Bude vám ,,něco,, kazit vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.18 06:27

Moje rakovina prsu.Vim to od pondělí a jsem totálně v prd..eli.
Ale přeperu jí, musím

• Citovat
  • Upravit
9053
19.12.18 06:28
@Malike píše:
třeba ,,možná si budete myslet že jsem cvokla,,ale třeba ta souhra náhod že zemřel a chvilku pote se narodil syn..třeba je reinkarnace.

Hm, to jsi se nescvokla. Já na to věřím, že duše střída duši. Někdy se jen převtělí. Ale jednou mi jedna kartářka řekla, že taky ten co odejde se stane strážným andělem toho, kdo se zakrátko narodí. :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.12.18 06:40

@alisekR :hug: to je jak z blbeho filmu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.12.18 06:44
@Anonymní píše:
Ale přeperu jí, musím
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 06:46
  • Citovat
  • Upravit
10683
19.12.18 06:54

Vsem pro ktere letosni rok nebyl stastny :hug: :hug: :hug: a verme, ze bude lip, nekdo tu psal, te rok 2019 ma byt plny zazraku, tak budu doufat.
Vcera jsme s manzelem mluvili o nasem stedrem dnu, nevime kdy bude, ale bude, musi byt. Doufam, ze tohle vsechno mu pomaha, aby se z toho dostal. Vsechno to uz trva vic jak mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
19.12.18 06:56
@Anonymní píše:
Ale přeperu jí, musím
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
19.12.18 08:22
@Anonymní píše:
Ale přeperu jí, musím
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
19.12.18 08:31

@MartinaCV To je moc smutné, soucítím s tebou. Přeju hodně sil k překonání tohoto těžkého období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
19.12.18 08:35
@Anonymní píše:
Ale přeperu jí, musím

To mě moc mrzí. Ale stavíš se k tomu dobře. To je jasné, že ji přepereš! Budu na tebe moc myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
19.12.18 08:42

Ahoj všichni, kteří jste o někoho blízkého přišli nebo procházíte teď moc těžkým obdobím. Moc s vámi všemi soucítím a přeji, ať vám to ten příští rok vynahradí a je už lépe. Přijměte na dálku objetí, myslím na vás. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
19.12.18 08:48
@alisekR píše:
Já už jsem to tu někdy psala. :,( Promiň, ale napíšu nti stručně, n
to není pro slabé žaludky. Zlatíčko mělo úraz, pak sádru, od sádrování nás vyhodili jako rodiče bez důvodu. Poslali nás domů s vysokou sádrou, kontrola až za několik dnů. Při kontrolách jsme je upozorňovali, že jí noha bolí a kouše v jednom místě. Odpaloval nás doktor, že jsem nějaká chytrá. Po šesti týdnech jí to sundali kvůli rtg bez sádry. Nožka už nebolela, byla zespodu odumřelá. Dekubitus 4 stupeň. :,( arogance mladých doktoru se nedá popsat. Traumatolog starý pán, když tu sádru sundal, dostal amok a srdeční záchvat. :,( Primář přiznal pochybení a několikrát se omluvil. Ty dva mladí aroganti ani jednou. A to nás potkávali obden, několik měsíců má odd. vlhkého hojení. Co následovalo nebudu veřejně psát. :,( Ale děkuji za podporu

Boze muj, to snad ne?! V jake to bylo nemocnici? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.12.18 09:02
@Malike píše:
třeba ,,možná si budete myslet že jsem cvokla,,ale třeba ta souhra náhod že zemřel a chvilku pote se narodil syn..třeba je reinkarnace.

Ano ja otehotnela kdyz umrela babicka, a predtim se nedarilo… rika se ze jedna duse zemre a prijde nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.12.18 09:06

Holky, my se snažíme o druhé dítě, je mi 43. První máme po IVF ve 41. Celou dobu mě napadalo, jestli to nejsou hříšné myšlenky, chtít ještě druhé, když jsme měli takové štěstí, že se povedlo první i po 40tce. Pořád mě napadalo, aby to nebylo výměnou za někoho a napadl mě táta. Myšlenky mě sužovaly a zaháněla jsem je. Táta měl v říjnu vážný úraz a je v kómatu a umírá. Chtějí nám ho už odpojit od přístrojů a za pár dní mám začít stimulovat na IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
19.12.18 09:09

@alisekR to je strašné, bobišek, co si vše ještě musí vytrpět :( , moc moc držím palečky aby se léčba co nejlépe povedla a hlavně bez následků. A doktory by jsem na 1000% žalovala, tohle je hodně velké pochybení,dcera má taky nyní už 7 týdnů sádrů, každý týden kontrola a vždy se ptají zdanidkenic netlačí nebolí,nebo prostě cokoliv jen trosičku divného...... Vím že zdraví a bolest to nenahradí ale aspoň výdaje za léčbu a to kolem dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová