Chlap skrblík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
15.5.12 12:09

U nás je to bohužel spojeno i se sobeckostí… :(
Ne,že by mi zakázal si něco koupit,to určitě ne,ale když utrácí tak myslí hlavně na sebe.Já jsem v rodina ta co šetří,aby nemusela týden před výplatou někde žebrat a on je ten co to moje našetřené dokáže utratit raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 12:09
@Lucinka_Kla píše:
Tak to bejt tebou, tak se bojím… Na tu srandu, že bez papíru jen tak půjčil někomu takovou částku mu doufám nenaletíš? Milenka, drogy, automaty, vydírání - může v tom být cokoli. No a ty pak holt musíš hlídat lízatka pro děcka a nepřekračovat příděly. Bejt tebou, tak s tím sakra rychle v zájmu dětí něco dělám.
:think: taky myslím že je v tom něco jiného když takhle prachy hlídá a je vzdělaný :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.5.12 12:17
@Phoebe13 píše:
U nás je to bohužel spojeno i se sobeckostí… :(
Ne,že by mi zakázal si něco koupit,to určitě ne,ale když utrácí tak myslí hlavně na sebe.Já jsem v rodina ta co šetří,aby nemusela týden před výplatou někde žebrat a on je ten co to moje našetřené dokáže utratit raz dva.

tak unas nastesti sobeckost neni a vi kde ma svou hranici, ale nesetri ani na kamaradech, vubec mu nedela problem zatahnout utratu za cely stul a to neni dobry nebo pozve jeho kamarada i s pritelkyni do kina a zatahne to za vsecky :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
15.5.12 12:25

:-D
připomíná mi to kamarádky manžela,ten je taky dost štědrej,ale u něj je to spíš o tom,že se rád chlubí tím kolik vydělává
Mám to složitý,ale můžu si za to sama.Snad to někdy vyřeším…
Mám ale obavu,že předělávat ho v jeho věku je blbost

@nininenka píše:
tak unas nastesti sobeckost neni a vi kde ma svou hranici, ale nesetri ani na kamaradech, vubec mu nedela problem zatahnout utratu za cely stul a to neni dobry nebo pozve jeho kamarada i s pritelkyni do kina a zatahne to za vsecky :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.12 12:58
@Phoebe13 píše: :-D
připomíná mi to kamarádky manžela,ten je taky dost štědrej,ale u něj je to spíš o tom,že se rád chlubí tím kolik vydělává
Mám to složitý,ale můžu si za to sama.Snad to někdy vyřeším…
Mám ale obavu,že předělávat ho v jeho věku je blbost

takže kamarádkam dopřeje,ale tobě ne :cert: ?No možná to není o převýchově,ale prostě mu pěkně i třeba ostře promluvit do duše,že máš právo rozhodovat o tom co si koupíš a nejseš jeho dítě a nemusíš se furt zpovidat,že je to na palicu a ubližuje ti to.Takže ti tím vlastně ubližuje on vědomky.Třeba se mu v palici trochu rozsvítí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 13:09

Naše (moje a kamarádky) domněnka je že tomu chlapovi ty prachy půjčil,protože ten chlap mu slíbil,že vrátí např. o 10 tisíc víc = puč mi 90 a já ti vrátím např. 100 tisíc! Protože on je opravdu hrozně na prachy!!! Nikdy mi neřekl, proč mu je půjčil!
Taky mě vytáčí, že když jdeme například do ZOO, vše platím já!!!

• Citovat
  • Upravit
24379
15.5.12 13:31
@Anonymní píše:
Naše (moje a kamarádky) domněnka je že tomu chlapovi ty prachy půjčil,protože ten chlap mu slíbil,že vrátí např. o 10 tisíc víc = puč mi 90 a já ti vrátím např. 100 tisíc! Protože on je opravdu hrozně na prachy!!! Nikdy mi neřekl, proč mu je půjčil!
Taky mě vytáčí, že když jdeme například do ZOO, vše platím já!!!

tak tomu trochu nerozumím :think: .Jednak by si na to ten papír vzal,nevěřím tomu,že může být tak blbý a proč by ti vyčítal,že platíš zoo,když snad finance jsou v rodině,někdo to přece zaplatit musel,zadarmo se tam nechodí.Nebo máte peníze odděleně a ty mu musíš dávat účtenky za to co utratíš ze svého,ale na veřejnosti ukazuje jaký je frajer a že na to má?Jsem zmatená,omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 13:43

Ten můj byl taky bohužel blbej :nevim: , protože si opravdu žádné povrzení, smlouvu, účtenku neudělal, nevzal.

Příspěvek upraven 15.05.12 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.5.12 18:08

Taky mám přítele, který je velmi chytrý a vzdělany a hoooodně šetrný. Je perfektní byznysmen a investor. A taky kdysi půjčoval peníze na směnky za veliké úroky. Ale asi by nikdy nepůjčil, aniž by k tomu měl nějaký doklad - to nedává smysl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
919
15.5.12 19:00

Tu zmatenost jsem tu zavinila já… :?
Přidala jsem do diskuze svůj problém a zřejmě se ty naše dva příběhy pomotaly a popletly vás.
Omlouvám se!!!

@wildcherry píše:
tak tomu trochu nerozumím :think: .Jednak by si na to ten papír vzal,nevěřím tomu,že může být tak blbý a proč by ti vyčítal,že platíš zoo,když snad finance jsou v rodině,někdo to přece zaplatit musel,zadarmo se tam nechodí.Nebo máte peníze odděleně a ty mu musíš dávat účtenky za to co utratíš ze svého,ale na veřejnosti ukazuje jaký je frajer a že na to má?Jsem zmatená,omlouvám se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
16.5.12 10:50

Vůbec si nedovedu představit, že by manžel chtěl účtenku. Tohle teda hrozně nesnáším. No jo, ale co s tím? To nevím, ale asi se to dalo poznat dříve, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.12 23:56

Ten můj taky utrácí…Chodí do putyky a pak cvaká, to je ale po vejplatě, když nemá, nechodí, a nedej boooože aby ho některej z těch vypitků co hostí pozval na pívo, taky každýmu pomůže když mu zavolaj, a když sme do 5 patra chtěli pomoci s lednicí a pračkou, měl každej hodně práce :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3
2.5.14 10:17

skrblik a despota

Ahoj holky, tak Vám tady napíšu své zkušenosti. Mám manžela a jsem s ním 11let, máme spolu kluka a věřte že to co napíšu je možná horší než co máte vy a věřím že mi poradíte. Manžel je jedináček a z bohaté rodiny. Našel si holku z průměru, která měla jen sama sebe. Když jsme spolu měly kluka, koupil barák a nechal my pod násilím výhružek jeho rodinou abych podepsala papír že mi nepatří. Já jako nechamtivec jsem to podepsala. :( Když jsem si udělala řidičák vždy mi nechával auta co si on ojezdil a sám měl pořád nové. Samozřejmě jsem si koupila nyní auto ale on to napsal na sebe. Vše co si koupí bere jako důležité. Cokoliv si chci koupit já jako mou potřebu zazní…NIC NEPOTŘEBUJEŠ MÁME VŠE… ale bohužel nemáme. On laškuje s ženami a mě to rozčiluje. :-O udělat to já mám samé výčitky na talíři. Jednou jsem od něj odešla a našla si normálního chlapce. Sice neměl peníze v takovém poměru ale já byla spokojená skutečně mi bylo jedno že má normální plat ale váží si mě jako sobě rovné. Manžel se začal o mě zajímat at se vrátim, prosil, škemral a já podlehla. Myslela jsem že se změnil ale lidi se nemění. Na co si nevydělám to nemám. Byla sem rok bez práce a silně mi to vyčítal. Synovy koupí vše co mu na očích vidí a mě se nikdy nezeptal zda nepotřebuju peníze. A když sem byla bez práce tak se tuplem nezeptál spíš mi vyčetl že vše platí sám a že bych už konečně mohla nastoupit někam. Musí mít přehled co dělám a kde jsem, musím dělat věci tak jak se líbí jemu, do jeho pěnez nesmím vidět ale vím že je jak se řiká za vodou. Chce nové auto koupí si ho ale na mě v ničem nekouká. neumí mě obejmout ani políbit před lidma, ale když jsme doma to mě najednou zná. Příjde mi že mě má jen proto aby kluk měl komplet rodinu. Jeho rodiče na mě koukaj pořád jak na vetřelce. on by nejradši abych byla na něm závislá, poslouchala ho na slovo ale přehled o mých penězích mít musí. Co se týče majetku a žití můžu Vám jen říct, že chlap který je takový, tak čím je starší tím je horší. Nevím co mám dělat!!! :zed: nyní koupil pozemek že bude stavět, a já se těšila že konečně nebudu jako cizí a že budeme jako manželé sdílet spolu střechu nad hlavou. Nebudu se cítit jak najemník. No ale chyba. Poslední naděje uhasla. Koupil to jako tatínek a ten to na něj napíše darem. Co vy na to? hilfičko prosím jsem na dně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
2.5.14 10:37

@cipisekhi husté, ale proč tam s ním jsi? jinak tahle část věty „…musím dělat věci tak jak se líbí jemu…“, jak jako musíš? Nemusíš. Prostě se seber a odejdi, pokud máš kam. A chlapi si k nám dovolí to, co my jim dovolíme. MMch, jiný dům bych už s ním nesdílela. Je to Tvá volba v tomhle žít, tak když se Ti to nelíbí, tak změň působiště. Mmch, nepřijmula bych dar, jako auto nebo tak, pokud by mě ten dárek neříkal pane. Za hodně věcí si můžeš sama, protože to necháváš ladem a necháváš sebou cloumat. Už jednou Ti život ukázal, že je lepší být jinde a Ty se přesto vrátíš 8o. Teď Ti znova život ukázal, že návrat byla silná chyba, tak se seber s děckem a běžte prostě pryč a žijte si svůj život bez tohoto id..ta. Ale začni něco dělat. Měla by jsi kam jít a máš nějaké zaměstnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.5.14 10:46

Taky mi to zavání průšvihem. Ty musíš dokládat každý paragon a on v klidu vezme 90 táců a vyhodí je oknem? Vy jste se o té „půjčce“ spolu předtím bavili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí