Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo, tak snad to najdu. Zaparkuju si u Tesca v Kr. poli, neb stejně potřebujem v DM plenky, no a pak to asi vezmu nahoru procházkou. Uf to bude fuška s Tomem bez kočáru, ale zase aby tam nebylo překočárkováno. Mi už to snad bez něho nějak zvládnem.
děkujeme za přání.
kris. ještě dodělávám jednu semestrálku, musím zbalit a ráno odjezd. před tím musíme ještě na ortopediii.
nějak se mi to všechno sešlo…
tak si užijte srazík a ne, že na nás za těch 6týdnů zapomenete…
Radka
ja to na zitrek nevidim, mamka mi nabidla, ze bude vozit a ja se budu moci vrhnout na studium . Rozhodne vase spolecnost by mi byla milejsi … ![]()
Dobry rano,
Tak my taky nemuzem prijit,Daniel stale spava 2× denne,jeste by cely dopoledne nedal no a prave v 10hod.chodi spat:( Jak dlouho tam budete?O pul dvanacte bysme tam byli,mame to pet minut.Ale to uz se asi budete chystat pomalu na odchod na obed ze?:(
Bubis&Danielson
Krásné virtuální ráno, i mi se bohužel s dnešního srazu omlouváme, neb povětrnostní podmínky mi neumožňují vyjet z baráku. Včera pršelo, přes noc do toho asi napadl sníh a k ránu to namrzlo, takže takovej sajrajt jsme před barákem ještě neměli. Teď jsme se vrátili ze školky a ani ty silnice nejsou n ic moc. Připadala jsem si jak na kluzišti. V tom já si jet do Brna prostě netroufnu. Tak se na nás nezlobte a srazík si moc užijte. Tolik jsem se těšila… No snad na jaře… ![]()
Sakryš…zas jsme něco prošvihli !! To mě ale mrzí. Zrovna dnes jsme měli volný den a Katy byla poměrně v dobrém rozmaru - říkám byla…teď tady pohulákává.
Alenko - vítej mezi námi !
Mischni - to snad ne - ty už si ordinuješ zákaz vycházení ? No ale zase na druhou stranu chápu - máš to dál, než já tenkrát do té cukrárny. Ale že to v tom počasí tehdy ale byl výkon !! Jo - a jen upřesňuji - nebylo to po termínu, ale týden před termínem
![]()
Ivusho - můj odjezd do Ovy se posunul..ach jo ! Jsou tam všichni nemocní tak musím počkat až se těch bacilů zbaví, abychom si tam nejeli pro nemoc. No snad o týden později…
Ježiš - ta naše hulákajda mě nenechá ani napsat pár řádek…
Monix - tak vy jste nakonec neodjeli?No, škoda, že ses nedostavila. A s tím zákazem - mě nevyhovuje to „bruslení“ na ledu a v břečce…
Pohyblivost se omezuje, ale stejně to doma nevydržím, takže doufám, že ještě nějaký srazík s pupkem stihnu. Dnes jsem se tam vorvanila v dětském koutku - bylo to úžasný…
Jinak účast teda chábá, dámy! ![]()
ahoj holky,
Krisulko, diky ze jsi mne napsala.. ale stejne nam to casove nevyslo. Danny se probudil dneska vyjimecne ve dvanact a pak jsem stejne pomalu zacala chystat obed. To by nemelo cenu na dvacet minut. Na jednu stranu je to bezva, ze jeste spava 2× denne, ale zase na druhou to casovani je blby. ![]()
Tak priste…
Lacenko, to je jasny, v tyto dny je to na silnicich fakt nebezpecny a hlavne po ranu. Taky bych ted radeji nesedala za volat.
Zdravim Ivushku do Ov ![]()
Holky a kdo byl????
My jsme nemohly, ale ještě ke všemu má Am střevní virózu…
Blinká a máj průjem chcípáček můj… ![]()
Acy - tak ať jste brzy zdravé
No já myslím že tak max. Krisulka s malým, když Mischni psala, že si s pupkem hrála v dětským koutku, tak jich tam víc ani být nemohlo, ne
(TO BYL VTIP!!!) už to raději píšu, protože vím že nejsem vůbec vtipná ![]()
lacenka - náhodou…byla ještě amazonka s Deniskou a do dětského koutku se s náma ještě vešli dvě cizí děti - tak bacha!
![]()
Ahojte, kde jste všichni
![]()
Snad jste si srazík užili, i když účast byla asi chabá ![]()
Já jsem tu chorobu chytla od manži a od Beníka, takže jsem teď z rodiny nejvíc nachcípaná já
a klukům už je líp ![]()
Ahoj holky, ja jsem taky porad jakasi nachcipana, zacinaji me bolet zada a takhle to bylo minuly tyden, pak jsem lehla s 38 a dalsi den to bylo OK, tak jen doufam, ze to neni nejaky nekonecny kolecko. Asi bude hezky vecer pod dekou s nejakou lahvinkou a dobrym filmem…jeee to uz dloouho nebylo.
Jinak dobra zprava, Tomik zacal zapojovat nohy pri jeho plazeni ve stylu nohy taham za sebou, tak snad uz taky zvedne zadek!!
Tak pa pa a ja jdu vybrat, lahev, film..deka ta je jasna ![]()
Holky nemáte někdo čas ve čtvrtek?????????????????????????????????????