Chlap má malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
11.12.18 19:53
@robínek píše:
Třeba je tak tajná, že si jí zaměstnavatel ještě nevšiml. :think:

ale bacha, je to tak jedinečná pozice, že bys ji mohla vyguglit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.12.18 19:54
@Reflex píše:
Pohoda ve srovnání s jinými, vyšší platy si nezasloužíte s ohledem na to, kolik berou ostatní, kteří makají mnohem víc, studium PF je jednodušší než strojárna. To ti připadá jako navážení? Nemusíš souhlasit, ale navážení to není, to bys byla hodně vztahovačná.

Jak víš, že je PF jednodušší než strojárna? 8o To nám tady vysvětli, prosím. Já si to srovnávat netroufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 20:00
@matkabagristy píše:
ale bacha, je to tak jedinečná pozice, že bys ji mohla vyguglit :oops:

To říkám, mají jen jednu kantýnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
11.12.18 20:01
@Reflex píše:
V Kvasinách jsou ale super platy, ne? To je zase mimo. Chudák učitel v Kvasinách, ten musí být teprve ublížený :mrgreen:

Koukam, ze super plat je pro Tebe skoro vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 20:02
@divine woman píše:
Jak víš, že je PF jednodušší než strojárna? 8o To nám tady vysvětli, prosím. Já si to srovnávat netroufám.

Já jsem to už vysvětlovala. Zatím co na PF máš na zkoušku třeba několikaset stránkovou bichli „povídání“ ke zkoušce, na strojárně máš několikaset stránkovou bichli vzorečků, které musíš umět odvozovat na x A4, k tomu ta příšerná teorie. Nech si to ukázat a pochopíš to hned. Není se pak čemu divit, kolik úspěšně končí z ročníku strojařů a kolik pedagogů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 20:02
@jkra píše:
Koukam, ze super plat je pro Tebe skoro vsechno.

Kolik berou inženýři v Kvasinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 20:04
@robínek píše:
To říkám, mají jen jednu kantýnu ;)

a jo, nová paní Nečasová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.18 20:06

@Reflex Tak to je tedy zajímavé, že všichni spolužáci z gymplu strojaři a elektroinženýři školu dokončili a z mého kruhu na PF nás odpromovala jen polovina původního počtu. Asi jsme byli mimořádně tupý kruh.

• Citovat
  • Upravit
4488
11.12.18 20:12
@Anonymní píše:
@Reflex Tak to je tedy zajímavé, že všichni spolužáci z gymplu strojaři a elektroinženýři školu dokončili a z mého kruhu na PF nás odpromovala jen polovina původního počtu. Asi jsme byli mimořádně tupý kruh.

Já nevím, jak je to na elektru, ale těch strojařů končívalo po pěti letech třeba 50 ze 350, kteří prošli do druháku (další hafo odpadlo už v prváku, to nepočítám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 20:19
@Reflex píše:
Já jsem to už vysvětlovala. Zatím co na PF máš na zkoušku třeba několikaset stránkovou bichli „povídání“ ke zkoušce, na strojárně máš několikaset stránkovou bichli vzorečků, které musíš umět odvozovat na x A4, k tomu ta příšerná teorie. Nech si to ukázat a pochopíš to hned. Není se pak čemu divit, kolik úspěšně končí z ročníku strojařů a kolik pedagogů.

A slyšela jsi někdy o tom, že se na peďáku studuje třeba i matematika, fyzika, chemie nebo informatika? Ja chodila s jedním, co byl 5× vyhozen od zkoušky z analýzy. A to patřil k těm uspesnejsim. Jejich profesor jim terminy ani nepsal, klidne si s nimi hodinu dvě „povídal“ a pak jim řekl, že ještě mají.mezery, ať přijdou příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 20:28
@robínek píše:
A slyšela jsi někdy o tom, že se na peďáku studuje třeba i matematika, fyzika, chemie nebo informatika? Ja chodila s jedním, co byl 5× vyhozen od zkoušky z analýzy. A to patřil k těm uspesnejsim. Jejich profesor jim terminy ani nepsal, klidne si s nimi hodinu dvě „povídal“ a pak jim řekl, že ještě mají.mezery, ať přijdou příště :mrgreen:

Nevím, jestli je matika na pedáku složitější než matika na strojárně. Matalýzy 1-3 měli i strojaři. Zkus ukázat učebnici a příklady mechaniky tekutin vystudovanému matikáři, schválně, jestli si poradí.
Jinak takovíhle exoti, co se k nim chodí i 15× jsou všude :mrgreen: .
Na strojárně jednou jeden šílenec vyhodil holku v páťáku, nenapsala test o bod. Učila se na to asi rok, předtím zkoušku nedala 2× (jako mraky dalších). To byly vyslovené masakry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 20:32
@Reflex píše:
Nevím, jestli je matika na pedáku složitější než matika na strojárně. Matalýzy 1-3 měli i strojaři. Zkus ukázat učebnici a příklady mechaniky tekutin vystudovanému matikáři, schválně, jestli si poradí.

Jak je to možný? :zed: Já myslela, že víš PŘESNĚ, co se kde učí. Jsem zklamaná. Už mizím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 20:33
@robínek píše:
Jak je to možný? :zed: Já myslela, že víš PŘESNĚ, co se kde učí. Jsem zklamaná. Už mizím. :,(

To jsi jen podlehla davovému šílenství. Ale za to si můžeš sama :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.12.18 20:34

@robínek Ono je všude všechno těžší než na pedáku. A už to mám :dance: :dance: @Reflex je neúspěšná studentka PF, to by řadu věcí objasnilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 20:37
@divine woman píše:
@robínek Ono je všude všechno těžší než na pedáku. A už to mám :dance: :dance: @Reflex je neúspěšná studentka PF, to by řadu věcí objasnilo :lol:

Prosím tě, kdybych byla neúspěšná studentka pedáku, tak právě tvrdím, že pedák je nejtěžší a proto jsem ho nedodělala, ne? :lol:
Všude těžší než na pedáku to není, pořád máme ta plzeňská práva, sdružená uměnovědná a nové business obory :mrgreen: . (Přijmi prosím trochu nadsázky.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí