Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter píše:
Tohle už by bylo regulérní trýznění. Aspoň teda pro mě.
Nevim, mi to moc vtipne neprijde. Zamezit pristup k moznosti si pritopit a ve vlastnim dome mrznout, jiz hranici s domacim nasilim. Asi by se panickovi nelibilo byt vykazan na 14 dni z bytu…
@Příjemné Pondělí píše:
Nevim, mi to moc vtipne neprijde. Zamezit pristup k moznosti si pritopit a ve vlastnim dome mrznout, jiz hranici s domacim nasilim. Asi by se panickovi nelibilo byt vykazan na 14 dni z bytu…
No jasně, o tom žádná. Já jen reagoval na tu pro mě výheň. Podle toho co jsem četl o partnerovi zakladatelky jsem skromně usoudil že je to kokot.
17 stupňů máme doma taky. Když jedeme pryč na víkend třeba.
Jinak nekomentuju kromě toho, že je to v. l a určitě bych nic z toho nesnesla.
@Lexter píše:
Ou, to bych se upekl. 19 max.
Holt nám ženám je zima.
@Lexter píše:
Tohle už by bylo regulérní trýznění. Aspoň teda pro mě.
Chapu ![]()
@topazio píše:
Holt nám ženám je zima.
Tak tak
ja jsem proste namrzla furt, miluju teplicko. Mit doma jen 17 tak sedim u tv v zimni bunde a cepici ![]()
@Lexter píše:
Ou, to bych se upekl. 19 max.
Ale jistě půjdeš na kompromis
@Anonymní píše:1. Nastavil topení na 17 stupňů a důsledně kontroluje, abych nepřitápěla. Výjimečně večer před koupáním můžu trošku zatopit v koupelně. Máme malé děti, nemáme koberce, nenechá si vysvětlit, že je to málo!
KOPNOUT DO ŘITĚ2. Po použití WC nesplachuje, výjimkou je velká potřeba.
3. Do každého lustru dal jen 1 žárovku, spíš takovou boudičku. V technické místnosti a spíži žárovku úplně vymontoval. Osvětlení nad kuchyňskou linkou zakázal používat. Když svítím v době, kdy je venku ještě trochu světla, nadává.
PROHODIT OKNEM 🤮 🤮 🤮
ZAVĚSIT ZA KOULE DO PRŮVANU A ROZHOUPAT🙈
Jsem jediná, komu to přijde extrém?
NE! TY JSI NENORMÁLNÍ, ZE S TÍM HOVADEM ŽIJEŠ
Jo jo taky jsem v tom žila. Splachovat jen vodou z pračky, každý den po příchodu z práce opisoval elektroměr, jestli jsem si neužívala moc elektřiny, mikrovlnku co jsme dostali jsem nesměla používat, protože moc žere… atd. Já odešla. Co budeš dělat ty? Čerstvá hypotéka. Jak to vyřešíš? A řeknu ti, že se to nikdy nezmění. Už je to 15 let, co jsem se z toho dokázala dostat a on je furt stejnej. Teď už i tahá věci z kontejnerů, svítí svíčkama…
@Příjemné Pondělí píše:
Ja bych se ho zeptal, proc tyra vlastni rodinu a ze pokud bude pokracovat, tak brzy zadnou rodinu mit nebude. Je to blazen a nejspise i despota. Naznacit, ze rozvod by byl pro nej hodne drahy.Pokud s nim neni normalni rec, delal bych vse obracene. Nastavil bych zopeni na max a kdyz bude mt kecy, tak ignor a jakmile to vrati zpet, tak opet nastavit na max. Nechavat vsude rozsviceno, zaply vysavac a rychlovarnou konvici. Pak ho treba stihne infarkt, magora. Nenech si sr..t na hlavu. Jsi tam taky doma a tchanivce ignoruj. Stejni magori. Mysli hlavne na deti.
Ano, je to prehnane, ale projektují se mi do toho vzpominky na meho otce skrblika. Bylo to strasne…
Pocházím ze skrblické rodiny a jsem na tohle šetřílkovství maximálně alergická. Matka se nám snažila odměřovat po čtverečkách i toaletní papír. Při koupání stála za dveřma a bušila do nich, ať vypneme vodu. Zakazovala mi si umývat vlasy, dělala jsem to za hluboké noci, protože jsem nechtěla do školy chodit s mastnými atd. atd. Co dokázala dát do jídla za prošlý, shnilý hrůzy radši nebudu popisovat.. ![]()
A halelujá, narazím si manžela, který se začal chovat podobně, také poté, co jsme si vzali hypotéku na dům. Udělala jsem, co ty. Topení na max podle mě, jinak odmítám vylézt z postele..Žárovky jsem vyměnila a ty jeho vyhodila a řekla mu, že blbě vidím, což je pravda. Pokaždé, když nechce spláchnout, ječím, že mu v tom vymáchám palici. Jo a i to centrální topení se dá přenastavit a zaheslovat
Braň se, není to normální. Ale souhlasím s tím, že je to zřejmě jakási forma úzkosti…Ten můj když je ve stresu, začne prohledávat lednici, jestli tam někde nejsou shnilý zbytky, které by mohl dojíst…
Prosím anonymně, osobní info