenajde nic, třeba jo. Doufám že se jen balíček zatoulal na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.10.13 13:10

@Ivulka88 mne je to jasne, toto slo cez nejaky ten postovni uzel cez plzen a tam sa to desne zdrzalo.. tak len ze je teoreticky mozne ze to bude chyba posty.. ono staci aby to poslala toho 3.10. az vecer, takze by to odislo az 4.10. to je teda stejne uz dlhsie ako tie moje baliky.. drzim palce v kazdom pripade aby to nebol podvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 13:14
@Meliora píše:
Zkus její jméno, email a číslo účtu projet na googlu, třeba to nenajde nic, třeba jo. Doufám že se jen balíček zatoulal na poště.

Zkusila jsem a nic… :roll: Já pořád doufám, že se to někde jen zaseklo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
11.10.13 13:33

Mě se dost často stává, že balík leží na poště a lístek žádnej. Manželovi ho dokonce po 5 dnech od nevyzvednutí poslali zpět. To myslel, že ho trefí. Protože na něj čekal měsíc. Naštěstí byl pán ochotnej a poslal znovu. Myslím, že když paní komunikuje máš aspoň naději. Vetšina podvodníků se už neozve. Řekla bych spíš, že to bude nějakej zásek na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 13:36
@Ajuše píše:
Mě se dost často stává, že balík leží na poště a lístek žádnej. Manželovi ho dokonce po 5 dnech od nevyzvednutí poslali zpět. To myslel, že ho trefí. Protože na něj čekal měsíc. Naštěstí byl pán ochotnej a poslal znovu. Myslím, že když paní komunikuje máš aspoň naději. Vetšina podvodníků se už neozve. Řekla bych spíš, že to bude nějakej zásek na poště.

Děkuji za povzbudivý komentář, já doufám že se to opravdu zaseklo na poště. To je právě to co je mi divné, každý den se píše mail a ptá se jestli balík už přišel, takže mi jako zlodějaka moc nepřipadá.. :nevim: uvidíme no…Max. příju o pět set.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.10.13 13:58

@Ivulka88 tak jeslti se pta, tak bych byla v klidu, treba opravdu neni doma a nema to s sebou, ja podaci listky taky netaham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.10.13 13:59

A co si kupovala, pliny? Jaké? Látkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 13:59
@suik píše:
A co si kupovala, pliny? Jaké? Látkové?

Papírové plinky osum balíků… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.10.13 14:01

@Ivulka88 aha, tak to neporadim, kdyby latkove, tak by se dalo treba popatrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
11.10.13 14:06

Ještě vydržte, mě se taky stalo, že se balík někde zasekl a trvalo to přes týden, přitom mi bylo na poště řečeno, že balíky dojdou do 4 dnů. Jinak to s tím manželem, to mám já furt, balíčky chodí většinou posílat manžel a už skoro tradičně to vypadá tak, že ten balík vozí tři dny v autě než to pošle, musím mu to každý večer znovu připomínat a pak z něj nemůžu dostat podací lístek, popřípadě je nechá v práci, takže né vždy to je výmluva. U nás to tak funguje běžně :-). Tak buďte ještě chvilku trpělivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 14:08
@peta h píše:
Ještě vydržte, mě se taky stalo, že se balík někde zasekl a trvalo to přes týden, přitom mi bylo na poště řečeno, že balíky dojdou do 4 dnů. Jinak to s tím manželem, to mám já furt, balíčky chodí většinou posílat manžel a už skoro tradičně to vypadá tak, že ten balík vozí tři dny v autě než to pošle, musím mu to každý večer znovu připomínat a pak z něj nemůžu dostat podací lístek, popřípadě je nechá v práci, takže né vždy to je výmluva. U nás to tak funguje běžně :-). Tak buďte ještě chvilku trpělivá.

Budu nic jiného mi nezbyde.. :kytka: Kéž by to bylo tak jak říkáte. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.10.13 14:11

Holky, to ale není pravda, že se balík doručuje do dvou dnů. Já tedy nejsem z poštovního oboru, ale od té doby co má pošta vlajkovou loď, jak to on nazývají - Balík do ruky, tak ostatní balíky jsou posunuté klidně i na týden.
Apropo, mě také dnes paní psala, že ji zatím nedorazil balík do ruky s dodáním do druhého dne podaný 7.10. A posílala mi ho sestra :lol:,takže teprve zjišťuji číslo balíčku, abych pak paní mohla napsat, že její balík leží už od úterka na poště :nevim:,kde se může sama informovat, neb pošta tyto balíky neoznamuje :cert: -jen mailem, příp. telefonem.
@Ivulka88 záleží totiž jaký druhu balíku prodejkyně zvolila, pokud např. cenný balík, jakože asi ano, při takto velkém balíku, tak ten dává přednost právě těm NP/na poštu/ a DR/do ruky/,které musí být doručené do druhého dne, resp. měly by být doručeny, všichni známě realitu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.10.13 14:14

@1024 Bohužel nemám zkušenosti, dnes mi přišel balíček který paní odesílala včera, proto se strašně divím, že balík stále nedorazil. Ale je možné že je opravdu na poště a do schránky mi lístek nehodili, jinak nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová