Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
17.8.13 21:29

@Claire Bare No právě! Od tý doby, když vidím něco podezřelého okamžitě se ptám, zda má čistého dindóna. Poté přichází, udělá eso peso a WOO WOOO :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
530
17.8.13 21:29

@Brooucinda ten muj se ještě tlemí jakej ten prd udělá ozvěnu v zavřenym sprcháči :D :D ježiš kdyby to četl tak mě zabije :D :D občas když mu hrabe tak si s „dindonem“ plácá o stehna nebo dělá „vrtulník“ :D no to se mužu po… smíchy :D :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.8.13 21:30

Super diskuse :D fakt jsem se nasmála :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
17.8.13 21:30
@Claire Bare píše:
Uff…nejsem jediná kdo má drbače koulí :D :D předevčírem byl po noční a už se mi nechtělo spát tak jsem na něj koukala jak spí a ruku v trenkách, čumíme na film ruka v trenkách :D a dneska mě málem omylo! přišel společensky unaven v 5 ráno, nejenže byl cely den mimo ale chodil a pořád si s ním pohazoval :D něco jsem mu řikala a on si s ním pořád házel :D když mu řikam nechceš přestat tak mi odvětil: no co, mám ho rád :D :mrgreen: :zed:sluchátka na uších ve chvíli kdy se s ním potřebuju na něčem dohodnout nebo něco potřebuju…no coment :D

ahoj taky mám drbače :mrgreen: a nový trenky v tu ránu děravý :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
17.8.13 21:31
@Claire Bare píše:
@Brooucinda ten muj se ještě tlemí jakej ten prd udělá ozvěnu v zavřenym sprcháči :D :D ježiš kdyby to četl tak mě zabije :D :D občas když mu hrabe tak si s „dindonem“ plácá o stehna nebo dělá „vrtulník“ :D no to se mužu po… smíchy :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Ja se pocuram :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda

@Claire Bare Ty si normálně můj člověk!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Claire Bare píše:
@Brooucinda ten muj se ještě tlemí jakej ten prd udělá ozvěnu v zavřenym sprcháči :D :D ježiš kdyby to četl tak mě zabije :D :D občas když mu hrabe tak si s „dindonem“ plácá o stehna nebo dělá „vrtulník“ :D no to se mužu po… smíchy :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, to u nás taky..

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda

@Claire Bare mmch. Vrtulník?!?!? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
530
17.8.13 21:32

@lucka.Kr o tom mi ani nemluv!!! :pocitac: :mrgreen: polovina trenek na prdeli a u kulek díru jak vjezd do pískovny…a když řikam že je vyhodim tak se vzteká jak malej že se ty trenky ještě dají nosit…u jedněch jsem se už nasr… a prostřihla jsem díru na kulích asi 10cm a dvě na půlkách…hádejte kde jsou ty trenky teď?! :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda

@Claire Bare Já si teda myslím, co to je, ale nechci předjímat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
@Brooucinda píše:
@Claire Bare mmch. Vrtulník?!?!? :nevim:

No točí s ním jak s vrtulou, né?

• Citovat
  • Upravit
530
17.8.13 21:33

@Brooucinda kroutí bokama a dindon se točí dokolečka :zed: :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
@Claire Bare píše:
@lucka.Kr o tom mi ani nemluv!!! :pocitac: :mrgreen: polovina trenek na prdeli a u kulek díru jak vjezd do pískovny…a když řikam že je vyhodim tak se vzteká jak malej že se ty trenky ještě dají nosit…u jedněch jsem se už nasr… a prostřihla jsem díru na kulích asi 10cm a dvě na půlkách…hádejte kde jsou ty trenky teď?! :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: A dost. Ty spíš s mím mužem!!!
  • Citovat
  • Upravit
Brooucinda

@Silwinka87 @Claire Bare Myslela jsem si to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
@Claire Bare píše:
@Brooucinda kroutí bokama a dindon se točí dokolečka :zed: :mrgreen: :mrgreen: :roll:

:lol: myslela jsem si to..Můj už mi to taky ukazoval.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí