Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovean zkusim
ale tak bude negativni a ja zas budu sklamana a kdy bych mela jit tak na gyndu i kdyz bude negativni
@3dana1 no skusila bych ten test a pak když nic tak skusila zavolat na gyndu a říct co a jak
@3dana1 Tak ať to tentokrát dobře dopadne!!
Ten růžový výtok mohlo být třeba zahnizďování. 4 dny zpoždění už mi přijdou docela nadějné
Tak snad se dostaneš co nejdřív do lékárny, to musíš být napjatá jak šle od gatí
Držím palce!
@Kajima Také se hrozně sleduju
To by člověk musel být 24 hodin denně v jednom kole, aby to nějak přebil.
@Žena Vlk dekuju
sice jsem mlada ale po tom potratu bych byla rada aby to vyslo ![]()
@Lenka230798 19 vim ze me asi odsoudite ze chci uz mimi ale ten potrat me dostal na tolik tak jsem se rozhodla to zkusit..
@3dana1 19 je krásný věk. S tím potratem je mi to líto! Kdyby ses dostala do situace, že by tě zase někdo nutil, nenech se za žádnou cenu do ničeho natlačit! Určitě se ti podaří otěhotnět znovu, to bych se nebála ![]()
@Žena Vlk no kazdy me za to odsuzuje ze su jeste mlada
ale tak ja na ne kaslu a na dalsi potrat uz nechci jit kdyz jsem byla poprve na potratu muj otec me zliskal ze su blba. Ale ted se snim nebavim takze nwm jak bude reagovat a dekuju za podporu hned jak budu vedet vic dam vedet ![]()
@3dana1 já jsem měla prvního taky v 19 takže myslím že je to v pohodě věk
@Žena Vlk no obávám se že by mi ani tohle nepo! ohlo
ale jsem teď bez práce tak je to o to horší snažím se zaměstnavat jak to jde, ale stejně na to myslím:D i když tento měsíc snad méně než minulý. Chtěla bych dat manželovi dáreček pod stromeček, tak uvidíme!
Holky poraďte mi chtěla jsem testovat až v pátek v den menstruace jenže mám hroznou migrénu Paralen je na nic ale bojím si vzít silnější prášek kdybych byla těhotná co by jste dělali vy?
@lovean asi bych to zkusila, ale zase test může být ještě negativní i kdyby jsi byla těhotná, tak těžko říct…