Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
16.11.08 23:01

amazonka: fotečky pleas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.11.08 08:58

Su

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
17.11.08 09:41

am: krásné fotky!!! Bylas nádherná nevěsta!!!!!!!!
Je mě to hrozně blbé, ale jak se jmenuješ křestním??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.11.08 10:33

U

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
17.11.08 14:44

Blani je to lepší I nemoc i odstavování, dneska už zabralo homeo, je to super věc! UM ona nechce vůbec žádné- bohužel, takže jí dávám mléčnou rýží, bramborovou kaši, pudink, jogurty a snažím se do ní každý den narvat trochu Sunaru. :roll: Jo a řekla jsi dobře to jméno! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.11.08 09:03

tak už mě zase chytá uklízecí mánie:

okna nemáte někdo skušenosti s mytím střešních oken? Už tu rok bydlíme a ještě na ně nikdo nešáhl, protože já na ně nedošáhnu a manžel jenom slibuje a slibuje… Co třeba nějaká firma, zvládli by i střešní okna? Nemáte některá reference na firmy z Brněnska?

Taky bychom potřebovala vyčistit koberec a vůbec pořádně uklidit, no kdy já to stihnu :)

Začali sme s Tomem nočníkovat, tak nám držte palce ať to vyjde, zatím e docela daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.11.08 15:54

Zdarec baby!

Hlásí se šťastná velryba. Začínám pěkně funět, hlavně zvečera a rozjela jsem konečně nákupy - a to to sviští! :lol: :lol:

Amazonko - krásný fotky( jsem taky s dovolením nakoukla…)

lacenka - střešní okna myju sama nebo s pubošem normálně zevnitř a protočíme je jako naruby, ale mám je normálně ve výši očí.
Jo a kdybys sehnala někoho dobrýho na úklid, tak bych to brala taky.Můj sen je mít někoho, kdo jednou za 1-2 týdny vygruntuje, protože já to nesnáším a mám doma dva bordeláře. Jenomže firmy jsou na můj vkus dost drahý a pustit si do baráku někoho cizího na inzerát se mi taky nechce…Možná jsem rozežraná, lae bylo by to úúúžasný!

kris - tak co tvá choroba náčelníku? Už seš lepší? Protože bez tebe se asi neslezem…

acy - tak vy taky marodíte,jo? A ještě odstavujete. No, bohstý program. Jak se to líbí Amelce?

Bubis - s bundou neporaadím. Jedině zkusit Brumla.cz. Je to dětský sekáč, já tam teď dost řádím. Pokud ti nevadí použitý, tak by se třeba něco našlo. .. A nezoufej, ten tvůj prcek to jednou všem doktorům natře! Holt, co by se honil, že…:lol:

Monix - co Katy a očkování? Už dobrý? Kdypak já ji uvidím… A Bára je u nás kompromis (padaly návrhy jako Věra, Lara apod.), ale mě se to docela líbí. Tak uvidíme, do porodu času dost. Zatím Bára…

Zdravím vespolek!

Teda zima už je fakt tady… Ráno na nule a zamrzlý auto…Chuťovka. Já to škrabání nesnáším!!! Ale zase mě to donutilo se objednat na přezutí. A musím si dát nový stěrače, ty moje už víc plápolají než stírají, což není úplně ideální.Ale jsou to pěkný šunty. Na staré |Feldě jsem je za devět let měnila jednou, teď na C3 to bude podruhý za 4 roky…Jo, vydělávat se musí na všem, že…A to ty blbý stěrače stojí tisícovku! Zkusím ho ukecat na nějaký obyč. - třeba i víc vydrží…

Zítra mám lítací den. Dopol. k zubařce(fuj), pak s hlavou na barvu(joj), s kadeřnicí na oběd, s mamkou na kafe a musím někde sehnat koupací čepici, protože ve čtvrtek jdu poprvé plavat a čepici musím mít. A taky bych si mohla dnes zkusit plavky, jestli jsou použitelný…

