Chlap skrblík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
935
29.12.14 12:15

@Jaji77 Souhlasim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.12.14 12:21
@Anonymní píše:
A opravdu vaše polovičky pomáhají sami od sebe?

Jo. denně vaří, nakupuje, stará se o děti. Nemá problém pomoct s úklidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 12:22

Už jsem mu i jednou řekla, at si vezme věci domů a vypere mu je maminka. Nevzal, nechal mi je tam. Ano to máte pravdu Jaji77, že se mi nechce. Já nevím, na jednu stranu to nechci vzdát, pořád ho mám ráda, ale už nejsem tak přesvědčená o tom, že nám to bude klapat. Kdysi mi řekl, že je z práce unavený, načež jsem mu odpověděla, že já taky jednou budu chodit do práce a ještě k tomu budeme mít třeba děti a taky budu unavená. Jenže nejhorší je, že on se o některých věcech nechce vůbec bavit, řešit je. Takové to že dělá mrtvého brouka občas :(

• Citovat
  • Upravit
3088
29.12.14 12:23
@Anonymní píše:
Holky, jestli můžu být tak drzá a zeptat se vás, které tady píšete, že už jste vdané a že máte společný účet, kolik vám je roků. Protože někteří mi zase tvrdí, že je jiná doba, že proč by měl chlap ženskou dotovat, pokud nejsou manželé. Snad se neurazíte :(

Je mi 25 let. Jsem vdaná 4 roky, manželovi je 26 let. Než jsme se brali, byli jsme spolu půl roku. Bydleli jsme spolu po 2 týdnech a hned jsme byli MY. Ze začátku jsme měli ještě své účty, ale pořád byly peníze společné. Dlužil bratrovi nějaké peníze, že mu půjčila zrovna bl bez práce. Já měla u účtu kontokorent, tak jsem vybrala a dala jsem mu to. Prostě jsme byli my, tak i když to bylo jeho, tak jsem mu prostě pomohla. Po svatbě, i když jsem na to nebyla a nikdy nechtěla společný účet, jsme v rámci účtu zdarma a 2 karet k jednomu účtu zrušili ty své a založili si společný. Pracovali jsme, pak jsem byla na MD, tak se rovnou aspoň nastavily inkasa a příkazy, vše se strhává a nemusíme nic řešit.

Třeba kamarádka mi kdysi psala, že si nedokáže představit, že bude jednou na MD a bude finančně závislá na chlapovi, pač jí přece nebude stačit rodičák a bude muset brát i z jeho peněz. Tak jsme s maželem na ni koukali, že snad budou spolu, tak budou peníze společné a nebudou přece řešit, kolik kdo má. V dnešní době má ve většině případů víc peněz chlap, tak kdybych měla všechno počítat napůl, tak by mi snad nikdy ani nic nezbylo pro mě samotnou. Prostě jsme my, tak je všechno naše!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
29.12.14 12:26
@Anonymní píše:
Už jsem mu i jednou řekla, at si vezme věci domů a vypere mu je maminka. Nevzal, nechal mi je tam. Ano to máte pravdu Jaji77, že se mi nechce. Já nevím, na jednu stranu to nechci vzdát, pořád ho mám ráda, ale už nejsem tak přesvědčená o tom, že nám to bude klapat. Kdysi mi řekl, že je z práce unavený, načež jsem mu odpověděla, že já taky jednou budu chodit do práce a ještě k tomu budeme mít třeba děti a taky budu unavená. Jenže nejhorší je, že on se o některých věcech nechce vůbec bavit, řešit je. Takové to že dělá mrtvého brouka občas :(

Jak to tak slýchám a čtu, tak si připadám, že mám chlapa mimozemšťana. Máme oba 12-ky, ne vždy máme volno a směny stejně, tak prostě doma dělá ten, kdo má čas. V pracovních dnech po něm nic nechci, já taky neřeším a relaxuju. Ale děláme doma oba všechno. Prádlo třeba spíše řeším já, ale vaření, úklid, atd děláme oba. Já bych třeba nemohla být s chlapem, co by prostě doma nedělal nic. Úklid, vaření,… Chce bydlet? Tak ať se stará i rukama, nejen financema. Proč by s*kra měla dělat doma jen ženská? Vuď se to chlap naučí, nebo smůla. Ženská snad nechodí do práce? Taky je unavená a musí skákat doma. To samý děti. Jednou jsou oba rodiče, tak se mají na výchově podílet oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.12.14 12:27
@Anonymní píše:
Už jsem mu i jednou řekla, at si vezme věci domů a vypere mu je maminka. Nevzal, nechal mi je tam. Ano to máte pravdu Jaji77, že se mi nechce. Já nevím, na jednu stranu to nechci vzdát, pořád ho mám ráda, ale už nejsem tak přesvědčená o tom, že nám to bude klapat. Kdysi mi řekl, že je z práce unavený, načež jsem mu odpověděla, že já taky jednou budu chodit do práce a ještě k tomu budeme mít třeba děti a taky budu unavená. Jenže nejhorší je, že on se o některých věcech nechce vůbec bavit, řešit je. Takové to že dělá mrtvého brouka občas :(

