Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dedrichov píše:
To je otřesné, hodně sil a snažte se najít také nějakou pěknou vzpomínku
Díky, vzpomínek mám spoustu. Bohužel to vidím, jakoby to bylo včera, když jsem ho ten osudný den viděla naposled.
A díky i všem ostatním za slova podpory. Musíme si ty Vánoce nějak přetrpět a zkusit žít dál, nic jiného nám nezbývá. Příští rok čekám přírůstek, tak snad se naše životy stočí někam trochu jinam.
@Pandulka píše:
Hrozné nevolnosti, kvůli kterým už 2. týden ležím. Nemám dárky, cukroví, doma bordel. Letos prostě vánoce bohužel nebudou
Oproti mnohým příběhům zde je to ale stále nici když už z toho začínám být dost zoufalá..
U nás je to stejný,ale když to nejde tak to nejde.
@Anonymní píše:
Přítelova milenka…
máš jedinečnou příležitost se zbavit obou a mít veselé a šťastné Vánoce.. my, co nám někdo umírá nebo umřel, takovou možnost nemáme..jsi ve výhodě, jen ji využít
@MartinaCV takové situace jsou těžké, přeji všem hodně síly vše překonat ![]()
@LucieDom píše:
@MartinaCV takové situace jsou těžké
karty jsou rozdané.. musíš zvážit všechna fakta, proč se milenka objevila.. pomoci může i dobrý psycholog, nejen to zvládnout, ale i pomoci najít příčinu a pak se podle toho lépe rozhodnout
@Anonymní píše:
Přítelova milenka…
Tak to by už dávno nebyl můj přítel
. Proč mít přítele s milenkou?
@Celina neskutečné jaká jsi kecka… teprv čekáš miminko, žiješ s partnerem ve dvou, ale v ostatních diskuzích radíš o tom jak nerozmazlit děti a jak ty to máš zmáknuté…
@Anonymní píše:
@Celina neskutečné jaká jsi kecka… teprv čekáš miminko, žiješ s partnerem ve dvou, ale v ostatních diskuzích radíš o tom jak nerozmazlit děti a jak ty to máš zmáknuté…
Také jsem se dost podívala, jaké dává @Celina rády coby bezdětná.
u nás jako každoročně strach že manžel bude zase protivný a na děti hnusný, stále zastáví pravidlo je štědrý den ,dej mi pokoj chci se dívat celý den na pohádky, jenže se třemi dětmi z toho dvě 4 a5 let to moc nejde, jsou nervozní kdy už už příjde ježíšek, takže jsem jak z divokých vajec a pak to vždy končí hádkou že se jim má taky věnovat a né ponich ječet ať sedí a koukají . To mi vždy zkazí vánoce dokonale, a letos ještě o to víc ,protože se to budou možná poslední rodinné vánoce (rozvod) a mě k tomu ještě hne dpo svátcích čeká měsíc nemocnice. A to nemluvím o návštěvách 25 a 26 jsem ne bezlepkové a bezlaktozní dietě,samo nikdo neuvaří tak aby jsem mohla cokoliv i já a pak poslouchám blbé kecy že nic nejím, oni se cpou a já smutně koukám. Na to se také vůbec netěším. Maličkosti ale v ten den promě dělají hodně ![]()
@Makca87 něco na tom asi bude, u nás to tak bohužel zatím ždy vyšlo, když se narodila prostřední odešla moje babička za měsíc a měsíc po narození poslední odešla druhá babička ![]()
@jack-and-rose píše:
Mám je zkažené už druhým rokem, protože mi zemřela přítelkyně..... . O té doby to už není ono… Jinak jsem Vánoce miloval, dělal jsem výzdoby, světýlka po celým domě a další tradice a věci okolo, ale hlavně jsem byl se svou milovanou přítelkyní..... Letos jsem se tak tak přemohl, abych udělal výzdobu alespoň pro své mladší sourozence..... . Už aby byl konec Vánoc, a já to mohl skončit a další snad už raději nezažiji…Ale jinak přeji všem, Šťastné a veselé Vánoce i Nový rok, a hlavně zdraví Vám i Vašim dětem, manželům, manželkám,přítelkyním, přítelům a rodinám, protože zdraví a trochu toho štěstí je asi jediné co je v životě nejdůležitější, vše okolo je vedlejší.....a buďte šťastní za každou chvilku,při které můžete být spolu se svou rodinou a milovanými protějšky, protože nic lepšího totiž neexistuje.....
Vím, že po tragickém skonu Tvé přítelkyně to máš těžké. Bude trvat nějakou dobu, než to preboli, ale tyto Tvé řeči, o sebevraždě mě rozpalují do běla. Koukám, že to jsou jen výkřiky do tmy, ale asi i zároveň volání o pomoc. Nevím, jestli Ti to už někdo radil, ale měl bys vyhledat odbornou pomoc. Není na tom nic špatného, když Ti nejtěžší období života pomůže překonat odborník. Držím palce.
@Malike píše:
@alisekR mohu se jen zeptat co se jít hrozneho stalo,že to došlo až takhle?
Já už jsem to tu někdy psala.
Promiň, ale napíšu nti stručně, n
to není pro slabé žaludky. Zlatíčko mělo úraz, pak sádru, od sádrování nás vyhodili jako rodiče bez důvodu. Poslali nás domů s vysokou sádrou, kontrola až za několik dnů. Při kontrolách jsme je upozorňovali, že jí noha bolí a kouše v jednom místě. Odpaloval nás doktor, že jsem nějaká chytrá. Po šesti týdnech jí to sundali kvůli rtg bez sádry. Nožka už nebolela, byla zespodu odumřelá. Dekubitus 4 stupeň.
arogance mladých doktoru se nedá popsat. Traumatolog starý pán, když tu sádru sundal, dostal amok a srdeční záchvat.
Primář přiznal pochybení a několikrát se omluvil. Ty dva mladí aroganti ani jednou. A to nás potkávali obden, několik měsíců má odd. vlhkého hojení. Co následovalo nebudu veřejně psát.
Ale děkuji za podporu
@MartinaCV píše:
Dekuji. Ne, zadna nemoc. Jeste v rijnu byl v poradku, pak mel uraz hlavy. Je v komatu