Všechny zdravím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
18.11.08 20:54

mischni: kupodivu to zvládá výborně a já už taky, homeo zabralo skoro hned! Pořád si říkám že odstavovat ji v roce i víc musí být o moooc horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.11.08 11:30

acynko, to mas teda pravdu s tim odstavovanim… vubec nevim, jak to udelam… Pred s den to pujde i jde, ale noci mne urcite prorve.. Asi odjedu na wellness vikend 8) Jaky mas homeopatika prosim?
Amazonko, fakt jsi byla krasna nevesta.. a taky se mi moc libi, ze jsi mela svatbu venku.. to muselo byt uzasny. My jsme byli na radnici.. taky dobry, ale..
JInak diky za typy na nakupy bundicky, uz projizdim stranky a chystam se na Vaclavskou. Na mimibazaru jsem vybrala fakt bezva bundu, ale je v aukci, tak jsem zvedava, jestli to nejak dotahnu do konce.. :) Mate zkusenosti s aukcemi? Vim, ze jednou Ivushka kupovala neco pres akci a co si pamatuju, tak to byl deesnej boj. Btw. Ivushko , kde se toulas? Uz nacvicujete na spartakiadu? A kam chodite do sokola, ze bysme se tam s Danielkem plazili a placali a kouleli :lol:
Krisulko , co skola? Ti dava asi ted zabrat co? Docela me ted mrzi, ze jsem nenastoupila.. mam strach, ze za rok uz nebudu vedet, jak mam oslovovat kantory :lol:
Holky, mam na vas dotaz: Kdyby vam manzel rekl, ze musi na rok odjet pracovat do Afriky, jak byste zareagovali?
(zustali byste a doufali, ze to manzelstvi prezije nebo je tu i moznost, ze byste jeli taky… ale vzdali byste se toho vseho tu?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.11.08 11:43

nazdar zeny!
zdravi lazaret! dekujeme za ozdravne myslenky, stale jsme ale dost na hunte :(

ivusha psala, ze jsou jakosi odstrihli od netu - uz minuly tyden :oops: tak pozde ale prece tlumocim :wink: samozrejme hlasim zavazne informace - jako treba zdravou barborku - aby se mohla o to vic uzirat netovym abstakem :-D
(sokol - tusim na kounicce)

bubis, ja bych jela s nim!
jinak skola - ted jsem tam 2 tydny kvuli chorobe nebyla :? o to humornejsi bude znovu naskocit :x
aukce - nekdy se zadari, ze nikdo nesleduje, jindy je to boj a castka splha k nesmyslne zavratnym vysinam…

acy, na jednu stranu je to s tim kojenim blby, na druhou uz kojilas dlooohou a mas aspon pohodove odstaveno! u nas to bude taky boj :?

amazonko, moc pekne fotky!

mischni, to je parada, kdyz jsem si cetla tvuj posledni prispevek jsem se fakt musela smat :lol: :lol: uplne z toho caka optimismus :D super, velrybko, jen tak dal!

lacenko, tak jak nocnikove hratky? s okny neporadim - umyvam sama :evil:

evelino, stepan je drak! co ekzem?

sevco, ty uz v pracovnim procesu 8O no asi ani nezavidim :lol:

zbytek sveta mocne zdravime! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.11.08 13:13

Ahoj holky,

Amazonko, super fotky, moc Vam to slusi 8) :wink:

Acy, to je uzasne, ze jste odstavovani zvladly obe 8O :wink: Co slysim kolem sebe, jake s tim jsou problemy, tak se toho docela bojim. U nas bude boj taky s nocnim kojenim a hlavne pro me s rannim, kdy ho uspim prsem a muzem spat do osmi.

Bubis, to je mi lito, ze malej zatim spokojenej se stavajicim stavem. :( Ale verim, ze to dozene!
Jinak do Afriky bych asi taky jela s manzelem. Pro nas vztah na dalku neni. Zrovna vcera jsem si rikala, ze kdyby mel jet manzel treba na sluzebku do USA, tak bych docela rada jela s nim :D

Krisulko, teda Vas se to drzi jak lepidlo :? Jinak ekzem mam a je pry atopickej. Asi ho mam uz od narozeni, ale nikdo mi ho nediagnostikoval. Mam spoustu masti a zhorsuje se to u me pry stresem, nevyspanim, vycerpanosti organismu. Proto tak vyskocil po porodu :twisted:
A pozdravuj Ivushu :-)

mischni, at jim v tech obdchodech taky neco zbyde pro ostatni :lol: Hezky si to uzivej :wink:

zatim pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
20.11.08 15:50

huuuuuuuuu a už jsem tuuuuuu :lol:

Kamže to všichni jedem? Do Afriky.....jeduuuuu. Já bych Bubis jela, mám sedět na mateřské tady, nebo se sluncem zapadajícím za stádem slonů.

