Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zebro, já byla vegetariánka 10 let, pak jsem kvůli těhotenství začala jíst maso. Ten zabíjačkový smrad mi hrozně vadí ![]()
(Milovníci zabíjaček prominou
)
hmm tak to já jsem nechutný masožravec jen ta představa mi spouští Pavlův rexlex
a Proto jsem dnes dělal k obědu tvarohový buchty ![]()
Jani vítej ![]()
Holky díky za přivítání .-)
V Zoo a stojí to tam za to, už jsem tam taky dlouho nebyla…
Mi dřív zabíjačky nevadily, ale poslední 3 roky se jich účastnit nemusím. O víkendu jsme zrovna na jedné byli a byla jse ráda, že jsem byla s malým v kuchyni a obýváku
zdar baby!
to mame ale krasne jaro ![]()
connienko, ![]()
janulko, ![]()
zebrus, nezoufej! to pujde! co zkousis vazat? doporucuju videa na youtube od „vonzino 1“ a fotonavody zde
mischni, vasi zabijacce jsem se smala nahlas
priznej se, jak jste s pubosem ocistovali organizmus - slivka? ![]()
nepalko, vedle pravnicke fakulty je takovy likusak a tam je obuvnictvi, kde mne tak 5 let nazpet prodali jen podpatky ![]()
nechce se vam zitra dopoledne do nejake baby kavarny? zn. na protest proti soucasnemu pocasi skrecuju skolu ![]()
Ahojky !
Janulko - vítej !
Chuanitko - taky se těším do ZOO. Loni jsme tam nemohli neb naše madam měla hrůzu z jakýchkoli zvířat (kromě našeho psa). A když říkám jakýchkoli, tak to platí i pro mouchy ! U těch sice neřvala, ale s hrůzou v očích sledovala co strašlivého jí ten živočich vyvede.
Kristýnko - zítra dopo máme hudebku, jinak bychom docela rádi šli.
Chtěla jsem se zeptat - chodíte někdo s prckem si zaplavat (či spíš zablbnout do vody) na bazén na Kraváku ? Jelikož jsme přestali chodit na pravidelné plavčo, tak jsem chtěla aspoň tak trochu do vody. A nebo máte zkušenosti i s jiným bazénem, kde je malá voda pro děti kolem 2 let ?
moni, my na kravak chodime (vsak to taky mame daleko
), problem je ten, ze v tydnu je ten maly bazen furt pronajaty - dopoledne v kuse, volno 2 hodky pres obed, odpoledne zas tak do 17h…) ![]()
virivka byva volna, ale ta uz je na nas mala…
cili jedine o vikendu
Krisulko,nechces to nechat na pristi tyden?Treba ctvrtek nebo i ten patek?
chuanitko, já jsem pak začala mít problémy s kloubama, tak jsem se na to vyprdla. A taky jsem v tom už neviděla smysl - uvědomila jsem si, že všechny zvířata stejně nezachráním
![]()
krisulko, zkouším kolíbky, ale vždycky mi to někde visí a malá v tom vypadá zmáčknutá ![]()
Podle vonzino1 jsem to dělala (z nošení dětí mě to tam odkázalo
), ale asi to chce tréning ![]()
Lacenko, mně spouští Pavlovův reflex zase ty tvé tvarohové buchty ![]()
Janulko, mně se v ZOO líbilo
Až se oteplí, bude to pro děcka super, zkus mrknout třeba sem http://www.virtual-zoom.cz/…/index7.html
Monix, a letos už se madam nebojí? ![]()
Zebro, hlavní poradce přes šátky je sice Krisulka, ale mně kolíbky taky nešly, tak jsem se na to vyprdla a vázala od začátku vertikálně ![]()
chuanitko, na to mám pak manducu
, ale mě se nelíbí, když je tak malá vertikálně, když ještě nedrží hlavu. Navíc se jí to tak nelíbí a za chvilku brečí ![]()
A my bychom zitra i sli nekam do kavarny… ![]()
Mischni, no to teda ale byla zabijacka ![]()
My jsme hrozne zmlsani, dostavame jen vyrobky, prace se nejak neucastnime
![]()
Vitam novou Brnacku ![]()
Příspěvek upraven 11.03.10 v 18:28
Zdar baby, vy jste se teda rozjely
![]()
Akce bojkotsnih: my nemuzem, Tom ode dneska sopli, tak jsme doma, meli jsme jit na plavco, takze zas smula.. Ale pristi tyden snad bysme mohly, jen se trefit do terminu..
Vitam vsechny novacky ![]()
Monix, u nas byla takoy fobie, ale pouze z hmyzu. Doufam, ze to uz preslo a nebude hysterie kvuli kazde mouse. Ale zase ma fobii ze spinaveho, ve vane hysterci kvuli zmoleckum z ponozek, co mel usazeny mezi prstama..spinavy ruce, pusa…Je to nobl princatko ![]()
Krisulko, dobrej metrik
Je Krisik manekyn nebo to bylo jen kvuli fotu? Tom kosile miluje..
Evelino, i my jsme jen labuznici a praci na zabijacce se vyhybame ![]()
krisulko ta opravna obuvi je jak jezdí tram č. 3 zastávka Rybkova tam je ta právnická fakulta občas tam bývá i cirkus . Tam máš na mysli tu opravnu obuvi.
Jo také ráda chodím plavat na kravák a je problém ,že chodím na směny a máte pravdu celé dopoledne je to pronajaté a nedá se ani plavat. Pokud jsou volné jen dvě dráhy tak je to jedny velká. Mám ráda všude volno a večer je tam zase tolik lidí ,že se čeká i hodinu až se uvolní kapacita.
Díky za upřesnění toho místa.
Zítra můžu…Kris kdybych vypadala, že nereaguju - pošli mi prosím sms. ![]()
Vítám všechny nové......jsem úplně v prdce, budu muset vytvořit aktualizovaný seznam a zase se ho našprtat nazpaměť.
Lacenko - jaro čeká přece na Lidušku, copak to není nad slunce jasné? ![]()
Mischni - zabíječka super
, děláte to správně, hezky udržujte rodinu v kondici!!! No ale nalívat puboše slivovicí?
![]()
Monix - napsala jsem ti přeukrutně dlouhou SZ ohledně toho bazénu, ale ztratila se někde mezi monitorem a drátem
to mně tak nas..lo, že už sem neměla sílu to opakovat.
Dneska jsem běhali po přijímačkách do školek - co vy? Vzdali jste to? Myslím samo veloše. Pidimimina neeeeeeee....... ![]()