Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky - zítra se jde manžel do toho bazénu podívat (ještě před oficiálním otevřením, má tam známého bývalého kolegu). Tak ho pověřím zjištěním podrobností. Kdyby to bylo brouzdaliště, tak by to bylo super - ono tahat tu Katku celou hodinu v rukách (byť ve vodě) není zas až tak sranda. Já byla po plavču tak unavená, že jsem musela po „O“ zalehnout
![]()
Monix to brouzdaliště by bylo skvělý do toho bychom mohli třeba 20 minut zaplavat a zbytek bysme koukali jak si spolu hrají ![]()
At to omrkne a dej určitě vědět.
NO jo, a myslíte si, že by to v brouzdališti zvládla i Bára? Nebo se tam budu muset rochnit s ni… ![]()
mischni píše:
Monix - můžeme to někdy prubnout. Pro mě do Řečkovic stejná štrapáce jako do Jundrova.chuanit - a ty pojedeš MHD nebo autem?Ono v tom Jundrově je to docela taky štraka od autobusu - viď MArry?
Pokusím se autem
A jinak… vydržím hodně ![]()
mishi bara si tam může sednout nebo ne?A může nabírat vodu do kolemíku ![]()
Tak mi se ted nejakou dobu chodit koupat nebudem.nebot barca na sebe v pondeli vylila kafe tak jsme byli v Bohunicich v nemocnici na popaleninach jsou jen v Bohunicich.Ma nekde popaleniny 2stupne ale neni to tak strasne krasne se hoji.A nebude moc na slunko bez kremu nesmi se opalit.
kaatka ježiš chudinka malá. My taky byly v Bohunicích na popáleninách malá se dotkla křidlice od hrnce kdyz jsem kontrolovala rýži v troubě. Spálila si ty peřinky na ručičkách. No ta řvala chudinka malá. Za týden měla nádhernou ruku už bez ofašování. A pak mazat calicovou mastí a ted nemá ani památku po spálenine. At se bebí dobře hojí ![]()
teda holky já ted malé otevřela příkrmy bolonský špagety na zkoušku zda to bude jíst a ona to normálně už nechce jest ![]()
Takže ted nevím co s ní na té dovolené vařit tam to bude strašně složitý nevím zda můžem nějak převést mražený jídlo nebo čerstvě uvařený???:( Chjo že je tak vybírava.