Mischni - mám velkou radost, Krisulka mi to psala SMS tak jsem si tady soukromě jásala už minulý týden. Barunka je úžasné jméno a je super, že je to čupr zdravá holčina.

Ševčo už do práce…hmm taky bych sem tam do něčeho, už je to sedění doma dlouhé.

Krisulko ještě jednou dík za info, a smůla s tou nemocí…no ale se prolejváte antibiotikama, tak to už ta choroba musí být utopená, ne?

Jo Bubis je to sokol na Kounicove, od 1,5r - tak ještě má Danýs půl roku fóra a pak vás tam čekáme. A ne že ne. :wink:

Dneska jsem zjistila že se umím teleportovat, jinak si neumím vysvětlit, že Víťas v 7.50 vstával a 8.30 byl v Řečkovicích v bazénu. A já s ním.
Jinak plavčo je tam super, voda slaná, a teta Sylva je pořád usměvavá.

Jo ještě Amazonko prosím prosím heslo......chtěla bych se taky pokochat fotečkama.
Tak už končím, máme do rána hlídání (je tady ségra) takže frčíme do sklípku s návratem až zítra dopoledne - se ukrutně těším, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
20.11.08 16:32

bubis: homeo je: ricinus communis
A i noci celkem jdou, začne pobékávat, tak ju „zašťavním“ a je to! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.11.08 19:47

Ahojík !

Krisulko - sakra zažeň tu nemoc, mrchu jednu !!! :)

Bubis - jela bych s manželem (tedy pokud nejede do nějaké absolutně necivilizované části Afriky). A že se tady něčeho vzdáš ? Na 1 rok se to určitě dá.

Ivusho - ty jsi tedy geniální ! My na to abychom se vypravili a přemístili potřebujeme téměř 2h :) :) :)

Evelíno - to je blbý s tím ekzémem. Ale snad až budeš více v klidu, tak se to zlepší. Držím palce :)

Mischni - nakupuj s rozmyslem, já nakupovala jak urvaná a teď nevím, kde to všechno skladovat (btw - nechceš nějaké holčičkovské oblečení na novorozeně ? daruji !! a ráda :) )

re úklid - proběhly tady dotazy na uklízecí firmu - já mám výborné zkušenosti s firmou p. Fackové. Chodí mi už 2 roky 2× ročně umývat okna. Cena skvělá a perfekně odvedená práce. Tady je tel.č: 605703967. Dělá i pravidelné úklidy, úklidy po malování apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.11.08 16:37

tak jeste upresneni k te Africe: bylo by to jedno z nejnebezpecnejsich mist v JIhoafricke republice primo v Johannesburgu, kde byste jen tak samy nemohli vyjit ven na prochazku z kocarkem i pres den :( Takze byste byli vetsinu dne zavreny v hotelovem komplexu(na druhou stranu luxusnim-bazen, hriste atd.), az by se manzel vratil, tak mozna ven na prochazku a spis na projizdku autem. Kdybyste si chteli vyjit ven jen s manzelem, tak by dite hlidala chuva (pravdepodobne cernoska z nizke tridy-tim nemyslim, ze je to spatny, ale..) Ale zase moznosti navstivit rezervace, Ohnovou zemi, Stolovou horu.. ach jo, ja neviiim.. Jeste je moznost, ze by tam manzel kazdy tri mesice na mesic odjel.
A zase tady hodne stary prarodice, kterym by bylo vazne mooc smutno po pravnouckovi (jsou na nej dosti fixovani i na vas)..
Porad byste jednoznacne odjeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová