Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reflex píše:
No co na tom nechápeš… jazyky jsou stejně jako technika a některé další obory závislé na tom, jestli na tu konkrétní věc máš vlohy, takže se nedá říct, že jiný člověk s vysokoškolskými předpoklady to zvládne. Musí na to být buňky plus se k tomu učit, pochopitelně. Já vím přesně, co se na pajdě učía ač je toho požehnaně, to, co se učí na té technice to rozhodně nedorovná.
Davové šílenství, jo? ![]()
@robínek píše:
Davové šílenství, jo?
To jsme se bavili o jazycích, není-liž pravda? Nebo taky např. o dějepisu, pokud si matně vzpomínám. Nicméně úroveň matiky na strojárně a na ped. oboru matematika ti fakt nerozeberu, to přiznávám. Pořád bych se vsadila, že strojárna jako celek je těžší než matika a fyzika na pedáku, ale to už se jen dohaduju.
@Reflex píše:
Trapné to je. Aniž bych řekla křivé slovo proti učitelům, chytáte tady amok a snažíte se mě za každou cenu zesměšnit a umlčet. Už nějakých deset stránek tady řešíte jenom to, jak já můžu něco vědět, k tématu (žádnému zde nakousnutému) až na výjimky nemáte nic. Řeknu učitel nemá takový stres jako jinde - amok, prý že shazuju učitele. Řeknu, že PhDr. není titul, který by dnes měl váhu - amok, shazuju filozofy a nemůžu to vědět.
Srovnám doktora a úředníka, aby to bylo jó explicitní, že je to nesrovnatelné - amok, soudím úředníky a nevážím si doktorů.
Tohle je fakt slepičinec. A to máte všechny vystudovaný pedák a pracujete s prameny.
Já myslím, že ses tu dokonale zesměšnila sama, to že tebe nikdo jiný dělat nemusel. ![]()
@káťa píše:
Já myslím, že ses tu dokonale zesměšnila sama, to že tebe nikdo jiný dělat nemusel.
házet hnůj, to by vám šlo, ženy
Tak pokud máš necelých 20 hrubého, tak se nedivím, že tak shazujes vsechna zaměstnáni a že ti všichni připadají jako darmožrouti, kteří za pohodovou nenáročnou práci mají vejvar..
@káťa píše:
Tak pokud máš necelých 20 hrubého, tak se nedivím, že tak shazujes vsechna zaměstnáni a že ti všichni připadají jako darmožrouti, kteří za pohodovou nenáročnou práci mají vejvar..
Nemám necelých 20 hrubého, ale podívej se na platy ve státní sféře. Jak obhájíš, že učitel má mít 2× tolik? Kromě toho, že bez přidání za chvíli žádní nebudou, což je pro mě jediný relevantní argument.
Ale argumentačně jsi zase mimo. Kdo má za pohodovou nenáročnou práci vejvar? Učitelé? Možná kdyby dostali těch 40. (Navíc nikde netvrdím, že je to pohodová a nenáročná práce.) Naopak lidi, kteří berou 40 většinou mají práci hodně náročnou. Teď nemluvím o zde populárních Kvasinách ![]()
@Reflex píše:
Nemám necelých 20 hrubého, ale podívej se na platy ve státní sféře. Jak obhájíš, že učitel má mít 2× tolik? Kromě toho, že bez přidání za chvíli žádní nebudou, což je pro mě jediný relevantní argument.
Ale argumentačně jsi zase mimo. Kdo má za pohodovou nenáročnou práci vejvar? Učitelé? Možná kdyby dostali těch 40. (Navíc nikde netvrdím, že je to pohodová a nenáročná práce.) Naopak lidi, kteří berou 40 většinou mají práci hodně náročnou. Teď nemluvím o zde populárních Kvasinách
No tak teď jsem perděli zase já. Co se tím vlastně chce říct? ![]()
@robínek píše:
No tak teď jsem perděli zase já. Co se tím vlastně chce říct?
Nechytej mě za slovo, já říkám, že ti, co mají 40 mají náročnější práci než učitel. Proto by učitel za 40 měl vejvar. Teď netvrdím, že mají vejvar, ale že mají adekvátní plat. Netvrdím, že mají nenáročnou práci, ale zas ne extra náročnou, aby zasloužili stejné podmínky, jako ti, co mají mnohem náročnější práci. S tím můžeš souhlasit nebo nesouhlasit, ale hlavně mi tu nepodsouvejte kraviny.
@Reflex píše:
Nechytej mě za slovo, já říkám, že ti, co mají 40 mají náročnější práci než učitel. Proto by učitel za 40 měl vejvar. Teď netvrdím, že mají vejvar, ale že mají adekvátní plat. Netvrdím, že mají nenáročnou práci, ale zas ne extra náročnou, aby zasloužili stejné podmínky, jako ti, co mají mnohem náročnější práci. S tím můžeš souhlasit nebo nesouhlasit, ale hlavně mi tu nepodsouvejte kraviny.
Kraviny podsouvám tím, že vytučním něco z tvého vlastního textu s komentářem, že tomu nerozumím?
Nějak se nám tady zamotáváš, běž už spinkat, ať tu svoji extra náročnou práci zítra vůbec zvládneš ![]()
@robínek píše:
Kraviny podsouvám tím, že vytučním něco z tvého vlastního textu s komentářem, že tomu nerozumím?Nějak se nám tady zamotáváš, běž už spinkat, ať tu svoji extra náročnou práci zítra vůbec zvládneš
No tak jsem ti to vysvětlila. ![]()
Proč si myslíš, že je má práce extra náročná? Nebo to taky někde vytučněně tvrdím? ![]()
@Reflex píše:
Kolik berou inženýři v Kvasinách?
Rozhodne ne velke sumy typu 100, 40 neni velka suma.
@Reflex ve státní sféře je to jak kdo. Přispívala tady uživatelka, která ve státní sféře na úřadě měla slušný plat, přesně si nepamatuju, ale myslím že přes 30 čistého, pracovala při plném úvazku tak půl dne zbytek si dělala svoje melouchy.
@ospalámyš píše:
@Reflex ve státní sféře je to jak kdo. Přispívala tady uživatelka, která ve státní sféře na úřadě měla slušný plat, přesně si nepamatuju, ale myslím že přes 30 čistého, pracovala při plném úvazku tak půl dne zbytek si dělala svoje melouchy.
Jo, tu si pamatuju. Měla nějaký super flek a k tomu vedla bakalářky. Ta ale uměla něco, co hned tak někdo neumí a byla v Praze, na nějaké spešl pozici. Já třeba zase znám učitele ze soukromé školy, kteří k těm čtyřiceti mají i s částečným úvazkem. To jsou ale výjimky.
@jkra píše:
Rozhodne ne velke sumy typu 100, 40 neni velka suma.
No to ne, ale normální plat pro inženýry, co mají pakárnu, je něco přes 40 tisíc. V Kvasinách mají 40 dělníci, co jsem zaznamenala.
@Reflex píše:
No to ne, ale normální plat pro inženýry, co mají pakárnu, je něco přes 40 tisíc. V Kvasinách mají 40 dělníci, co jsem zaznamenala.
a kde beres ty normalni platy?
To jsi slysela nebo to je Tva zkusenost?