Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
14.7.10 18:05

Jinak koukám,že z těhulek, co jim stávkuje miminko jsem tu zbyla jen já 8-o :-? Uf ještě že už mám v pátek vyvolávačku :lol: Sice z ní mám trochu obavy,ale alespon vím,že se něco začne konečně dít :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.7.10 18:58

Ahoj, taky zdravím…dnes máme první termín dle PM, ale na porod to prý vůbec nevypadá ;( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
14.7.10 19:23

bedrunko: :mavam: zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.7.10 19:26
ddinna píše:
bedrunko: :mavam: zdravím :mavam:

ahoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.7.10 21:20
Dynki píše:
Klovase i Esmerce moc gratuluji k miminkám, ať jsou zdravém, dělají Vám samou radost a vy zvládnete v pohodě šestinedělí:)

Děkujeme za gratulaci a držíme palečky!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.7.10 06:04

Klovaso:óóóóbrovská gratulace k miminku :potlesk: :potlesk: :potlesk: je to pořádný pašák.Hlavně ať jsi brzo fit a malý dělá jen samé radosti :kytka:
Já mám termín porodu dnes,ale vůbec to nevypadá.Zítra kontrola tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.7.10 08:16

Tak holky,myslím že Any a Prtka porodili-už se tu neukazují :lol: Jinak já mám zítra nástup do nemocnice,tak doufám,že vyvolávat začnou hned.Když už se tomu nemám jak vyhnout,tak at se to alespon neprotahuje 8-o Nic mě nebolí,cítím se fajn,tak pochybuju,že malej využije šance a narodí se dnes dobrovolně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.7.10 08:54
ddinna píše:
Tak holky,myslím že Any a Prtka porodili-už se tu neukazují :lol: Jinak já mám zítra nástup do nemocnice,tak doufám,že vyvolávat začnou hned.Když už se tomu nemám jak vyhnout,tak at se to alespon neprotahuje 8-o Nic mě nebolí,cítím se fajn,tak pochybuju,že malej využije šance a narodí se dnes dobrovolně :think:

To se máš ;), já jdu zítra na kontrolu a teprve se uvidí co a jak, jestli k vyvolání (což bych chtěla „zkusit“) anebo rovnou na císaře ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.7.10 08:55

Tak udělám poslední pokus o přirozený porod před vyvoláním-jdu si dát horkou vanu. :lol: Jinak na ostatní pokusy už týden kašlu.Všechny ty úklidy a podobně stejně měli jen jediný efekt-Malej se vztekal a kopal jak divý a mě bylo zle z únavy a jinak nic :mrgreen: :-P Tak využiju,že pršelo a neni tak děsný hic a jdu se rochnat :lol: To jsem ale naivka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.7.10 08:55

bedrunko:Proč rovnou císaře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.7.10 08:58
ddinna píše:

První byl… a nedopadlo to nakonec dobře…tak to asi dr nechtějí „riskovat“, nevím, ale vědí, že to chci zkusit přirozeně, tak jsem zvědavá, jak se s tím „porvou“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.7.10 08:59
ddinna píše:

Jo a navíc, prý cesty nejsou vůbec připravené..... a hlavička je dost nahoře, a co ty, máš to „dole připraveno“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.7.10 09:24

Aha…tak to asi bude zase císař-pro jistotu :think:
Mimčo je dole už týden,hlavičkou tlačí ,že mám pocit,že vypadne sám :-D Doktoři se až divili,jak moc je malej nachystanej.Ale já byla pořád zavřená,až ted na poslední kontrole v úterý mi doktorka řekla pozitivní zprávu,že se otvírám a vše je připraveno :palec: Tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.7.10 12:12

Tedy už je zas vedro jak v peci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.7.10 12:53
ddinna píše:
Tak udělám poslední pokus o přirozený porod před vyvoláním-jdu si dát horkou vanu. :lol: Jinak na ostatní pokusy už týden kašlu.Všechny ty úklidy a podobně stejně měli jen jediný efekt-Malej se vztekal a kopal jak divý a mě bylo zle z únavy a jinak nic :mrgreen: :-P Tak využiju,že pršelo a neni tak děsný hic a jdu se rochnat :lol: To jsem ale naivka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

Držím ti palečky ať se ti to rozjede samo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky