Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
12.11.08 18:43

Koukam co Mischni a ctu uzasne zpravy :potlesk: :-) Moc gratuluji, super ze je mimco zdrave a jeste jako bonus je to holcicka :D Parada!!!!

Krisulko, ta nemoc Te nejak dlouho klati :? A uz i Krisik :( Preju, at uz nemoc odejde a vice se nevrati :wink:

U nas zacina byt veselo, Stepan peruje na kolenach, doplazi se kam potrebuje a v noci se budi pretocenim na bricho a naslednym kleknutim na kolena :roll:

Jdu varit kasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.11.08 19:35

michni: moc moc moc moc moc moc gratuluju ke zdravé holčičce!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.11.08 20:21

i mi přejeme pořád stejně pozitivní zprávy a informace o nádherné, zdravé princezně. Obrovská gratulace rodičůmk dalšímu důležitému krůčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.11.08 08:41

Mischni - hrozně moc ti gratuluju ke zdravé holčičce !!!!!!!! Mám ooooobrovskou radost !!!!!!!!!!!!!!!!
A z té krávy pseudosestry si nic nedělej - blba najdeš všude. Mě se naštěstí nikdy nic takového nestalo (a to jsem ročník 69 !). Bych v té chvíli asi krávu poslala někam… Hlavně se těď opatruj a odpočívej do zásoby - pak to je po fyzické stránce krapet náročnější :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.11.08 16:01

… Mischni, uzivej si to, je to bezva, ze je vsechno v poradku 8)
Btw. zacinam studovat kineziologii, mozna jdu do toho :wink:
Evelinko , teda ja ti zavidim… :-(
My porad cvicime, cvicime a mam pocit, ze nic a nic..
Na rocni kontrole mne bylo „NECEKANE“ oznameno, ze psychomotoricky vyvoj opozen, takze caste navstevy doktoru neskonci. Doktorka uplne vazna, teda to je spatny, ze ma tu jednu rucicku porad pod sebou atd. atd. A naopak na neurologii, jsem za blba ja, ze prehanim! (pred mesicem) No uvidim, co nam rekne neurolozka ted.. uz toho mam plny zuby. (Musela jsem to ze sebe zas dostat :( )
Teda Krisulko , chudi oba a i malej na antibiotikach.. kde jste to lapli? A jak jste oslavili narozky, snad ne uplne nemocni? Tak snad jste si to vybrali a podzimni viry se vam uz vyhnou obloukem. tfuj tfuj..
Lacenko , tak to mne musis poradit, jak se to teda, abych si taky uzivala jizdu autem. Ja kdykoliv ridim, tak jsem takova nerveza a uz se tesim az uspesne zaparkuju a vystoupim z toho pekelnyho stroje :lol:
Ivushko , jaky je to v Sokole? Bere to Vitka? Jo a fakt super, ze uz zacina mluvit, to je hezky, kdyz na tebe vola MAMIIII (ikdyz je to i s brekem) ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.11.08 20:17

Ahoj holky!

Díky moc za podporu, dovedete si představit, jak se nám ulevilo…

A POZOR, NEBUDE TO JULINKA ALE VYPADÁ TO ZATÍM NA BÁRU(BARBORU) - UŽ JSME JÍ TAK ZAČALI ŘÍKAT, TAK JÍ TO MOŽNÁ ZŮSTANE.

A dneska zas nestíhám, tak se omlouvám, ale snad večer nebo zítra odpo. Dopol mám zas KO na gyndě…

Jinak gratuluju dodatečně všem oslavencům a marodům přeju brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.11.08 22:20

Mischni , Taky moc gratuluju, že je vše v pořádku a je to holčička :D . A ta sestra by mě taky naštvala, koza jedna :evil: . Já jsem teda dost citlivka a nejspíš bych se na místě rozbrečela :oops: :roll:

Všem nemocným přeju brzké uzdravení.

My se taky pomalu začínáme plazit, tak už musím všechno „nevhodné na hraní“ schovávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.08 07:07

Ahojky, se stydím…jak jsem tady dlouho nebyla :oops: :oops:

Mischni…mooooooooc gratuluju ke Tvé holčičce, teď už Ti bude ¨dělat jen radost :wink: :lol: :lol:

Dál už reagovat nebudu páč nemám dočteno…jsem tu jen se snídaní už zase valím trošku uklidit a jedeme do Lednice.

Jinak chodím na dva dny v týdnu do práce, tak mám co dělat to všechno stíhat.

Moc všechny zdravíme a posíláme pusinu :D :D :P

Nepříhlášená Sevca a Alexíno

• Citovat
  • Upravit
1808
15.11.08 10:39

Mischniiiiii!!!!! Moc gratulujeme!!!! A vytoužená holčička, no paráda. Tak teď už tě snad čekají jen samé klidné chvíle.

Nevím kdo se ptal,ale někdo asi jo:) Na plavču jsme byli v Žabičkách a hádejte koho jsme tam potkali :wink: Akorát dneska jdem akorát tak do prd…,malá začala večer parádně soplit, nemůže spát, nemůže pít a co dělá za scény když vidí odsávačku :roll: Připadám si jak krotitelka v cirkuse a tyranka :x

No snad bude brzo zdravá.
Ju uklízet borčus, tatina máme na baráku zas, tož sme pořád samy(nebo s mou maminkou… :roll: :lol: )
Mějte se a kdo jste nemocní(krisulko) brzo se uzdravte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.11.08 20:36

Ahojky !

Mischni - jméno Barbora je skvělé - měla jsem ho mezi svými vyvolenými (bohužel, neprošlo :( )

Krisulko - uzdrav se, holka ! Držím palečky :)

My jsme po 3. Hexe a 2. Prevenaru. Jako dycky s teplotou :) Ale jen 1 den, dneska už je Katy v pohodě.

Amazonko - naše malá když slyší odsávačku, tak taky vyvádí. Já si připadám jak krotitel chobotnice - má ty ruce fakt všude !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
15.11.08 20:48

Ig

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.11.08 21:46

Ahoj holky,
jojo v Žabičkách jsme potkali amazonkovic rodinku- mamka fešanda, krásná dcerka a tatínek mega sympaťák.
Já su zase strašně nachcípaná a Amelka to lapla ode mě. Takže končím s kojením. Naposledy jsem kojila včera kolem 15, teď tu sedím prsa bolí jako prase, ale já to zvládnu! Zítra mi Míša zajede pro homeo a zase bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.11.08 20:55

acynko , to je mi lito, ze jsi nemocna a mala to taky dostala.. a to by prave mela byt odolnejsi, kdyz jsi kojila. Tak hodne sil s odstavovanim..
Amazonko , srazik by byl fajn, ale pak jsem z toho zdeptla, kdyz vidim vsechny ty sikovny deticky :( Nee, ja tomu taky verim, ze malej bude patrit k tem, co se rovnou rozbehnou.. Dik za podporu :D
Chtela jsem se zeptat, jestli nevite, kde koupit nakou fajn zimni bundu pro prcka. Byla jsem v HaM a bundu za 1000,–??? no se snad zblaznili ne? Na tech par mesicu… V Tescu maji dobry hadriky, ale na kvalitni bundicku jsem nenarazila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.11.08 21:33

bubis: mimibazar..tak nakupuju vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.11.08 21:56

Tu :? :oops: