Chlap má malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
11.12.18 18:06

@robínek největší přehled má školnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 18:09
@matkabagristy píše:
@robínek největší přehled má školnice :lol:

Ty zas ale.nejsou v Kvasinách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 18:13
@robínek píše:

co jsou ty Kvasiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 18:14
@matkabagristy píše:
co jsou ty Kvasiny?

Na ty jsem si zjednodusila ty techniky v automobilce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 18:16

@robínek techniky je třeba zjednodušovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 18:22
@matkabagristy píše:
@robínek techniky je třeba zjednodušovat?
:mrgreen: Zkratia jsem „technicke pozice v automobilovem prumyslu“ na „Kvasiny“. Mam.kamaradku, co bydli kousek od Kvasin, tam už je to takové heslo: Místo"Všichni už jsou v Mexiku" říká, že všichni už makají v Kvasinách.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 18:25

@robínek a my jsme všichni v Nošovicach, nebo v pěrdeli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.12.18 19:16
@Reflex píše:
No tak to dělá asi vývojáře, to je něco jiného. Akorát ty platy tam jsou nižší, záleží samozřejmě na firmě a jak moc ho potřebují, ve větších firmách mají tak 35-40, víc ne. Nemluvím o Praze a Bolce, to nevím, ale to je jinej svět.

Ok, to jsem přesně tušila..že nastane nějaký „argument“, který to shodí.. I kdyby měl těch 35-40, tak trvám na tom co jsem psala - nemaká víc a záslužněji než úča, ale plat má podstatně jinde..
Víš co, tak pojď fakt diskutovat, už ti tady x učitelů psalo o své práci, všechno jsi poshazovala s tím, že to je za ty prachy úplná brnkačka a co tvoje kámošky učitelky..
Já jsem kromě školství prošla ještě dalšími dvěma obory a o těchto mých zkušenostech přece můžu mluvit a můžu hodnotit, ale netroufnu si hodnotit nějakou práci, kterou jsem nikdy nedělala..Nevím jaké to je dělat kadeřnici, dělat v účtárně, u kasy, dělat telefonistku, toho tvého technika..a můžu ti věřit, že to možná mají fakt těžké a že by si zasloužili víc peněz a přeju jim to..ale jejich práci jsem fakticky nikdy nedělala..

PS: Jak tady píšeš, že se tě nikdo tady na práci vlastně neptal, tak to není pravda, já se ptala už před x stranami..Já se za svou práci nestydím, tak mi přišlo v pohodě si tady říct co děláme, kór když je to diskuze o práci..Ale chápu, že teď už to prostě říct nemůžeš, i kdybys chtěla..a mohla bys nám třeba ty zase říct něco o svém zaměstnání..
Taky jak tady pořád chceš od někoho najít, kdy ses navážela do učitelů, to už ti tady dávno taky někdo citoval, jen už přesně nevím kdo, až budu mít hoooodně času nazbyt a bude se mi chtít ho promarnit, tak ti to dohledám..
PS: A já teda taky nemám pedák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 19:34

Hele, radši nepatrejme, co reflex dělá. Taky to. můžou být tajné služby, rozvědka nebo tak něco, a když nám to řekne, tak nás pak bude muset zastřelit 8o @Maja66

Příspěvek upraven 11.12.18 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 19:36
@Anonymní píše:
V polovině diskuse. Naše práce je pohoda, vyšší platy si nezasloužíme, studium PF je jednoduché. To vše tu padlo a dohledávat to nebudu.

Pohoda ve srovnání s jinými, vyšší platy si nezasloužíte s ohledem na to, kolik berou ostatní, kteří makají mnohem víc, studium PF je jednodušší než strojárna. To ti připadá jako navážení? Nemusíš souhlasit, ale navážení to není, to bys byla hodně vztahovačná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.18 19:43
@robínek píše:
Hele, radši nepatrejme, co reflex dělá. Taky to. můžou být tajné služby, rozvědka nebo tak něco, a když nám to řekne, tak nás pak bude muset zastřelit 8o @Maja66Příspěvek upraven 11.12.18 v 19:37

ona dle svých slov nebere ani 20 hrubého, to fakt bude supertajná mise :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.12.18 19:45
@matkabagristy píše:
ona dle svých slov nebere ani 20 hrubého, to fakt bude supertajná mise :mrgreen:

Třeba je tak tajná, že si jí zaměstnavatel ještě nevšiml. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 19:48
@Maja66 píše:
Ok, to jsem přesně tušila..že nastane nějaký „argument“, který to shodí.. I kdyby měl těch 35-40, tak trvám na tom co jsem psala - nemaká víc a záslužněji než úča, ale plat má podstatně jinde..
Víš co, tak pojď fakt diskutovat, už ti tady x učitelů psalo o své práci, všechno jsi poshazovala s tím, že to je za ty prachy úplná brnkačka a co tvoje kámošky učitelky..
Já jsem kromě školství prošla ještě dalšími dvěma obory a o těchto mých zkušenostech přece můžu mluvit a můžu hodnotit, ale netroufnu si hodnotit nějakou práci, kterou jsem nikdy nedělala..Nevím jaké to je dělat kadeřnici, dělat v účtárně, u kasy, dělat telefonistku, toho tvého technika..a můžu ti věřit, že to možná mají fakt těžké a že by si zasloužili víc peněz a přeju jim to..ale jejich práci jsem fakticky nikdy nedělala..PS: Jak tady píšeš, že se tě nikdo tady na práci vlastně neptal, tak to není pravda, já se ptala už před x stranami..Já se za svou práci nestydím, tak mi přišlo v pohodě si tady říct co děláme, kór když je to diskuze o práci..Ale chápu, že teď už to prostě říct nemůžeš, i kdybys chtěla..a mohla bys nám třeba ty zase říct něco o svém zaměstnání..
Taky jak tady pořád chceš od někoho najít, kdy ses navážela do učitelů, to už ti tady dávno taky někdo citoval, jen už přesně nevím kdo, až budu mít hoooodně času nazbyt a bude se mi chtít ho promarnit, tak ti to dohledám..
PS: A já teda taky nemám pedák..

Já si žádné navážení nepamatuju. Poshazovala - je to prostě normální práce, já neznám tolik zaměstnání, kde by člověk mohl po osmi hodinách odhodit tužku a jít s čistou hlavou domů (resp. v každém zaměstnání se někdo takový najde, který si to tzv. umí zařídit, ale plošně ne). Každá práce má nějakou pakárnu, učitelky holt musejí být trochu exhibicionistky, aby jim nevadilo to vystupování před třídou. Nevidím tam ale žádný extra workload, který by je měl posunout platově takto nahoru.
Já jsem tu taky o své práci něco psala, ale rozhodně ti nebudu psát pozici. Za a) by sis mě fakt mohla vygooglit, ale hlavně za b) - co o z toho budeš mít? Abys mohla říct, že nejsem učitel a tudíž mám být zticha? To nemá reálný přínos do debaty, je to jen vyzvídání, abyste mi mohly zatnout tipec, eventuálně mě zesměšnit.
Troufám si říct, že i ty bys dovedla porovnat práci kadeřnice a telefonistky v O2 i z oleje, natož když bys, řeknu příklad, měla mamku kadeřnici a ségru a sestřenici telefonistku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56135
11.12.18 19:51
@Reflex píše:
Pohoda ve srovnání s jinými, vyšší platy si nezasloužíte s ohledem na to, kolik berou ostatní, kteří makají mnohem víc, studium PF je jednodušší než strojárna. To ti připadá jako navážení? Nemusíš souhlasit, ale navážení to není, to bys byla hodně vztahovačná.
ty jsi neskutecna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
11.12.18 19:53
@robínek píše:

V Kvasinách jsou ale super platy, ne? To je zase mimo. Chudák učitel v Kvasinách, ten musí být teprve ublížený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí