Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jinak koukám,že z těhulek, co jim stávkuje miminko jsem tu zbyla jen já
Uf ještě že už mám v pátek vyvolávačku
Sice z ní mám trochu obavy,ale alespon vím,že se něco začne konečně dít
![]()
Ahoj, taky zdravím…dnes máme první termín dle PM, ale na porod to prý vůbec nevypadá ;( ![]()
Dynki píše:
Klovase i Esmerce moc gratuluji k miminkám, ať jsou zdravém, dělají Vám samou radost a vy zvládnete v pohodě šestinedělí:)
Děkujeme za gratulaci a držíme palečky!!!! ![]()
Klovaso:óóóóbrovská gratulace k miminku
je to pořádný pašák.Hlavně ať jsi brzo fit a malý dělá jen samé radosti ![]()
Já mám termín porodu dnes,ale vůbec to nevypadá.Zítra kontrola tak uvidíme ![]()
Tak holky,myslím že Any a Prtka porodili-už se tu neukazují
Jinak já mám zítra nástup do nemocnice,tak doufám,že vyvolávat začnou hned.Když už se tomu nemám jak vyhnout,tak at se to alespon neprotahuje
Nic mě nebolí,cítím se fajn,tak pochybuju,že malej využije šance a narodí se dnes dobrovolně ![]()
ddinna píše:
Tak holky,myslím že Any a Prtka porodili-už se tu neukazujíJinak já mám zítra nástup do nemocnice,tak doufám,že vyvolávat začnou hned.Když už se tomu nemám jak vyhnout,tak at se to alespon neprotahuje
Nic mě nebolí,cítím se fajn,tak pochybuju,že malej využije šance a narodí se dnes dobrovolně
To se máš
, já jdu zítra na kontrolu a teprve se uvidí co a jak, jestli k vyvolání (což bych chtěla „zkusit“) anebo rovnou na císaře ;(
Tak udělám poslední pokus o přirozený porod před vyvoláním-jdu si dát horkou vanu.
Jinak na ostatní pokusy už týden kašlu.Všechny ty úklidy a podobně stejně měli jen jediný efekt-Malej se vztekal a kopal jak divý a mě bylo zle z únavy a jinak nic
Tak využiju,že pršelo a neni tak děsný hic a jdu se rochnat
To jsem ale naivka
![]()
ddinna píše:
bedrunko:Proč rovnou císaře?
První byl… a nedopadlo to nakonec dobře…tak to asi dr nechtějí „riskovat“, nevím, ale vědí, že to chci zkusit přirozeně, tak jsem zvědavá, jak se s tím „porvou“…
ddinna píše:
bedrunko:Proč rovnou císaře?
Jo a navíc, prý cesty nejsou vůbec připravené..... a hlavička je dost nahoře, a co ty, máš to „dole připraveno“ ![]()
Aha…tak to asi bude zase císař-pro jistotu ![]()
Mimčo je dole už týden,hlavičkou tlačí ,že mám pocit,že vypadne sám
Doktoři se až divili,jak moc je malej nachystanej.Ale já byla pořád zavřená,až ted na poslední kontrole v úterý mi doktorka řekla pozitivní zprávu,že se otvírám a vše je připraveno
Tak uvidíme ![]()
ddinna píše:
Tak udělám poslední pokus o přirozený porod před vyvoláním-jdu si dát horkou vanu.Jinak na ostatní pokusy už týden kašlu.Všechny ty úklidy a podobně stejně měli jen jediný efekt-Malej se vztekal a kopal jak divý a mě bylo zle z únavy a jinak nic
![]()
Tak využiju,že pršelo a neni tak děsný hic a jdu se rochnat
To jsem ale naivka
![]()
![]()
![]()
Držím ti palečky ať se ti to rozjede samo. ![]()