V tom případě dělej mrtvého brouka taky - třeba přehlídni to špinavé prádlo :mrgreen:. Hele jaký si to uděláš, takový to budeš mít. A železo musíš kout, dokud je žhavý (mladý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
29.12.14 12:30

Obnovitelko tématu, pokládám si otázku, má tě ten přítel vůbec rád? Zatím tu nepadlo něco, co by pro tebe dělal… Jo, máš pravdu, měl by si sám uvědomit, že když má takový servis, že by měl za to platit, když si to neuvědomuje, musíš mu to otevřeně říct. Zaveď tedy to účetnictví a jak ti radí ostatní a popřemýšlej třeba i o tom, jestli s tebou nikam nechodí proto, že se mu nechce utrácet nebo proto, že se mu nikam chodit prostě nechce. Pak by to chtělo přehodnotit celý vztah. A ptala ses ho také někdy, proč tolik šetří, případně na co? Třeba to nějaký důvod má, ale přesto je přednější, aby začal do vaší společné domácnosti přispívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
29.12.14 12:31
@mooch píše:
Jo. denně vaří, nakupuje, stará se o děti. Nemá problém pomoct s úklidem.

Přesně tak, zlatí chlapi. Ale kolikrát si to ženský udělaj samy, dle nich má doma dělat ona, tak se chlapi válej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
29.12.14 12:33

Třeba dnes mi moje zlato vyslalo spojku - dnerka mě přišla vzbudit, že mám snídani. Manžel přijel po noční, dovezl dcerku od rodičů a ukuchtil nám snídani. K tomu uvařený kafe a domácí džus :srdce: Kolikrát si říkám, že si ho ani nezasloužím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
29.12.14 12:36

@Maty1989 nemáš doma mimozemšťana, u nás je to to samé, nebo jsou to holt oba mimozemšťani :D. Oba stejně v práci, tak dělá ten, kdo má zrovna čas. Výhradně moje je akorát žehlení, které on z duše nenávidí. Ale když bylo potřeba, tak ukázal, že to taky umí ( měla jsem něco s rukou ). Většinou já vařím a on uklízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
29.12.14 12:39
@Jaji77 píše:
@Maty1989 nemáš doma mimozemšťana, u nás je to to samé, nebo jsou to holt oba mimozemšťani :D. Oba stejně v práci, tak dělá ten, kdo má zrovna čas. Výhradně moje je akorát žehlení, které on z duše nenávidí. Ale když bylo potřeba, tak ukázal, že to taky umí ( měla jsem něco s rukou ). Většinou já vařím a on uklízí.

Tak u nás taky žehlení nemusel, ale udělal to. V mládí nosil často košile a mamka mu je odmítala žehlit, tak musel sám :mrgreen: Ale přestali jsme žehlit úplně. Jinak u nás spíše on vaří a já uklízím, nebo si rozdělíme pokoje a každej si pak řešíme to svoje. Ve volnu vaří vždy on :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
29.12.14 12:40
@Anonymní píše:

Tak už z principu bych to prádlo nevyprala. A kdyby hledal jídlo nebo čistou košili, tak bych taky dělala mrtvého brouka a byla překvapená, že se to samo v domácnosti nelíhne.
Mimochodem, neodpověděla jsi mi, jak to je s tím manželstvím - v manželství musí dělat žena všechno a přítelkyně nemusí, nebo jak? Tak to je asi u nás doma nějaký rozbitý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
29.12.14 12:41
@Jaji77 píše:
Tak už z principu bych to prádlo nevyprala. A kdyby hledal jídlo nebo čistou košili, tak bych taky dělala mrtvého brouka a byla překvapená, že se to samo v domácnosti nelíhne.
Mimochodem, neodpověděla jsi mi, jak to je s tím manželstvím - v manželství musí dělat žena všechno a přítelkyně nemusí, nebo jak? Tak to je asi u nás doma nějaký rozbitý :D

Přítelkyně to dělá, že chce. Manželka musí. To je jako plnění MANŽELSKÝCH POVINNOSTÍ obecně :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
29.12.14 12:45
@Maty1989 píše:
Přítelkyně to dělá, že chce. Manželka musí. To je jako plnění MANŽELSKÝCH POVINNOSTÍ obecně :dance: :lol:

A nebo to přítelkyně dělá, protože doufá, že bude manželka :D :D :D
Nevím nevím. Manželské povinnosti ve mě evokují příjemnější věci, než šůrování podlahy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
29.12.14 12:46
@Jaji77 píše:
A nebo to přítelkyně dělá, protože doufá, že bude manželka :D :D :D
Nevím nevím. Manželské povinnosti ve mě evokují příjemnější věci, než šůrování podlahy :D

Pak už je to o tom, co si pod tím kdo představuje :lol: Já rozhdoně nikdy neřešila, že bude po svatbě změna - jako že budu pak uklízet míň/víc, atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí