Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.14 15:35

@Kessynkaa hele, mě to prostě ruší, když jí koukaj bradavky a vůbec, jakoby tu byla nahá, vadí mi to, ruší mě to, toť celé a já jsem se v prním příspěvku jasně zeptala otázkou jak jí to mám říct, nebo prostě co můžu udělat proto, aby k nám domů takto nechodila..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.14 15:35

@Kessynkaa leze ji to na nervy..kdo se na to ma divat kdyz hraji hry a ona jim to tam strka pod nos, preci neni povinna s ena to divat..ekluje se ji to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.14 15:37
@KackaDoup píše:
@ulice mimo jine..ne JEN! ctu! ;)taky me za to, ze ctu nekolikrat pochvalila, takze nectes ty :kytka:

ty jsi na diplom :* jsem ráda, že je tu někdo, kdo ví o co jde ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.14 15:37
@Anonymní píše:
@Kessynkaa hele, mě to prostě ruší, když jí koukaj bradavky a vůbec, jakoby tu byla nahá, vadí mi to, ruší mě to, toť celé a já jsem se v prním příspěvku jasně zeptala otázkou jak jí to mám říct, nebo prostě co můžu udělat proto, aby k nám domů takto nechodila..

je me lito ze to musis porad vysvetlovat
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.14 15:38
@Anonymní píše:
ty jsi na diplom :* jsem ráda, že je tu někdo, kdo ví o co jde ;)
:oops: :hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
614
4.9.14 15:39
@Anonymní píše:

Já ti rozumím, ale není jediná kdo chodí bez podprsenka v dnešní době je to běžné.. Chtělas radu, co můžeš udělat proto, aby k Vám domů takto nechodila tak je to jednoduché.. Buď jí kup podprsenku se vzkazem ať si ji nezapomene vzít když jde k nám a nebo jí to narovinu řekni, jestli by si nemohla brávat podprsenky, že tě to ruší a není ti to příjemný.. Nic víc asi neuděláš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 15:42

Ja porad slysim jak je chodit bez podprdy bezne…ale jedine koho tak vidim jsou stare báby…u zadne mlade holky jsem to nevidela…naopak kazda ma extra super podprdu..moje dcera ma treba nadherne prsa, a bez podprdy by krome doma nesla ani na krok.

• Citovat
  • Upravit
614
4.9.14 15:43
@KackaDoup píše:
@Kessynkaa leze ji to na nervy..kdo se na to ma divat kdyz hraji hry a ona jim to tam strka pod nos, preci neni povinna s ena to divat..ekluje se ji to.

Není povinna se na to dívat, tomáš pravdu, taky že se nemusí dívat, stejně tak jako ta duhá není povinna si brávat podprsenku, dokud jí to někdo neřekne a taky to může mít na háku.. asi jí to samotnou nenapadne, že to někomu nemusí být příjemný a sama by s tím problém neměla kdyby to bylo naopak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 15:45

@KackaDoup hele já od tý doby co jsem založila diskuzi neustále sleduju, kdo podprdu má a kdo ne..a musím říct, že bez podprsenky jsem neviděla fakt žádnou :nevim: :nevim: já nevím no, asi si tu píšu s holkama co žijí v Africe :mrgreen: to maj říct narovinu, že jo :mrgreen: :mrgreen: tam to fakt divný není :mrgreen: :mrgreen: ani na návštěvách :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.14 15:47
@Kessynkaa píše:
Není povinna se na to dívat, tomáš pravdu, taky že se nemusí dívat, stejně tak jako ta duhá není povinna si brávat podprsenku, dokud jí to někdo neřekne a taky to může mít na háku.. asi jí to samotnou nenapadne, že to někomu nemusí být příjemný a sama by s tím problém neměla kdyby to bylo naopak :nevim:
:pankac: BINGO a prave o tomto je tato diskuse, na tohle preci se prave ptala co s tim..
  • Citovat
  • Upravit
4399
4.9.14 15:51
@KackaDoup píše:
@ulice mimo jine..ne JEN! ctu! ;)taky me za to, ze ctu nekolikrat pochvalila, takze nectes ty :kytka:

Blbost, psala, ze nebyt tam jeji muz vubec to neresi ;) Zakl. narozdil od tebe nema problem priznat, ze je v tom zarlivost :mrgreen: Ty ctes, ale to co se ti nehodi vymazes z pameti, ono jde HLAVNE O MANZELA, to psala nekolikrat…Ale to se ti evidentne nehodi do kramu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.9.14 15:51

@KackaDoup Tak to je myslím jednoduché, z pohledu to asi nevyčte, jinak by si ji už dávno brávala… někdo jí to musí říct nebo nějak naznačit, ale mohla by se taky urazit :think: Nebo se jí zeptat až budou sami, jestli jí není blbé chodit po návštěvách bez podprsenky, kde jí je všechno vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.9.14 15:53
@ulice píše:
Blbost, psala, ze nebyt tam jeji muz vubec to neresi ;) Zakl. narozdil od tebe nema problem priznat, ze je v tom zarlivost :mrgreen: Ty ctes, ale to co se ti nehodi vymazes z pameti, ono jde HLAVNE O MANZELA, to psala nekolikrat…Ale to se ti evidentne nehodi do kramu :mrgreen:

Tak já už sem v tom ztracená teda.. Jestli jde jen o manžela, tak ať si to vyřeší s ním, co má co koukat na jiné prsa v její přítomnosti a snad to už dělat nebude a bude po problému… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 15:55

@ulice ano to me taky vadi i me to vadi, ale na to se vuuuubec neptam..me slo o to jak ji to mam rict..to proc me to vadi je jen ciste moje vec ne? Ja otazku dala, resite blbiny, moc to rozebirate, to je cele.. :nevim: to proc me to vadi jsem psat vuubec nemusela, otazka je jina. Ale to uz je fuk.

• Citovat
  • Upravit
4399
4.9.14 15:59
@Kessynkaa píše:
Tak já už sem v tom ztracená teda.. Jestli jde jen o manžela, tak ať si to vyřeší s ním, co má co koukat na jiné prsa v její přítomnosti a snad to už dělat nebude a bude po problému… :)

Tak nevime, jestli on kouka, ale je sitauce takova, ze se asi nejde moc nedivat :mrgreen: Psala, ze nebyt tam manzel, tak to neresi, ale ze pohled to neni prijemny ani pro ni..

Příspěvek upraven 04.09.14 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová