Čtečka knih - jakou koupit?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56276
1.1.18 19:59

@cecetka Já jsem se jako klasická blondýna zamilovala do té zlaté a to ani pořádně nevím, jestli umí vše co potřebuju :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Na ten test si asi počkám. Ale co koukám v té tabulce, tak z kindlů přichází v úvahu jen paperwhite nebo voyage. A ten druhý můžu rovnou škrtnout kvůli ceně :think:

Obal mám. Ale používám ho jenom, když čtečku přenáším, doma se mi líp drží jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
1.1.18 21:09

@Moise zlata PB TL 3 i ta cervena vypadaji skvele. Funkcne budou stejne jako bila nebo seda. No a drazsi jsou proto, ze je tam priplatek za barvu ;)
Pouzdro k tomu ma manzel toto https://www.axos.cz/…-dots-zlute/ (bylo tenkrat v akci v cene ctecky) - pro ty barevne ctecky idealni, nezanikne ta jejich krasna barva - a deda ma toto https://www.axos.cz/…-pocketbook/ (nekde ho tenkrat meli za 199) - v tom je ctecka ukryta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.20 09:35

dotaz čtečka

Ahoj, tedka si chci taky pořizovat čtečku a narazil jsem na tento článek: https://moje-novinky.cz/…020-recenze/ Má smysl jít do toho Kindle a nebo myslíte, že se to ani nevyplatí, když to nepodporuje tolik formátů? Máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.1.20 10:07

@Pasci Kindle jsem měla v ruce a byla mi hrozně nepříjemná, špatně se mi držela a ovládala. Potom mi u čteček vadí když mají vystouplý rámeček displeje, chytá se tam prach. Co se formátů týče tak převod mezi formáty není problém, kromě formátu od Amazonu, ten jde převést placeným programem (funguje na 100%) nebo jsou různá bezplatná řešení u kterých jsou třeba trochu lepší počítačové znalosti (změny v registrech a podobně), dost času s nejistým výsledkem. Pokud chcete čtečku jenom na čtení tak doporučuji čtečku značky Bokeen, tu mám už pár let a jsem moc spokojená, jediný problém jsem měla když jsem si koupila titul který nabízel jenom Amazon a tam jsem to nakonec vyřešila zkušební verzí na převod souborů z jejich formátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
8.1.20 10:54

Kindle mám, letos mu bude 8 let a pořád funguje bez problémů. Jasně, dřív na jedno nabiti vydrzel 2 měsíce, teď čtečku musím nabit cca jednou týdně, ale i tak za mě velká spokojenost. Převody mezi formáty resim přes jednu stránku na netu, záležitost pár minut :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.1.20 11:13

Za me Kindle, do jine bych nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.20 11:26

Super, diky vsem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.1.20 20:12
@Pasci píše:
Super, diky vsem za rady :)

Pokud nespěcháš, počkej si na Kidle 4 paperwhite v akci na německém Amazonu. Bývá několikrát do roka za cca 70-80 euro. Voděodolná, s podsvícením.

Formáty jsou to poslední hledisko, podle kterého bych se rozhodovala, vše se buď koupí přímo v mobi - nebo se dá cokoli překonverovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
8.1.20 21:12

@Pasci s kindlem jsem spokojená, mám starší typ už spoustu let. Převod formátů vůbec nevyužívám, vystačím si s tím jejich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.7.24 21:27

Nabíjení

Ahoj, mám první čtečku (Kindle). Zatím jsem vždy nabíjela jen přes notebook. Lze nabít i normální nabíječku na mobil? Jsem technický antitalent a mám strach abych nezničila baterku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8623
3.7.24 22:09
@ArumLily0 píše: Více

ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
4.7.24 04:47

@Amalthea Může to být i rychlo nabíječka 33V?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7861
4.7.24 08:16
@ArumLily0 píše: Více

Jakákoliv. Čtečka si sama určí, kolik bude odebírat bez ohledu na to, kolik je nabíječka schopna dodat proudu. Bez této regulace by hasiči nestíhali jezdit k požárům elektrických zařízení s lion a lipol baterkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák