Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
@Reflex
To by mě zajímalo, co ty děláš za povolání, když naprosto přesně víš, jakou míru stresu a zapojení do práce prožívá kantor, inženýr v automobilce, vývojář, úředník na krajském úřadě, doktor filosofie, lékař…![]()
![]()
nerekne, nenapise. jen se navazi. trapne a o nicem. Je smesne, jak se ohani automotive.
@jkra píše:
nerekne, nenapise. jen se navazi. trapne a o nicem. Je smesne, jak se ohani automotive.
Já se do nikoho nenavážím, to je na tom ta největší sranda. To děláte jen vy, jakmile má někdo jiný názor, nepochlebuje učitelům a necpe jim přidáno
. Uvedla jsem příklad z automobilky, který jsme rozebíraly. Tak nebudu pořád říkat další a další příklady, ne? To by teprve bylo trapné a zbytečné. Je zajímavé, jak se jakákoliv debata nebo výměna názorů zvrhne v zesměšňování diskutérů, jejichž názory nejsou pochuti.
@Reflex píše:
Já se do nikoho nenavážím, to je na tom ta největší sranda. To děláte jen vy, jakmile má někdo jiný názor, nepochlebuje učitelům a necpe jim přidáno. Uvedla jsem příklad z automobilky, který jsme rozebíraly. Tak nebudu pořád říkat další a další příklady, ne? To by teprve bylo trapné a zbytečné. Je zajímavé, jak se jakákoliv debata nebo výměna názorů zvrhne v zesměšňování diskutérů, jejichž názory nejsou pochuti.
staci rict, jestli mas aspon tu zkusenost, ze jsi ucila a pak resila tu zastavenou vyrobu. Easy. a protoze neodpovis, silne o tom pochybuji.
@jkra píše:
staci rict, jestli mas aspon tu zkusenost, ze jsi ucila a pak resila tu zastavenou vyrobu. Easy. a protoze neodpovis, silne o tom pochybuji.
Já pořád nechápu, k čemu ti tahle informace bude. I kdybych byla uklízečka se základkou (nic proti uklízečkám nebo lidem se základkou), tak to nehraje roli.
@Reflex píše:
Já se do nikoho nenavážím, to je na tom ta největší sranda. To děláte jen vy, jakmile má někdo jiný názor, nepochlebuje učitelům a necpe jim přidáno. Uvedla jsem příklad z automobilky, který jsme rozebíraly. Tak nebudu pořád říkat další a další příklady, ne? To by teprve bylo trapné a zbytečné. Je zajímavé, jak se jakákoliv debata nebo výměna názorů zvrhne v zesměšňování diskutérů, jejichž názory nejsou pochuti.
Ty jsi neuvedla příklad z automobilky - ty jsi rozebírala náplň, poměry a míru stresu u tolika povolání , že je až s podivem, kam až sahají tvé pracovní zkušenosti. Dle toho, co píšeš, musíš mít vystudovanou VŠ a následnou praxi ve všech oborech, co se studovat dají.
Jen namátkově znáš výše uvedené údaje i míru stresu nejen u tebou tolik milovaných pracovníků automobilky, ale dále i u kantorů, lékařů, pracovníků krajských úřadů, právníků, vývojářů, ekonomů, doktorů filosofie atd., určitě jsem ještě na něco zapomněla…
Nediv se, že se podivujeme nad tak úctyhodnou a nevídanou škálou tebou vystudovaných oborů a pracovních zkušeností.
@Reflex píše:
Já pořád nechápu, k čemu ti tahle informace bude. I kdybych byla uklízečka se základkou (nic proti uklízečkám nebo lidem se základkou), tak to nehraje roli.
A je to jasný! Uklízečka nebo kantynska střídavě na VŠE, ČVUT a v Kvasinách. To je taková typická pozice pro všímavé. Fakt. Naše p.uklízečka ma sakra přehled. ![]()
@káťa Abys znala pracovní náplň, strasti a slasti jednotlivých povoláních, tak je přece nepotřebuješ dělat osobně. Samozřejmě musíš o nich mít dost informací. Už jsem ti tu jednou psala ohledně těch studovaných oborů, bylo by dost fajn, kdybys četla mé odpovědi, potom se pořád točíme v kruhu a připomíná to spíš mateřskou školku, než emimino
![]()
Jinak jsem.sem.nakoukla po vic jak týdnu a koukám, že ti technici furt makají jak šrouby za pakatel. Že se na to nevyfláknou. ![]()
@robínek píše:
Jinak jsem.sem.nakoukla po vic jak týdnu a koukám, že ti technici furt makají jak šrouby za pakatel. Že se na to nevyfláknou.
@robínek píše:
A je to jasný! Uklízečka nebo kantynska střídavě na VŠE, ČVUT a v Kvasinách. To je taková typická pozice pro všímavé. Fakt. Naše p.uklízečka ma sakra přehled.
No tak asi bych měla přiznat, že na uklízečky přece jenom nemám. Ty jsou přeci jen jiná liga. Škoda, že tu nejsou, ty by vám teprv daly přehled. ![]()
@Reflex píše:
hraje.
@matkabagristy píše:
prostě až na reflex jsme tu VŠECHNY málo všímavé
Konkrétní problém s tím, co píšu asi nemáš, protože nic nenamítáš. Hlavní problém máš s tím, jak já něco vůbec můžu vědět. Pokud nemáš rozdílné informace nebo něco, s čím bys mohla přispět do mlýna a diskutovat, tak to neřeš. Až budeš mít rozdílné zkušenosti, poznatky, které chceš diskutovat, tak se o tom můžeme pobavit.
@Maja66 píše:
@Reflex Dobře věcně - tví oblíbení inženýři. Z mého okolí mě napadají dva. Jeden z nich dělá procesního inženýra ve firmě. Znám ho velmi dobře, v práci se zrovna nepředře, jak to i sám tvrdí. Jen v době, kdy zavádí nějaký nový produkt má hustěji, což je jednou za rok a dostává za to sakra tučné odměny..Dělá v AutoCADu, sedí u kompu, bere si home office, dostává permice na tamto a na onto, doma čistá hlava.. Plat samozřejmě úplně jinde než je ten učitelský.. Ne, za mě tento člověk nemaká víc a záslužněji než nějaká úča.. Toho druhého náplň práce přesněji nevím, ale rozhodně se nemá špatně a nepadá na hubu, jak ty tady popisuješ jejich práci. Takže teď tady máme klasické jpp, ty teď přijdeš se svým protitvrzením. Píšu tady o práci, o které toho moc nevím, stejně jako ty o vetšině tady zmiňovaných oborech. Jaký to má smysl?
@Reflex píše:
No tak to dělá asi vývojáře, to je něco jiného. Akorát ty platy tam jsou nižší, záleží samozřejmě na firmě a jak moc ho potřebují, ve větších firmách mají tak 35-40, víc ne. Nemluvím o Praze a Bolce, to nevím, ale to je jinej svět.
tady jsi velmi konkrétně ohodnotila náplň práce i mzdu konkrétního člověka, o němž víš jen to, co je tady napsáno. Takhle ty pracuješ s „fakty“. No nic, měj se. Snad tě někdo bude brát vážně.