Bojím se, že nenajdu správného partnera na založení rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
18.4.17 21:34
@Anonymní píše:
@Paola21 tak ja mela asi 10 schuzek, jeden 41 bydlel u nejake zenske se synem jejim a zajimalo ho jak velky mam byt, dalsi mi pocital utratu stylem: aha, takze tvoje kafe stalo 45,– :zed:

možná si ty chlapy víc proklepnout před samotným setkáním, abys neztrácela čas..
ale třeba to ani nebudeš potřebovat a narazíš na někoho v práci, ve vlaku, na nějaké akci…)

Příspěvek upraven 18.04.17 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.17 21:36
@Anonymní píše:
Ja nevim, jak tam u vas, ale tady u nas mam pocit, ze muzi - vekove tak o tri ctyri roky vic jak ja - uz jsou vyzobani, proste zustalo jen to, co uz nikdo moc nechce… jednim slovem ztracene pochybne existence… chlapa sice mam, ale neni to ideal a musela jsem v necem snizit svou latku, tim chci rict, ze kdybych se nyni rozhodla odejit, tak uz to hledani bude fakt obtizne a bude trvat dlouho a nemusi vyjit… moje teta se rozvedla ve 45 a doted je sama (z obcasnych znamosti se vyklubala individua…)

Přesně, většina z těch, co jsou sami, mají nějaké „ALE“ kvůli kterým by ses trápila (rozuměj, 5 let žijí z minimálky, protože jím jde většina peněz na splátku insolvence, další zase bydlí po ubytovnách, nebo mají 2-3 děti - nejlépe s každou jinou atd… co s takovýma ztroskotancema)? Já ti rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 21:57

No ja na seznamku uz neverim prave, jenze v metru me oslovuje jedine revizor :think:

• Citovat
  • Upravit
332
18.4.17 22:04

V Praze došli chlapi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
18.4.17 22:09

Holky, úplně mi mluvíte z duše. Jsem ráda, zme to tak nevnímám sama, ale je mi záriveň líto, že je nás tolik.. kamarádky mi už říkají, že moje příběhy s pokusy o seznamení by byly na knihu, co já všechno potkala :lol: teď jsem ve fázi, kdy jsem ráda, že jsem sama. Mám svůj klid a dost mi to vyhovuje. Nemkdy si říkám, že možná až moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 22:19

No ja jsem mela taky silene pokusy a ten spravny chlap prisel, az jsem to vzdala :lol: A dokonce to byl nekdo, koho jsem znala 4 roky predtim a nikdy me ani nenapadlo, ze bysme mohli byt spolu. Jednak byl zadany a druhak absolutne ne muj typ vzhledove.Pak ho partnerka poslala do obehu…a ja jsem nejak prehodnotila priority s tim vzhledem :lol: Tak nikdy nevite holky, to se muze zmenit ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
18.4.17 22:31
@Anonymní píše:
Ja nevim, jak tam u vas, ale tady u nas mam pocit, ze muzi - vekove tak o tri ctyri roky vic jak ja - uz jsou vyzobani, proste zustalo jen to, co uz nikdo moc nechce… jednim slovem ztracene pochybne existence… chlapa sice mam, ale neni to ideal a musela jsem v necem snizit svou latku, tim chci rict, ze kdybych se nyni rozhodla odejit, tak uz to hledani bude fakt obtizne a bude trvat dlouho a nemusi vyjit… moje teta se rozvedla ve 45 a doted je sama (z obcasnych znamosti se vyklubala individua…)

Tak ti co za neco stoji jejich polovicky ostrazite hlidaji, nad 40 jsou volni jen nepouzitelni zoufalci a ty jeste v drtive vetsine nekriticky touzi nejlepe po sexy dvacitkach, takze radim hodne slevit z pozadavku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 22:32
@Saatine píše:
Holky nevěšte hlavu, já znám kluky (sakra stárnu, takže teď je už klukům taky přes 30) Co jsou sami a na seznamku nezabloudí ani omylem, sami jsou prostě proto, že si se žádnou ženskou nesedli :nevim: Třeba jeden je „divný“ v tom, že žije s otcem v domě který spolu rekonstruují, ale on nemá důvod jít žít kamkoliv jinam buď je tam jeden nebo druhý a táhnout dvě domácnosti se jim nechce. Atp.. Prostě někdy lidi působí podezřele, aniž by byli jakkoliv špatní. Chce to kromě seznamky i aktivní život a lidi poznávat, ne jen tvrdnout v práci (jo mě se to mluví, když nemusím nos z domu nevytáhnu) Držím palce

Holky, ja znam take volne pres-tricatniky, kteri jsou fajn.
Moje teta se rozesla ve 40, potkala spoustu „pripadu“, ale ted v 50 si nasla stejne stareho chlapa, co je moc fajn a zije se jim spolu dobre.
Seznamit se po 30 je urcite tezsi - hlavne proto, ze obe strany uz vedi, co nechteji, ale nemozne to neni.
Ja bych zatim dal zkousela ty seznamky. I kdyby to melo vyjit az na popadesate, 49 promarnenych hodin na rande, to je vlastne skoro jen jeden takovy pracovni tyden. Clovek v praci toho casu ztrati mnohem vic :-)

• Citovat
  • Upravit
18.4.17 22:33

Ja vzala prvniho chlapa, co se mnou chtel chodit, mit rodinu a dite :lol: Dite jsme si udelali po tydnu znamosti, vzali se a zatim to drzi 2 roky :lol: Sice mi bylo 24, manzelovi 27, kdyz sme se poznali, ale v mem veku nikdo o rodinu a vazny vztah pro zmenu nestal. Jinak chlapy 30+ v mem okoli jsou vazne rozebrani a ti, kteri jsou sami maji nejake to ALE, bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.4.17 23:07

Je tu poměrně hodně bezdětbých a nezadaných ženských nad třicet, kolik z nich bude mít pod 80 kg? :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.17 23:14

Holky, ono to vždycky přijde když to nečekáte, taky jsem měla šílený pocit že už mám za pět dvanáct, partnera pro rodinu nenajdu apod a jak jsem přestala hledat, tak se objevil jako blesk z čistého nebe :) srazili jsme se na cyklostezce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.17 00:07

Na tom je hodně pravdy :) Dneska je všechno o touze, vášni a vlastním egu především :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
19.4.17 07:37

@pohledmuze SPOUSTA nezadaných atraktivních chlapíků kolem 35? Tak to fakt není. A ještě těch, kteří by opravdu chtěli rodinu. Já do 30ti narážela jen na ty, kteří o rodině začali vždy mluvit jako první, ale po x letech se nerozkývali na nic. Do teď dítě nemají. Po 30 přes seznamku první muž, co rodinu opravdu chtěl a po pár měsících jsem otěhotněla.

Podle mě je to jako hledat jehlu v kupce sena. S každým vztahem žena může ztrácet vždy pár let, kdy si myslí, časem rodina bude, ale muž vždy jen tak plácá do větru. A ženám jde o čas, ne chlapům. To jsou tři tříleté vztahy a ženě je 30..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78491
19.4.17 07:42

@belladonna ano existuje SPOUSTA nezadaných atraktivních chlapíků kolem 35, ale tito vůbec ale vůbec nestojí ani o vztah, natož o rodinu nebo dítě
mají se luxusně a nějakou občas na sex vždycky najdou, ale o nic víc jim nejde, někteří jsou už tak pohodlní, že asi ten sex se jim nechce provozovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.17 07:58

@stinga a vo tom to je přátelé :pocitac:

já znám taky spoustu chlapů, co se v žádném, ale v žádném případě nehodlají vázat a proč taky? mají prachy, kámoše, maminka vypere, vyžehlí, sex se vždycky najde, tak vo co goooooo

Já už fakt nevím, asi přesedlám na věk 40+, ale tam jsem taky narazila na případy, 43let, nikdy nebyl ani ženatý a bydlí s tátou v baráku…

jinak já rozhodně nepotřebuju frajera s plnou peněženkou co vypadá jak Ronaldo, aby bylo jasno, jenže oni došli už i ty obyčejný :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky