Chlap má malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56135
11.12.18 12:04
@káťa píše:
@Reflex
To by mě zajímalo, co ty děláš za povolání, když naprosto přesně víš, jakou míru stresu a zapojení do práce prožívá kantor, inženýr v automobilce, vývojář, úředník na krajském úřadě, doktor filosofie, lékař… :lol: :lol: :lol:

nerekne, nenapise. jen se navazi. trapne a o nicem. Je smesne, jak se ohani automotive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 12:12
@jkra píše:
nerekne, nenapise. jen se navazi. trapne a o nicem. Je smesne, jak se ohani automotive.

Já se do nikoho nenavážím, to je na tom ta největší sranda. To děláte jen vy, jakmile má někdo jiný názor, nepochlebuje učitelům a necpe jim přidáno :lol:. Uvedla jsem příklad z automobilky, který jsme rozebíraly. Tak nebudu pořád říkat další a další příklady, ne? To by teprve bylo trapné a zbytečné. Je zajímavé, jak se jakákoliv debata nebo výměna názorů zvrhne v zesměšňování diskutérů, jejichž názory nejsou pochuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56135
11.12.18 12:32
@Reflex píše:
Já se do nikoho nenavážím, to je na tom ta největší sranda. To děláte jen vy, jakmile má někdo jiný názor, nepochlebuje učitelům a necpe jim přidáno :lol:. Uvedla jsem příklad z automobilky, který jsme rozebíraly. Tak nebudu pořád říkat další a další příklady, ne? To by teprve bylo trapné a zbytečné. Je zajímavé, jak se jakákoliv debata nebo výměna názorů zvrhne v zesměšňování diskutérů, jejichž názory nejsou pochuti.

staci rict, jestli mas aspon tu zkusenost, ze jsi ucila a pak resila tu zastavenou vyrobu. Easy. a protoze neodpovis, silne o tom pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 12:52
@jkra píše:
staci rict, jestli mas aspon tu zkusenost, ze jsi ucila a pak resila tu zastavenou vyrobu. Easy. a protoze neodpovis, silne o tom pochybuji.

Já pořád nechápu, k čemu ti tahle informace bude. I kdybych byla uklízečka se základkou (nic proti uklízečkám nebo lidem se základkou), tak to nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.12.18 13:04
@Reflex píše:

Ty jsi neuvedla příklad z automobilky - ty jsi rozebírala náplň, poměry a míru stresu u tolika povolání , že je až s podivem, kam až sahají tvé pracovní zkušenosti. Dle toho, co píšeš, musíš mít vystudovanou VŠ a následnou praxi ve všech oborech, co se studovat dají.
Jen namátkově znáš výše uvedené údaje i míru stresu nejen u tebou tolik milovaných pracovníků automobilky, ale dále i u kantorů, lékařů, pracovníků krajských úřadů, právníků, vývojářů, ekonomů, doktorů filosofie atd., určitě jsem ještě na něco zapomněla…
Nediv se, že se podivujeme nad tak úctyhodnou a nevídanou škálou tebou vystudovaných oborů a pracovních zkušeností.

• Citovat
  • Upravit
19874
11.12.18 13:05
@Reflex píše:
Já pořád nechápu, k čemu ti tahle informace bude. I kdybych byla uklízečka se základkou (nic proti uklízečkám nebo lidem se základkou), tak to nehraje roli.

A je to jasný! Uklízečka nebo kantynska střídavě na VŠE, ČVUT a v Kvasinách. To je taková typická pozice pro všímavé. Fakt. Naše p.uklízečka ma sakra přehled. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 13:06

@káťa Abys znala pracovní náplň, strasti a slasti jednotlivých povoláních, tak je přece nepotřebuješ dělat osobně. Samozřejmě musíš o nich mít dost informací. Už jsem ti tu jednou psala ohledně těch studovaných oborů, bylo by dost fajn, kdybys četla mé odpovědi, potom se pořád točíme v kruhu a připomíná to spíš mateřskou školku, než emimino :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 13:11

Jinak jsem.sem.nakoukla po vic jak týdnu a koukám, že ti technici furt makají jak šrouby za pakatel. Že se na to nevyfláknou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 13:13
@robínek píše:
Jinak jsem.sem.nakoukla po vic jak týdnu a koukám, že ti technici furt makají jak šrouby za pakatel. Že se na to nevyfláknou. :think:
:mrgreen: Platí hypotéky, mají pechouše.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 13:15
@robínek píše:
A je to jasný! Uklízečka nebo kantynska střídavě na VŠE, ČVUT a v Kvasinách. To je taková typická pozice pro všímavé. Fakt. Naše p.uklízečka ma sakra přehled. :pankac:

No tak asi bych měla přiznat, že na uklízečky přece jenom nemám. Ty jsou přeci jen jiná liga. Škoda, že tu nejsou, ty by vám teprv daly přehled. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 13:16

prostě až na reflex jsme tu VŠECHNY málo všímavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56135
11.12.18 13:17
@Reflex píše:
Já pořád nechápu, k čemu ti tahle informace bude. I kdybych byla uklízečka se základkou (nic proti uklízečkám nebo lidem se základkou), tak to nehraje roli.

hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 13:19
@matkabagristy píše:
prostě až na reflex jsme tu VŠECHNY málo všímavé :lol:

Konkrétní problém s tím, co píšu asi nemáš, protože nic nenamítáš. Hlavní problém máš s tím, jak já něco vůbec můžu vědět. Pokud nemáš rozdílné informace nebo něco, s čím bys mohla přispět do mlýna a diskutovat, tak to neřeš. Až budeš mít rozdílné zkušenosti, poznatky, které chceš diskutovat, tak se o tom můžeme pobavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 13:20
@jkra píše:
hraje.

No, tak v tomhle se zkrátka neshodnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 13:28
@Maja66 píše:
@Reflex Dobře věcně - tví oblíbení inženýři. Z mého okolí mě napadají dva. Jeden z nich dělá procesního inženýra ve firmě. Znám ho velmi dobře, v práci se zrovna nepředře, jak to i sám tvrdí. Jen v době, kdy zavádí nějaký nový produkt má hustěji, což je jednou za rok a dostává za to sakra tučné odměny..Dělá v AutoCADu, sedí u kompu, bere si home office, dostává permice na tamto a na onto, doma čistá hlava.. Plat samozřejmě úplně jinde než je ten učitelský.. Ne, za mě tento člověk nemaká víc a záslužněji než nějaká úča.. Toho druhého náplň práce přesněji nevím, ale rozhodně se nemá špatně a nepadá na hubu, jak ty tady popisuješ jejich práci. Takže teď tady máme klasické jpp, ty teď přijdeš se svým protitvrzením. Píšu tady o práci, o které toho moc nevím, stejně jako ty o vetšině tady zmiňovaných oborech. Jaký to má smysl?
@Reflex píše:
No tak to dělá asi vývojáře, to je něco jiného. Akorát ty platy tam jsou nižší, záleží samozřejmě na firmě a jak moc ho potřebují, ve větších firmách mají tak 35-40, víc ne. Nemluvím o Praze a Bolce, to nevím, ale to je jinej svět.

tady jsi velmi konkrétně ohodnotila náplň práce i mzdu konkrétního člověka, o němž víš jen to, co je tady napsáno. Takhle ty pracuješ s „fakty“. No nic, měj se. Snad tě někdo bude brát vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí