Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
7.10.17 18:03
@Malaga píše:
@kotkur vzhledem k časové prodlevě je celkem možné, že bratr zakladatelky svou přítelkyni vyměnil za „cudnější“ model ;)

A co když je to tak, že si začala s mužem zakladatelky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.10.17 18:12
@lukes888 píše: A co když je to tak, že si začala s mužem zakladatelky? :D

to tam nejak neni napsano, spise z toho cisi obava, aby se z svagrove teprve nestala svudnice, kdyz rozhoupava svoje zbozi pod nosem jejiho manzela
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
7.10.17 18:17
@Pesimistaa píše:
to tam nejak neni napsano, spise z toho cisi obava, aby se z svagrove teprve nestala svudnice, kdyz rozhoupava svoje zbozi pod nosem jejiho manzela :lol:

No mě by se to líbilo. :D Jako kdybych byl manžel zakladatelky. :P :D takže je možné že ho i svedla. :) za tu dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.10.17 18:54
@lukes888 píše: No mě by se to líbilo. :D Jako kdybych byl manžel zakladatelky. :P :D takže je možné že ho i svedla. :) za tu dobu.

parvda, takhle podbizenemu zbozi se tezko odolava, to je hrih to nechat jen tak ladem, kdyz si to samo rika o zmenu vlastnika (alespon docasnou nebo obcasnou), to je temer povinost nenechat to lezet, tedy viset, jen tak naprazdno
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
7.10.17 18:57
@Pesimistaa píše:
parvda, takhle podbizenemu zbozi se tezko odolava, to je hrih to nechat jen tak ladem, kdyz si to samo rika o zmenu vlastnika (alespon docasnou nebo obcasnou), to je temer povinost nenechat to lezet, tedy viset, jen tak naprazdno :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

to se nesmí nechat jen tak. :D :D :mavam: :mavam: :mavam: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
7.10.17 20:11

Taky chodim bez podprdy pred svagrem. A muze mi zkusit neco rict jeho holka. Z vysoka na ni dlabu. Me nikdo omezovat nebude. Je mi pres 30, ji pres 20 a vypadame jak vrstevnice. I mezi nasimi muzi neni moc rozdil. A to ja se jako bonus smeju tomu, ze az me manzel nastve, vezmu si jeho bratra. Zustane mi stejné jmeno a stejná rodina. Ona se tu taky promedanuje v kratkem pyzamu a svara predemnou chodi v trenkach a kdyz si koupi novy parfem chodim k nemu cuchat. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová