Chlap má malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
12.12.18 16:39
@divine woman píše:
@pepa_z_depa123 Takže jsi nikdy nebyl v situaci, že jsi měl před výplatou pár korun :think: zážitky jako prohledávání kapes v lékárně, aby bylo na léky pro dítě nepřeju nikomu. Ale asi nás to s mužem taky dost stmelovalo, o každém výdaji bylo nutno diskutovat.
Řekla bych, že to může stmelovat, ale taky pěkně rozbíjet..a možná bych si tipla že častěji to je ten druhý případ.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.12.18 16:40

@Maja66 My jsme se brali s holou p....., takže nás jen tak něco nerozháže s penězi nebo bez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.12.18 16:41
@pepa_z_depa123 píše:
Stejne je clovek porad bez penez. Od nastupu do soucasneho zamestnani mi vzrostl plat o cca 140% a na uctu je porad nula. Proste si clovek koupi lepsi sunku, lepsi boty…ale to fakt stesti nezaruci. Ja mel treba mnohem vic lasky os sve zeny kdyz jsem mel polovicni plat nez mam ted :mavam:

Ale asi ti tvoje žena nepřestala projevovat lásku proto, žes začal víc vydělávat ne? Tam bude asi zakopaný čokl někde jinde, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.12.18 16:58

@pepa_z_depa123 to jsou zase ptákoviny :roll: Se vykašli na robotu a vztah bude zase hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 16:59
@divine woman píše:
@pepa_z_depa123 Takže jsi nikdy nebyl v situaci, že jsi měl před výplatou pár korun :think: zážitky jako prohledávání kapes v lékárně, aby bylo na léky pro dítě nepřeju nikomu. Ale asi nás to s mužem taky dost stmelovalo, o každém výdaji bylo nutno diskutovat.

to mam skoro porad, ale kreditka to resi :) Ale ne, v hmotne nouzi jsem nikdy nebyl. Preju at se to zlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 17:01
@Maja66 píše:
Ale asi ti tvoje žena nepřestala projevovat lásku proto, žes začal víc vydělávat ne? Tam bude asi zakopaný čokl někde jinde, což?

to urcite je, ja to psal jen jako priklad, ze penize resi male problemy jako je rozbita pracka. Ale ty velke jako je zdravi, rodina apod. ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
@divine woman píše:
@Maja66 My jsme se brali s holou p....., takže nás jen tak něco nerozháže s penězi nebo bez :mrgreen:

my na to hrozně rádi vzpomínáme, v podnájmu s věcmi darovanými nebo po někom. Spaní na jedné matraci, bez telky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897

@pepa_z_depa123 Dík, já už jsem dávno v pohodě a doufám, že mi to vydrží. Krize byla na mateřské a chvíli po ní, než se stav financí srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 17:02
@matkabagristy píše:
@pepa_z_depa123 to jsou zase ptákoviny :roll: Se vykašli na robotu a vztah bude zase hezký :palec:

kez by, ale ja moc nepracuju. Spis predstiram praci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.12.18 17:03

@matkabagristy My bydleli ve staré chalupě a topili v kamnech, jo to byla romantika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.12.18 17:04

@pepa_z_depa123 Hela a jak se to dělá, taky chci kupu peněz za předstírání 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.12.18 17:06
@divine woman píše:
@matkabagristy My bydleli ve staré chalupě a topili v kamnech, jo to byla romantika :lol:

To já bydlím i teď…a dobrovolně.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 17:09
@divine woman píše:
@pepa_z_depa123 Hela a jak se to dělá, taky chci kupu peněz za předstírání 8o

No, prijdes do prace, snidas, ctes maily. Pak se tak nejak clovek vykecava s kolegy, pak obed. Pak chvili na netu, pak teda neco clovek udela a ve 4 jsem doma:) Mam hrozne vycititky, ale jsem chorinicky prokrastinator, denne x hodin a emiminu apod. no hruza.

Kazdopadne omlouvam se za spamovani tematu, blizi se vanoce a na me dopada melancholicka nalada :( uz koncim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.12.18 17:24

@pepa_z_depa123 No spíš, kde se dá takto pracovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
12.12.18 19:56
@pepa_z_depa123 píše:
No, prijdes do prace, snidas, ctes maily. Pak se tak nejak clovek vykecava s kolegy, pak obed. Pak chvili na netu, pak teda neco clovek udela a ve 4 jsem doma:) Mam hrozne vycititky, ale jsem chorinicky prokrastinator, denne x hodin a emiminu apod. no hruza.Kazdopadne omlouvam se za spamovani tematu, blizi se vanoce a na me dopada melancholicka nalada :( uz koncim

Jo, přesně to dělám taky :mrgreen: Akorát k tomu nemám potřebu si nesmyslně kupovat novou šunku :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky