Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
26.1.14 22:46
@Malike píše:
Víte co, já jsem byla na dně, chtěla jsem povzbudit..psala jsem co mi volala máma která se tam málem skácela..doktor jí průběžně informoval, já sama doma s dítětem a prostě jsem psala co jsem se dozvěděla a moc mě mrzí že jsem špatná zas opět já.
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.1.14 22:49

Jinak do tedka jste mi tvrdily že brufen opravdu nemuže ničit játra a ejhle, najednou může..to tu opravdu mám vše zjištovat a argumentovat jen abych si tu nepřipadala jako lhářka? myslíte že tu píšu jen pro pobavení.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
26.1.14 22:50

Je smutný, že se některé snaží snížit vážnost takového tématu. Rodině se vůbec nedivím, že je tak vyděšená. Tím, že se z toho bratr pomalu dostává, pro ně totiž vůbec neznamená jistotu, že se o to nepokusí znovu. Ten strach je obrovský a oprávněný. Malike, jestli chceš, napiš mi po domluvě s bratrem sz, navedu ho mezi rodiče dětí, kteří si vzaly život. Je to strašné, jak při ztrátě dítěte navíc mají výčitky svědomí a trpí pocitem viny, že tomu nedokázali zabránit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
26.1.14 22:50
@magicalee píše:
@Malike možná budu zlá ale už to moc prožíváš.. je nás dost co někdy udělal pitomost :roll: jestli je Brácha v pořádku tak i bude co by ne… :nevim: napiš až se bude něco vážného dít, teď už je vše v pořádku ne? Psychlog ho vyšetří určitě bez toho by ho myslím ani nepustili domů z nemocnice co já pamatuju - možná už je to jinak :nevim:
Tak se nestresuj, brácha bude v pořádku :kytka:

8o Ale jestli jsi nepochopila, tak zakladatelka ma asi plnou hlavu starosti a furt tady nekdo resi jestli se. predavkoval bracha brufenem nebo paralenem :roll: Copak ona mu ty leky davala aby to vedela 100%? Vzdyt mela zprostredkovane informace od mamky a tak to sem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
26.1.14 22:52

@Malike Ten alkohol muže ničit játra. Ibalgin ne. Jinak doktor je debil, že vás takhle děsí. I kdyby nedejbože snědl 6 krát smrtelnou dávku. Tak nevim, jak to doktor počítal, mam pocit, že to je docela složitá matika. Spíš si myslim, že to byl odhad. Tak vás takhle nemá děsit. Stejně to, že vy doma sedíte a bojíte se o něho. Jemu nepomůže. Chápu, že doktor před tvym bratrem bude situaci líčit dramatičtěji, aby nikdy takovou blbost neudělal. Před váma to nedává smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
26.1.14 22:55

@jakuve no coment své jsem, řekla kdo pochopil, pochopil

A nebo jo coment : Prostě mi jde o to aby se tady zbytečně nenervovala ještě víc…toť vše ;) možná to beru na lehkou váhu.. no jo.. je mladý silný, nevím proč by to neměl zvládnout..
Její strach chápu, to ano ale v téhle diskuzi už je to o něčem jiném, než o podržení Malike… tečka rušim upozornění… vlezu sem tak za měsíc, jak to bráchou dopadne mě zajímá :!

Příspěvek upraven 26.01.14 v 22:59

• Citovat
  • Upravit
46867
26.1.14 22:57

Tez bez komentare. Az zase vyjde najevo to co o matka3deti, chatewa atp.
Tak pak neplacte adminum. Koncim. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.1.14 22:59

Za prvé jsem tady psala okopčenou zprávu o tom že se po brufenu ničí játra..to je jedna věc, druhá věc, před bráchou neříkal nic, to kdy to mámě řekl bylo po tom co jukl na sežrané krabičky..a nevěděl zda vše má v sobě. takže pakli mi chceš trvdit že doktoři rádi lžou aby děsily rodiné příslušníky zatímco si bratr hodil 20,tak bud jsou magoři oni a nebo bych zvážila žít někde, kde doktoři zjevně studovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
26.1.14 23:00
@jakuve píše:
8o Ale jestli jsi nepochopila, tak zakladatelka ma asi plnou hlavu starosti a furt tady nekdo resi jestli se. predavkoval bracha brufenem nebo paralenem :roll: Copak ona mu ty leky davala aby to vedela 100%? Vzdyt mela zprostredkovane informace od mamky a tak to sem psala.

Podle mne to bylo zkratové jednání a vůbec nepřemýšlel, že se z toho dostane. Tentokrát měl štěstí, příště by to udělal plánovaně tak, aby to vyšlo. Snad se z toho poučí, co by způsobil rodině :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
26.1.14 23:01

@annaei nezlob se na mne…ale. tvoje znalosti jsou fakt vyborne, tak by bylo fajn, aby jsi se tim ridila hlavne ty sama a pote tady davala tabulkove hodnoty zakladatelce. Bylo a je mi te lito, ale to, ze ty se dobrovolne a zamerne dostavas mezi predavkovane lidi do nemocnice a nekdy ani ne ti prece nedava pravo snizovat vaznost situace a strach zakladatelky, nebo jooo? 8o Rekla jsi ji svuj nazor, predala kus svych znalosti…a pomuze ji to? Ne, tady se jedna o jejiho brachu v CR a ne o tebe v Lucembursku. Sorry, ze to pisu takhle, skoro polovina diskuze je o tobe :zed:
@Malike at je tobe a mamce lip a.at.se.vam brzy vrati zivot do normalu :kytka: Brachu pak propleskni, at uz takove hovadiny nedela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.1.14 23:04

@Michelangelo jsi moc hodná, jenže on si neuvědomuje vážnost situace..nikoho poslouchat nechce..je to puberták který si myslí že život je sranda. podle mě se zabít nechtěl, udělal to jen aby nás ranil, jenže netušil že léky proti bolesti + alkohol ho zabít mohl vážně. jsme z něho už s nervama v háji. máme ho rádi a bojíme se co to zas udělá za kokotinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.1.14 23:06
@Malike píše:
@magicalee aha tak příště to budu prožívat až umře..tak pardon že jsem se chtěla svěřit..

Mě přijde, že u tebe je problém všechno. Kdybys tolik energie co dáváš do svých diskusí na e miminu věnovala nějaké výdělečné činnosti, byla už bys v balíku. Jsi chodící problém a vše co se kolem tebe děje je problém. Bratra je mi samozřejmě líto. Už toho tam u vás doma na něj musí být taky moc. Ať se kluk brzy uzdraví a ty jdi něco dělat něco někomu prospěšného.

• Citovat
  • Upravit
3175
26.1.14 23:08
@Kobliha51 píše:
Mě přijde, že u tebe je problém všechno. Kdybys tolik energie co dáváš do svých diskusí na e miminu věnovala nějaké výdělečné činnosti, byla už bys v balíku. Jsi chodící problém a vše co se kolem tebe děje je problém. Bratra je mi samozřejmě líto. Už toho tam u vás doma na něj musí být taky moc. Ať se kluk brzy uzdraví a ty jdi něco dělat něco někomu prospěšného.

8o tady mi asi neco uniklo 8o Muzes priblizit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.1.14 23:10

Co jsem pochopila weru mě má za lhářku, pakli má stím někdo problém jeho věc, tohle je podle mě dost drsné téma nato abych lhala..jenže protože někdo si o ibalginu a brufenu myslí své tak officiálně dělá ze mě lhářku. nevím kolik toho snědl, do ted to neví ani lékaři..měl štěstí..co ze mě opadl strach, cítím vztek..na něj zato že je sobec, ale i tady mě dopalují věci že bych musela nahrát nejlíp videonahrávku aby mi tady věřily že se nejedná o žert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
26.1.14 23:11

@Michelangelo On to nezpusobil rodině, ale sobě. A nevim z čeho by se měl poučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová