Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na kterékoli pobočce policie ČR a uvést, že se chcete přidat k žalobě na firmu bezreklamky a uvést toto číslo jednací. To by mělo stačit.
tak podvodníci mají už zase reklamu na impulsu a to sem ta volal už před dvěma měsíci aby věděly komu dělaj reklamu a paní my říkala že tam volalo hodně lidí a že kdyby to věděla že takovouhle reklamu nezveřejní koukám že všem jde jen o prachy a napomáhají podvodníkům asi už maj málo nechápu rádio které všem pomáhá a radí v dnešní době věřit jen sobě chcete si vydělat zavoláte a pak už jen dlužíte chci vydělat já praktiky firmy jsou jeden velký podvod jak z lidí tahat peníze a žádné jim nevydělat čekám že se do pár týdnů zas přejmenují já rozhodně nic platit nebudu a kdo jim něco zaplatí at tady ani nepíše protože jim pomáhá.
Na policii dojedu, nahlásím to tam taky.
Taky nic platit nebudu, myslím, že se tím upíšete na další jejich podvody a ke všemu ještě uděláte ze sebe vola-nesouhlas, který zaplatíte. I právníci tak radí-nebát se a neplatit. A nemyslím, že to je ve prospěch právníka. Jeden za mě s nimi už jedná!
křupička píše:
Na policii dojedu, nahlásím to tam taky.
Taky nic platit nebudu, myslím, že se tím upíšete na další jejich podvody a ke všemu ještě uděláte ze sebe vola-nesouhlas, který zaplatíte. I právníci tak radí-nebát se a neplatit. A nemyslím, že to je ve prospěch právníka. Jeden za mě s nimi už jedná!
Není to ve prospěch právníka. Už několikrát jsem slyšela od právníků, co řešili podvody na internetu, že pokud vám dojde faktura na zaplacení např. za služby, které jste si neobjednali nebo jste byli uvedeni v omyl, tak rozhodně nic neplatit. Pokud to zaplatíte, tak přistoupíte na jejich podmínky a peníze zpátky nedostanete.
To je fakt hnus co dělá impuls
. To bych do takového rádia vůbec neřekla. No jo, prachy.
I o téhle informaci jsem se už dozvěděla právě od právníka. Myslím, že opravdu není dobré zaplatit. Pak už se to jen a jen veze.
Nedávám to do rukou právníka jen protože se mi chce, ale dávám to do jeho rukou, protože ví co dělat. Není to někdo, kdo by chtěl na mě vydělávat-ale někdo, kdo by mi s tím mohl pomoci!
Vím, že manžel udělal chybu tou první platbou, ale rozhodně nehodláme platit nic dál, žádné jejich vymyšlené sankce a pokuty!!!! ![]()
Od Inpulsu to mrzí, myslela jsem, že je to solidní rádio, ale peníze za reklamu jsou pro ně asi přednější.
Pokud se najdou i další podvedení, nebo lidé, kterým přišel vymahačský dopis, ať už jim to číslo nahlásili nebo ne, tak neváhejte a obraťte se na policii ČR se žalobou na firmu Bezreklamky. Zde uvádím číslo jednací, pod kterým jsme žalobu padali my Č.jednací: KRPH-14034-1/PŘ-2012-050714
Když se připojíte, bude to jen dobře, tyto skutky sem jim budou sčítat. Je to lepší než podávat to jednotlivě, protože pokud jde o částku nižší 5000,– jde o přestupek, ale jakmile se jim to nasčítá pod tím jedním číslem jednacím, už jde o trestný čin.
Toto nám poradil právník a policajti.
Manžel začal jednat s jejich obchodníkem a hned dorazila „smlouva“, bohužel se přihlásil na mailem zaslaný kód na jejich stránky. Už jsem napsala nutný dopis který posílám zítra na dodejku a zároveň budeme podávat trestní oznámení. Údajně už nějaká oznámení byla podána - můžeme se tedy připojit?
Díky za zprávu
Jasně že ano, my to dali do televize, protože policie to odložila…
![]()
Přišel nám další dopis, kde hrozí už exekucí… ![]()
Jenže podali jsme trestní oznámení a jelikož to nepřesahuje 5 tisíc, máme smůlu, jde „pouze“ o občanskoprávní spor… ![]()
Můžete mi prosím poslat blžší info? Zítra jdu oznámení podat, manžel se s nimi zapletl, a rozhodně nechci platit za reklamu na plotě, kterou mi stejně nikdo nezadá… jsme z Prahy 9
Praha9 píše:
Můžete mi prosím poslat blžší info? Zítra jdu oznámení podat, manžel se s nimi zapletl, a rozhodně nechci platit za reklamu na plotě, kterou mi stejně nikdo nezadá… jsme z Prahy píše: Více
Vše je tady:
LUCIPERKA-ddub píše:
Vím, že manžel udělal chybu tou první platbou, ale rozhodně nehodláme platit nic dál, žádné jejich vymyšlené sankce a pokuty!!!!![]()
Od Inpulsu to mrzí, myslela jsem, že je to solidní rádio, ale peníze za reklamu jsou pro ně asi přednější.
Pokud se najdou i další podvedení, nebo lidé, kterým přišel vymahačský dopis, ať už jim to číslo nahlásili nebo ne, tak neváhejte a obraťte se na policii ČR se žalobou na firmu Bezreklamky. Zde uvádím číslo jednací, pod kterým jsme žalobu padali my Č.jednací: KRPH-14034-1/PŘ-2012-050714
Když se připojíte, bude to jen dobře, tyto skutky sem jim budou sčítat. Je to lepší než podávat to jednotlivě, protože pokud jde o částku nižší 5000,– jde o přestupek, ale jakmile se jim to nasčítá pod tím jedním číslem jednacím, už jde o trestný čin.
Toto nám poradil právník a policajti.
Jen policie od toho dává ruce pryč, pokud je to „jen pod 5 tisíc… Zdá se mi že je něco shnilého v našem státě, když toto těm parchantům prochází a vláda to dovolí a policie jen přihlíží. Kde pak je to jejich heslo "pomáhat a chránit“… Otázkou je komu pomáhají a koho chrání?
![]()
Znám ty parchanty. Bohužel jsme taky naletěli. Tedy jenom na půl.
Manžela nabídka hodně zaujala a donutil mě tam zavolat. Jsem prej na mateřské, mám čas, mám si s nima tedy domluvit schůzku. Máme barák štítem natočený k frekventované silnici, tak manžel furt vymýšlí, jak z toho něco vytřískat ![]()
Jsem debil, nechala jsem si poslat ten jejich trapný startovací balíček. Nejhorší bylo, že jsem na konci telefonátu odsouhlasila, že všemu rozumím a že balíček za 890,– zaslat chci. Nechala jsem si to poslat z jednoho důvodu, abychom si pročetli podmínky.
V den, kdy mi balíček doručili, tak mi hned volali. Chtěli po mě kód. Ale já byla v obchodě a ten jejich kód naštěstí neměla sebou. Manžel si to večer přečetl. A já jsem druhý den ráno do telefonu troubila, že jim žádný kód říkat nebudu.
Za blbost se platí, došla mi tedy faktura na 890,– Kč. Hned jsem to zaplatila bankovním převodem. Výpis z účtu jsme si schovali. Ale… Normálně došla ta faktura plácnu 22.10. a bylo na ní napsané zaplatťe do 17.10. No a na dopise razítko z podatelny 20.10.
Doufám, že mě nikdo od nich otravovat nebude. Zatím je klid. Zřejmě jsem malá ryba
. Asi týden na to byla v televizi reportář, jak lidi naletí a jak se jich nemůžou zbavit ![]()
Nám poslali sms v sobotu, že splatnost za služby 3.390,– (manžel jim to číslo bohužel řekl, byl rozespalý po noční a jeho poroznost na útlumu) je splatná v neděli
Samozřejmě to nestilh, jak by taky mohl
a už mu naskákalo penále 1000,– + 890,–
![]()
jj těch 890,– je za ten balíček. Ten ti jakože milostivě prominou po zaplacení toho ročního poplatku. Zřejmě, když jste nestihli zaplatit včas, tak vám ho zpětně naučtovali. A opravdu vtipně tam mají to, že smlouvu lze vypovědět jenom jednou ročně a když zapomeneš, tak chtějí platbu za další rok. Asi to odkoukali od pojišťoven ![]()
Jinak přesvědčovací metody mají úžasné. Několikrát ti připomenou, že si všechno nahrávají. Mě jako řekla bych docela inteligentní osobu zvládli ukecat na takovou kravinu. Osobně bych si nic posílat ani nenechala, ale myslela jsem si, že manžela to opravdu hodně zajímá a jsem tedy zvyklá si o dané věci hodně pročíst. Zafungovala jejich taktika, že když jim to neřekneš hned, tak se k informacím vlastně nedostaneš. Říkám, debil no
. A slečna jak byla strašně překvapená, že jejich služby nechci dál využívat. Ptala jsem se, kde mám záruku když zaplatím, tak že tu reklamu dostanu. Bylo by fér zaplatit jim sprostředkování až tedy něco zprostředkují. Ale takhle je nic nenutí, aby nám reklamu sehnaly, že. Něco jako provize pro realitku. Ta se taky platí až realitka nemovitost prodá. Prej je zárukou, že nejsou žádní nováčci a jsou na trhu už x let. Opravdu se hodně divila, že chci takovou super šanci zahodit a nepřivydělat si až 5000,– měsíce.
![]()
No po odmítnutí, že službu už nechceme, už rozhodně milý nebyli, vyhrožovali, že částku budou i nadále vymáhat. Manžel argumentoval, že nic nepodepsal, že nemá žádnou smlouvu, ale oni zase že jim sdělil ten kod což znamená, že podepsal…
Hnus tady toto. ![]()
včera mne oslovila slečna z bezreklamky,poté jsem si přečetl recenze co o nich lidé píší azhrozil jsem se kod jsem nikomu neříkal nic jsem nepodepsal,ráno jsem jim volal že od nich nic nechci dokonce jsem jel do Prahy a to z Mostu v křižíkové ul.č.332-1 jsem nikoho nezastihl asi lepší protože by to nemuselo dopadnout nejlépe vrátil jsem se do Mostu a rovnou na policii kde miporadili nic neplatit tak bych se alespon připojil k žalobě na shora uvedené č.jednací co Vy na to Pepča100