Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
9.6.09 08:35

za 15min. vyrážíme, tak nám držte palce na hladký průjezd a parkování :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.6.09 08:37

a ja prave premlouvam mladeho pana, ze v pyzamu neni uplne koser vychazet z domu :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.6.09 08:39

Dobré ranko, Bára ještě dospává svou prdící půlhodinku v 5h ráno.
Tatouch odjel, ale přislíbil návrat v 10.30, tak snad se za váma aspoň na chvilku dostanem… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.6.09 08:41

Zdravim, my tam budeme doufam 9-10hod.. V pyzamu uz davno nejsme :D No a odsun bude v cca 10,45hod. Tak snad vsechny konecne uvidim. Pocasi vypada vic nez teple!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.6.09 09:01

My se zaciname tez chystat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.6.09 14:23

Holky,v tescu nemaji klobiucky jak ma Krisik ale ksiltovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.6.09 15:41

Hm hm, tak se tam snad nekdy vypravim, myslis male Tesco u Vankovky, jo? Snad tam bude neco i na velke hlavy jako ma Tomik, ksiltovka bude asi jeste lepsi… Diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.6.09 15:44

jojo to tesco u vankovky.Jinak Urcite jo protoze ksiltovka co mela dneska barca tak je delana na starsi ditko :lol: .Jsou uplne vzadu u reklamacniho oddeleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.6.09 20:56

Zdar baby!

Tak jsme dorazily domů v 17.30. Bára vysmátá, já hotová, ale stihly jsme všechny vizitace, co byly v plánu.A v galerce je pár fotek z dnešního Tyršáku. Prosím zkontrolovat popisky a chyby hlásit. :lol:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.09 22:08

Stale bez funkcni klavesnice(Nakonec to nejsou baterky,Daniel ji zmlatil a znicil):(,takze jen ve zkratce:
Dnes to bylo s vama bezvadny,pravidelnejsi akce vitany:) Alenko,vyrid manzovi,ze ma krasnyho a sikovnyho kluka,at ho nikam nehodi. Videlas Dannyho,ikdyz zacina tapkat, jeste sedi na kolinkach jak babovka:) Mischni barunka je andilek,neverim,ze nekdy krici:), je to hezka holka. To same druha Barunka. Kattkko,diky za tip na capku,dlouho hledame. Krisulko,Krisik je cela mqminka->pohodar:)..uz z dalky na nas maval s usmevem na tvari..Jakej je recept?;) Ivushko,Vitek je to samy,pohoda a jak te posloucha.Tak snad se k tomu taky dopracujem.Evelinko,drzim palce,at ty statnice vyjdou! Ostatni zdravim,mejte se hezky,priste uz snad s funkcni klavesnici,aby to nebylo tak kostrbate! Zdarec Bubis&Danielson

• Citovat
  • Upravit
1938
10.6.09 07:43

Nazdarek, vcera jsem mela Emimco nejaky zamrzly, ale dnes uz facha!!
Musim souhlasit s Bubis, vcera to bylo prijemny, uteklo to straaasne rychle, bohuzel jsme museli prchnout na pravidelne spani, tak jsem nestihla se vsemi ani poradne promluvit. To se ovsem napravi na dalsi akci :D My vcera travili odpoledne nakonec v Liskovci na veterine, manzel v cekarne a a ja s Tomikem venku, neustale jsme hledali misto, kde se schovame pred destem. Nakonec spadlo 10 kapek a bylo po desti. V ordinaci jsme nechali 800 :twisted: a za chvili musim chamika odlovit a namazat ho antibiotikama, no to bude akce :x

Mejte se, my za chvili valime na plavco, doufam, ze to bude bez plastenky :(

PS Bubis manzelovi jsem uz vcera hlasila, ze Danik sedel na pisku jak babovka, tak se trochu uklidnil, ale vim, ze je to jen prechodny stav..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
10.6.09 08:10

Dobré ráno,
Ivčo kam dneska razíš? Já budu do 13.30 doma a pak s kamoškama na Purkyňce v baby kavárně. Tak kdybys měla něco po cestě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.6.09 09:10

Teda vy usporadate takovy maxi sraz a bez nas? No pockejte :twisted: priiiiste uvidite :wink:
jdu vam zkouknout fotky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.6.09 12:18

Nazdarek,

ted jsem se vylekala. Videly jste vcera nekdo Ordinaci? Tak najednou koukam, ze ma Tomik v puse muj mini skripecek do vlasu. Vytahnu mu ho a on je rozpadli, chybi perko a ten sroubek. Pokousi se o me infarkt, tak hledam jak silena, nemuzu ho najit, premyslim mam volat doktorce, manzelovi, hysterie hadra… po 10 minutach oboje nachazim a Tomik se mi rehta jak kun :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.09 14:18

Ahoj

Krisulko:mam otazku jak se jmenujes jmenem prosim te.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová