Chlap má malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
11.12.18 13:29
@Reflex píše: :mrgreen: Platí hypotéky, mají pechouše.

No nechci šťourat, ale jestli máš náhodou technika za manžela, který ti vykládá, jaký má v praci stres a jak tam musí být do noci atd., tak to taky může být dost jinak. Tohle přesně vykládal kamarád svoji manželce, když měli male děti. V práci hrozná honička a urval se nejdřív vecer po 19.hod. Mně se ovšem na jedné oslavě priznal, ze má stres z těch potomku a svoji hystericke manželky, proto je v práci co nejdyl a čte si tam noviny. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 13:34
@matkabagristy píše:
tady jsi velmi konkrétně ohodnotila náplň práce i mzdu konkrétního člověka, o němž víš jen to, co je tady napsáno. Takhle ty pracuješ s „fakty“. No nic, měj se. Snad tě někdo bude brát vážně.

Mluvila jsem obecně (tj. ne konkrétně), kdo asi pracuje s CADem? Vývojář, konstruktér? Možná ještě nějaký název pozice bys našla. Odpovídala jsem normálně na ten předchozí příspěvek, že je to inženýr a má čistou hlavu a v podstatě pohodu. Já jsem mluvila o jiné sortě. Ono kdybys trochu četla a všude jenom nehledala záminky, jak někoho shodit, tak by ses divila. A ušetřila si spousty námahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.12.18 13:37

to je zas diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
11.12.18 15:23
@Reflex píše:
Mluvila jsem obecně (tj. ne konkrétně), kdo asi pracuje s CADem? Vývojář, konstruktér? Možná ještě nějaký název pozice bys našla. Odpovídala jsem normálně na ten předchozí příspěvek, že je to inženýr a má čistou hlavu a v podstatě pohodu. Já jsem mluvila o jiné sortě. Ono kdybys trochu četla a všude jenom nehledala záminky, jak někoho shodit, tak by ses divila. A ušetřila si spousty námahy.

ono kdyby ty ses tak nenavazela do ucitelu , tak by taky tato diskuse nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 15:33
@jkra píše:
ono kdyby ty ses tak nenavazela do ucitelu , tak by taky tato diskuse nebyla.

Ty bláho, tohle už je diagnóza. Kde se navážím do učitelů? Cituj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Allthebest
11.12.18 15:54
@Reflex píše:
No samozřejmě, že je to šumafuk. Já tu na rozdíl od tebe nikoho neurážím ani se do nikoho osobně nenavážím. Ani ti nepíšu, že jsi zakomplexovaná. Takže tu pavlačovou drbnu mám na základě toho, jak se tu konfliktně vyjadřuješ. Já jsem napřed srovnávala vytížení a stres učitelů a lidí z automobilového průmyslu, kteří mají shodou náhod tolik, kolik by si přáli učitelé. Nikde nepíšu, že si učitelů nevážím, ale automaticky v tom máš jasno, protože jsem zpochybnila jejich nárok na 40 táců měsíčně. A teď řešíme titul PhDr. Takže docela věcná debata, dokud ses tu s těmi jedovatými kydy neobjevila ty. Pokud nesouhlasíš s něčím, co tu píšu, tak můžeš předložit nějaký jiný pohled, popř. argumenty, cokoliv. Ale osobní urážky a soudy si nech od cesty. Takhle se totiž domluvíš nejvejš na té pavlači.

Jen se bavím představou, co bys měla z toho, kdybych ti napsala své vzdělání:
například: 1) pedák (možná odpověď: no jo, podle sebe soudíš všechny učitele…)

1. techniku (no tak to je jasný, nevidíš dál než na špičku nosu)
  2. práva (typický arogantní právník, určitě z Plzně)
  3. sdružená uměnovědná studia (to jsme si mohly myslet, drž ústa a krok, pseudovědče)
    :lol: :mrgreen:

Opravdu máš pocit, že tady vedeš věcnou debatu, kterou tady já narušuji? :mrgreen: Vždyť už se ti tady všichni akorát smějí a není divu..

• Citovat
  • Upravit
4488
11.12.18 15:58
@Allthebest píše:
Opravdu máš pocit, že tady vedeš věcnou debatu, kterou tady já narušuji? :mrgreen: Vždyť už se ti tady všichni akorát smějí a není divu..

No fakt mám ten pocit. Akorát že přijdeš a začneš hnojit, že jsem zakomplexovaná. Co ti na to asi mám napsat? Úplně bez příčiny začínáš konflikty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
11.12.18 16:32
@Reflex píše:
Ty bláho, tohle už je diagnóza. Kde se navážím do učitelů? Cituj.

uz to je trapne. Nebudu Ti citovat nic, trhni si nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 16:49
@jkra píše:
uz to je trapne. Nebudu Ti citovat nic, trhni si nohou.

Trapné to je. Aniž bych řekla křivé slovo proti učitelům, chytáte tady amok a snažíte se mě za každou cenu zesměšnit a umlčet. Už nějakých deset stránek tady řešíte jenom to, jak já můžu něco vědět, k tématu (žádnému zde nakousnutému) až na výjimky nemáte nic. Řeknu učitel nemá takový stres jako jinde - amok, prý že shazuju učitele. Řeknu, že PhDr. není titul, který by dnes měl váhu - amok, shazuju filozofy a nemůžu to vědět.
Srovnám doktora a úředníka, aby to bylo jó explicitní, že je to nesrovnatelné - amok, soudím úředníky a nevážím si doktorů.
Tohle je fakt slepičinec. A to máte všechny vystudovaný pedák a pracujete s prameny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 17:03

@Reflex já nemám vystudovaný peďák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 17:04

@Reflex já nemám vystudovaný peďák ;) Ale pobrala jsem trochu psychologie. Taky bys měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 17:04

@Reflex já nemám vystudovaný peďák ;) Ale pobrala jsem trochu psychologie. Taky bys měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 17:09
@matkabagristy píše:
@Reflex já nemám vystudovaný peďák ;) Ale pobrala jsem trochu psychologie. Taky bys měla

No vidíš, to je zajímavé. Můžeš být konkrétní s tou psychologií? Jako že nemám říkat nic o učitelích, co není pochlebování, aby se někdo neurazil a nezačal být osobní? Jo, tak tuhle psychologii mám zvládnutou, normálně se naživo vůbec o ničem nevyjadřuju, možná tak o počasí. Ale když máš diskuzi, kde se to probírá, navíc anonymně a je to černé na bílém, kde si každý má tu možnost dohledat, co bylo psáno, nehraje roli mimika apod., tak proč to neprobrat? Nemusí být hned reakce jako když píchneš do vosího hnízda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 17:51
@Reflex píše:
No tak asi bych měla přiznat, že na uklízečky přece jenom nemám. Ty jsou přeci jen jiná liga. Škoda, že tu nejsou, ty by vám teprv daly přehled. :lol:

Uklízečka ne? Tak teda kadeřnice, ta má taky přehled. A bylo.by to v tradicich emimina, tady kdysi operovala kadeřnice, která věděla úplně všechno o očkovaní a pořádala o něm.v reálu i veřejné přednášky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.18 17:51
@Reflex píše:
Ty bláho, tohle už je diagnóza. Kde se navážím do učitelů? Cituj.

V polovině diskuse. Naše práce je pohoda, vyšší platy si nezasloužíme, studium PF je jednoduché. To vše tu padlo a dohledávat to nebudu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky