Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
No, moje žena nechodí ke kadeřníkovi ani si nekupuje kabelky, zato za dětské boty dám tak 20 ročně určitě.
obávám se, že kdyby všechny ty tvoje holky kupovaly kabelky ze tvých peněz, tak to už neutáhneš ani ty ![]()
@Arturus vic si vydělá i u nás ve špitále uklízečka,která vystudovala zvláštní školu a ještě ji odrbava agentura. Jestli ten chlap dělá cca 220 hodin a dostává 24 tisíc,tak musí byt úplně blbej a mě by takový chlap teda taky štval ,že se nechá tak ojebavat.
@Arturus píše:
to mně vždycky pobaví, jak se v podobných dizkusích začne argumentovat s tím, že dítě potřebuje nové botyUž to tady na fóru čtu asi popáté, jako kdyby si žádné ženské za manželovy prachy nechodily ke kadeřníkovi nebo nekupovaly kabelky
Boty na zimu pro moje děti - 1×1800 na starší dítě, 1×750 na mladší (jásala jsem, že jsou tak levný). Boty na tělocvik do školy z výprodeje 2×500,–, přezůvky do školy 2×300, musím koupit lyžáky - odhad 1500,– za bazarovky, tak to máš jenom boty na období podzim, zima, nepočítala jsem nákup bot v létě na podzim, což jsou další 2×800,–
to byly jenom boty, ale budou se kupovat v dubnu další na léto = 2 x tenisky, 2× sandály - odhad 3.500,–.
tak abys věděl, až někoho oplodníš, kolik to stojí ![]()
a já nekupuji dětem to nejdražší, ale taky nechodím k Vietnamcům
@Arturus píše:
obávám se, že kdyby všechny ty tvoje holky kupovaly kabelky ze tvých peněz, tak to už neutáhneš ani ty
No, a v tom je to kouzlo dobře si vybrat
![]()
@LaPaloma píše:
Boty na zimu pro moje děti - 1×1800 na starší dítě, 1×750 na mladší (jásala jsem, že jsou tak levný). Boty na tělocvik do školy z výprodeje 2×500,–, přezůvky do školy 2×300, musím koupit lyžáky - odhad 1500,– za bazarovky, tak to máš jenom boty na období podzim, zima, nepočítala jsem nákup bot v létě na podzim, což jsou další 2×800,–to byly jenom boty, ale budou se kupovat v dubnu další na léto = 2 x tenisky, 2× sandály - odhad 3.500,–.
tak abys věděl, až někoho oplodníš, kolik to stojí
a já nekupuji dětem to nejdražší, ale taky nechodím k Vietnamcům
děkuji za všemoudré rady, umím zařídit sám ![]()
@TrueIsFalse píše:
U tebe to není překvapením. V každém druhém příspěvku to zmiňuješ - chlap musí mít hlavně peníze, jinak je to zoufalec a ubožák.Kolik že to vlastně bereš ty? Že potřebuješ sponzora?
Zapomněla jsem Ti říct, abys to už pochopil, že potřebuji chlapa, který se mi vyrovná.
Určitě ne chlapa s děravou kapsou nebo takovýho, co bude furt v prd.li a nic nepřinese. Poprosila jsem pána Boha a nadělil mi přiměřeně. Mohlo to být lepší, ale děkuji. Stále mně to nutí vydělávat, nemůžu mu viset na krku, ale to ani nechci, víš. A to proto, abych ho mohla opustit, kdyby náhodou
se třeba zbláznil, nebo zbláznil do nějaké dlouhonohé laně.
@Arturus píše:
děkuji za všemoudré rady, umím zařídit sám
kdybys uměl, tak nepřemýšlíš o kabelkách
@renap píše:
@Arturus vic si vydělá i u nás ve špitále uklízečka,která vystudovala zvláštní školu a ještě ji odrbava agentura. Jestli ten chlap dělá cca 220 hodin a dostává 24 tisíc,tak musí byt úplně blbej a mě by takový chlap teda taky štval ,že se nechá tak ojebavat.
Jasny no, ale ne kazdy ceka , ze ho ojebe vlastni fotr. Viz krasnej exemplar nas premier.
@LaPaloma píše:
Zapomněla jsem Ti říct, abys to už pochopil, že potřebuji chlapa, který se mi vyrovná.
Určitě ne chlapa s děravou kapsou nebo takovýho, co bude furt v prd.li a nic nepřinese. Poprosila jsem pána Boha a nadělil mi přiměřeně. Mohlo to být lepší, ale děkuji. Stále mně to nutí vydělávat, nemůžu mu viset na krku, ale to ani nechci, víš. A to proto, abych ho mohla opustit, kdyby náhodou![]()
se třeba zbláznil, nebo zbláznil do nějaké dlouhonohé laně.
nebuď na TrueIsFalse taková ostrá, já si ho docela vážím, dělá tady alespoň takovou zdravou opozici ![]()
@LaPaloma píše:
kdybys uměl, tak nepřemýšlíš o kabelkách
„zajímavá“ dedukce
@Arturus píše:
nebuď na TrueIsFalse taková ostrá, já si ho docela vážím, dělá tady alespoň takovou zdravou opozici
Hele, mně se už zdá právě True False nemocnej. Jestli nemá bulimii. Takhle zblitýho jsem neviděla. Chudák, asi už mu tolik nechutná. Může mít nižší plat, když nemá apetit.
@Sandokanos píše:
Lidi proboha trochu premyslejte do budoucnosti.Budujou rodinnou firmu, nejde jen o blbou vyplatu ted. Jde o to, ze muzou neco vybudovat a byt za vodou a kdo pak asi zdedi firmu?
Akorat bych zvazil, jestli ma firma potencial. Jestli tam neni vice sourozencu a treba to nejak pojistit podilem ve firme.
Kdyby ta firma byla takový terno, tak už teď z ní mají na pěknější plat pro sebe a na zaplacení jednoho dalšího zaměstnance. Po 20 letech podnikání je v podstatě dobudováno, a k tomu množství práce by se ještě manžel zakladatelky měl dovzdělávat v těch speciálních programech, protože umět je je to, za co se platí ty prachy.
Nejdřív je potřeba se seznámit s účetnictvím firmy. Bez toho je velmi zpozdilé někoho odsuzovat.
Je možné, že firma nemá tak vysokou produktivitu práce, jako konkurence a nemůže si tedy vyplácet srovnatelné platy. Pokud by si všichni mohli vydělat u konkerence víc, stálo by za úvahu s podnikáním skončit.
Je také možné, že majitel firmy je dobrý hospodář, omezuje mzdové výdaje a zisk refinancuje. Tak se správně chovají majitelé rodinných firem. Peníze znovu vložené do firmy se opět zhodnotí. Konkurence nespí. V tom případě by bylo dobré se dohodnout na majetkovém podílu.
Vim ze uz to psalo hodne lidi ale je to malo. Kdyby byla pracovni doba 8h denne 5dni v tydnu tak by to bylo ucházející ale na rodinnou firmu taky nic moc. Ale Takhle? Cert vem peníze ale vadilo by mi ze je tak malo doma
A kolik vyděláváš ty zakladatelko? Chlap by tě měl vyhnat na 3 směny, aby tě přešly roupy…určitě bys domu přitáhla aspoň 30 - cítku…