Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reflex píše:u nas je ke vsemu ostatnimu potreba dokonala anglictina. Lidi hledame sami. Ale z automotive nikdy,jsou nepruzni a nevydrzi stres. Ale obecne je nas tady v CR 10 a to staci, hledame tak jednou za 6 let.ted hledame skladnika s anglinou, hlasi se sami nepouzitelni. Ale zacinaly jsme ve 2, ekonomka a ucitelka jazyku.
Já ti to neberu. Alespoň víš, o čem mluvíš, ve tvém konkrétním případě. BTW proč si nerekrutujete učitele ze základek, když jsou tak odolní proti stresu.Nebo kde berete vhodné kandidáty? Fakt mě to zajímá (bez ironie).
@matkabagristy píše:
@Reflex jj „chytré kecy o pramenech“ snižují především studenti s „vysokým“ vzděláním. Potvrzuješ domněnky o tom, že nemáš o práci a studiu vysokoškoláka ani ponětí.
Jo! To bude asi zřejmě tím. Asi se mě snažíš zákeřně vyprovokovat, abych ti prozradila své tituly, ale to se snažíš marně
.
@matkabagristy píše:
@Reflex tvé „tituly“ jsou mi fakt u pěrdele.
Teda ty jsi fakt výkvět. A tohle učí budoucí generaci. A ještě to chce přidat.
@jkra píše:
u nas je ke vsemu ostatnimu potreba dokonala anglictina. Lidi hledame sami. Ale z automotive nikdy,jsou nepruzni a nevydrzi stres. Ale obecne je nas tady v CR 10 a to staci, hledame tak jednou za 6 let.ted hledame skladnika s anglinou, hlasi se sami nepouzitelni. Ale zacinaly jsme ve 2, ekonomka a ucitelka jazyku.
Hm, skladník s anglinou, to aby měl minimálně INGa, na to Bc. stačit nebude
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Hm, skladník s anglinou, to aby měl minimálně INGa, na to Bc. stačit nebude![]()
Strasne vtipny.
@Reflex píše:
No samozřejmě, že je to šumafuk. Já tu na rozdíl od tebe nikoho neurážím ani se do nikoho osobně nenavážím. Ani ti nepíšu, že jsi zakomplexovaná. Takže tu pavlačovou drbnu mám na základě toho, jak se tu konfliktně vyjadřuješ. Já jsem napřed srovnávala vytížení a stres učitelů a lidí z automobilového průmyslu, kteří mají shodou náhod tolik, kolik by si přáli učitelé. Nikde nepíšu, že si učitelů nevážím, ale automaticky v tom máš jasno, protože jsem zpochybnila jejich nárok na 40 táců měsíčně. A teď řešíme titul PhDr. Takže docela věcná debata, dokud ses tu s těmi jedovatými kydy neobjevila ty. Pokud nesouhlasíš s něčím, co tu píšu, tak můžeš předložit nějaký jiný pohled, popř. argumenty, cokoliv. Ale osobní urážky a soudy si nech od cesty. Takhle se totiž domluvíš nejvejš na té pavlači.Jen se bavím představou, co bys měla z toho, kdybych ti napsala své vzdělání:
například: 1) pedák (možná odpověď: no jo, podle sebe soudíš všechny učitele…)
- techniku (no tak to je jasný, nevidíš dál než na špičku nosu)
- práva (typický arogantní právník, určitě z Plzně)
- sdružená uměnovědná studia (to jsme si mohly myslet, drž ústa a krok, pseudovědče)
![]()
Krásně jsi mě rozebrala, díky, dokonce si představuješ moje reakce! Tak to ti asi hodně ležím v žaludku i já..
Každý, kdo si přečte tvé příspěvky si může udělat obrázek sám.. Sebereflexe nulová.. Přeji ti hodně štěstí v životě a díky za rozbor.. ![]()
A nezapomeň napsat, že jsem ti naprosto ukradená.. ![]()
@Allthebest píše:
Krásně jsi mě rozebrala, díky, dokonce si představuješ moje reakce! Tak to ti asi hodně ležím v žaludku i já..Každý, kdo si přečte tvé příspěvky si může udělat obrázek sám.. Sebereflexe nulová.. Přeji ti hodně štěstí v životě a díky za rozbor..
A nezapomeň napsat, že jsem ti naprosto ukradená..
Nejsi mi ukradená, pěkně mi lezeš na nervy tím, že se vynoříš odnikud, příspěvek do diskuze nula a rovnou sázíš, kdo je zakomplexovaný a útočíš. A kytku si strč víš kam ![]()
@Reflex zareaguji jako ty se svými předsudky a neznalostmi-titul dneska dostane každý, kdo se umí podepsat
@matkabagristy píše:
@Reflex já na rozdíl od tebe nesrovnávám zaměstnání, o kterých moc nevím. Jako vysokoškoláka tě učili pracovat s prameny. Pokud jsi podstatu práce s podklady pro analýzu problému nepobrala a snažíš se jakože jakože vědecky vystupovat na epipi s nepodloženými daty a domněnkami, zesměšňuješ se sama
Tak tohle je přesné… ![]()
@matkabagristy píše:
@Reflex zareaguji jako ty se svými předsudky a neznalostmi-titul dneska dostane každý, kdo se umí podepsat
To je pravda.
@matkabagristy píše:
Tak například v Plzni to tak opravdu bylo. Tam titul dostali možná i lidé, kteří se ani podepsat neuměli. ![]()
@Reflex píše:
Teda ty jsi fakt výkvět. A tohle učí budoucí generaci. A ještě to chce přidat.
no dyť, dané informace maj být podložené argumenty ![]()
@matkabagristy píše:
no dyť, dané informace maj být podložené argumenty
Jaké argumenty by sis představovala pro to, že má inženýr víc práce a stresu než učitel? To musíš vidět, jinak ti to těžko někdo vysvětlí. Popis práce a počty hodin jsme tu probírali dokola, tak už nevím. Jenže to utneš bez argumentů tím, že pokud nejsem učitelka, tak mám držet ústa,protože nevím o čem mluvíš. A pak chceš argumenty a prameny. Tak jsem z toho jelen. Buď se můžeme bavit konkrétně o náplních práce, zodpovědnostech apod., nebo můžeme každý mluvit jen o tom, co zrovna děláme my a pak nemá cenu žádná diskuze - nikdy.