Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brooucinda ten muj se ještě tlemí jakej ten prd udělá ozvěnu v zavřenym sprcháči
ježiš kdyby to četl tak mě zabije
občas když mu hrabe tak si s „dindonem“ plácá o stehna nebo dělá „vrtulník“
no to se mužu po… smíchy
![]()
@Claire Bare píše:
Uff…nejsem jediná kdo má drbače koulí![]()
předevčírem byl po noční a už se mi nechtělo spát tak jsem na něj koukala jak spí a ruku v trenkách, čumíme na film ruka v trenkách
a dneska mě málem omylo! přišel společensky unaven v 5 ráno, nejenže byl cely den mimo ale chodil a pořád si s ním pohazoval
něco jsem mu řikala a on si s ním pořád házel
když mu řikam nechceš přestat tak mi odvětil: no co, mám ho rád
![]()
![]()
sluchátka na uších ve chvíli kdy se s ním potřebuju na něčem dohodnout nebo něco potřebuju…no coment
ahoj taky mám drbače
a nový trenky v tu ránu děravý
![]()
@Claire Bare píše:
@Brooucinda ten muj se ještě tlemí jakej ten prd udělá ozvěnu v zavřenym sprcháči![]()
![]()
no to se mužu po… smíchy
![]()
![]()
![]()
Ja se pocuram
![]()
@Claire Bare píše:
@Brooucinda ten muj se ještě tlemí jakej ten prd udělá ozvěnu v zavřenym sprcháči![]()
![]()
no to se mužu po… smíchy
![]()
![]()
![]()
Jojo, to u nás taky..
@lucka.Kr o tom mi ani nemluv!!!
polovina trenek na prdeli a u kulek díru jak vjezd do pískovny…a když řikam že je vyhodim tak se vzteká jak malej že se ty trenky ještě dají nosit…u jedněch jsem se už nasr… a prostřihla jsem díru na kulích asi 10cm a dvě na půlkách…hádejte kde jsou ty trenky teď?!
![]()
@Brooucinda píše:
@Claire Bare mmch. Vrtulník?!?!?
No točí s ním jak s vrtulou, né?
@Claire Bare píše:
@lucka.Kr o tom mi ani nemluv!!!![]()
polovina trenek na prdeli a u kulek díru jak vjezd do pískovny…a když řikam že je vyhodim tak se vzteká jak malej že se ty trenky ještě dají nosit…u jedněch jsem se už nasr… a prostřihla jsem díru na kulích asi 10cm a dvě na půlkách…hádejte kde jsou ty trenky teď?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Claire Bare píše:
@Brooucinda kroutí bokama a dindon se točí dokolečka![]()
![]()
![]()
myslela jsem si to..Můj už mi to taky ukazoval.. ![]()
@Claire Bare No právě! Od tý doby, když vidím něco podezřelého okamžitě se ptám, zda má čistého dindóna. Poté přichází, udělá eso peso a WOO WOOO