Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
@kotkur vzhledem k časové prodlevě je celkem možné, že bratr zakladatelky svou přítelkyni vyměnil za „cudnější“ model
A co když je to tak, že si začala s mužem zakladatelky? ![]()
@lukes888 píše: A co když je to tak, že si začala s mužem zakladatelky?
to tam nejak neni napsano, spise z toho cisi obava, aby se z svagrove teprve nestala svudnice, kdyz rozhoupava svoje zbozi pod nosem jejiho manzela
![]()
@Pesimistaa píše:
to tam nejak neni napsano, spise z toho cisi obava, aby se z svagrove teprve nestala svudnice, kdyz rozhoupava svoje zbozi pod nosem jejiho manzela
No mě by se to líbilo.
Jako kdybych byl manžel zakladatelky.
takže je možné že ho i svedla.
za tu dobu.
@lukes888 píše: No mě by se to líbilo.Jako kdybych byl manžel zakladatelky.
![]()
takže je možné že ho i svedla.
za tu dobu.
parvda, takhle podbizenemu zbozi se tezko odolava, to je hrih to nechat jen tak ladem, kdyz si to samo rika o zmenu vlastnika (alespon docasnou nebo obcasnou), to je temer povinost nenechat to lezet, tedy viset, jen tak naprazdno
![]()
![]()
@Pesimistaa píše:
parvda, takhle podbizenemu zbozi se tezko odolava, to je hrih to nechat jen tak ladem, kdyz si to samo rika o zmenu vlastnika (alespon docasnou nebo obcasnou), to je temer povinost nenechat to lezet, tedy viset, jen tak naprazdno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to se nesmí nechat jen tak.
![]()
Taky chodim bez podprdy pred svagrem. A muze mi zkusit neco rict jeho holka. Z vysoka na ni dlabu. Me nikdo omezovat nebude. Je mi pres 30, ji pres 20 a vypadame jak vrstevnice. I mezi nasimi muzi neni moc rozdil. A to ja se jako bonus smeju tomu, ze az me manzel nastve, vezmu si jeho bratra. Zustane mi stejné jmeno a stejná rodina. Ona se tu taky promedanuje v kratkem pyzamu a svara predemnou chodi v trenkach a kdyz si koupi novy parfem chodim k nemu cuchat. ![]()