Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
11.1.16 13:22

@Teladradora ahoj :mavam: rozestup poznas, kdyz si lehnes na zada, pokrcis nohy a odlepis sep lopatky od podlozky. pokud se ti udela na brise strecha a prostrcis mezi brisnimi svaly prst, tak mas rozestup. ja mam na jeden prst. Tiffany ma cviceni i po porodu, mrkni na to https://www.google.cz/webhp?… sama je tam par mesicu po porodu :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
11.1.16 13:42

@Lizzi necvicila jsem :oops: ale byla jsem hodna, co se jidla tyce.. cele odpoledne a vecer jsem chodila do lednicky, ze bych si neco dala a nakonec jsem skoncila jen na mrkvi :mrgreen: Kdyz nebylo cviceni, nebylo povoleno hreseni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.1.16 13:44

Jo a myslim, ze jsem vyresila problem s tou podlahou. Ted jsem delala poradnej uklid v kuchyni a zjistila jsem, ze kdyz se u toho kroutim, tak mi to jde. Mame tam lino :) Takze na cviceni budu prenaset laptop do kuchyne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.1.16 13:47

@trpaslinka no super, jídlo je důležité! :palec: a úklid je mnohdy větší makačka než 30min workoutu :mrgreen:
přeposílám článek, který je pro nás :-) sice tyhle stránky nemám moc ráda, ale tohle je stručné a docela pravdivé ;-) http://www.prozeny.cz/…zite-hubnout

• Citovat
  • Upravit
12185
11.1.16 14:26

@Lizzi tohle byl takovy lehci uklid.. nadobi, vycistit kuchynskou linku, vytrit a tak… nic narocneho :) Ted jdu na to cviceni, prvne v kuchyni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
11.1.16 15:40

@Lizzi Ahoj :mavam: Krk už naštěstí polevil, ještě teda trochu zlobí kašel, ale snad už to bude brzy v pohodě. Už se docela těším na cvičení :)
Zkusím večer něco lehkého a uvidím. Pak musím projet všechny odkazy, co se tu objevily :) Někdo zmiňoval zumbu, ta mě hrozně bavila.
Chodila jsem na ní rok, jenže pak přestala být moderní a nebylo kam chodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
11.1.16 15:45

@wittis @Teladradora Ahoj holky, určitě se k nám přidejte. Já teď trochu váznu kvůli nachlazení, ale @Lizzi a @trpaslinka valí jak draci :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.1.16 15:52

Ja prave docvicila.. Cely 8o (ano, opravdu cely) cyklus monday workout (8 videi, celkem zhruba 55 minut). Pravda, jednou mne vyrusily deti a behem jednoho videa jsem vice lezela, nadavala a snazila se zvednout nohu co par vterin misto toho abych ji udrzela ve vzduchu :lol: Ale dala jsem to :dance:. Dneska jsem snad prvne v zivote citila, ze mam jeste nekde pod tim previsem pozustatky svalu. Uplne dole. Prekvapive jsem je citila u toho 3 minutoveho videa, co je hrozne jednoduche.
Jo a jeste se musim pochlubit. Sice mi behem dne vaha stoupa, ale dneska mi rano ukazala cislo, zacinajici osmickou :dance: Sice jen par gramu pod 90, ale i tak je to uspech. To je druhe kilo dole :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.1.16 16:01

@ElisC tak at Te to nachlazeni rychle opusti.. :kytka: Za chvilku pojedes take.. neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.1.16 16:08

@Teladradora take nejsem zvykla cvicit. Tedy v minulosti jsem trosicku cvicila, ale to bylo jen par tydnu Jill Michaels. Takze me cviceni nekdy vypada jako takove machani rukama a podobne. Ale snaha se take pocita. Navic tohle je fakt chytlave. Navic ta cviceni po porodu jsou vhodna i kdyz kojis. V tom jednom videu to rika, ze ta holka koji a nicemu to nevadi. Navic tato videa jsou docela kratka a clovek si muze pridavat tak dlouho dokud se citi, nebo dokud ho nerusi deti :mrgreen: Treba ja si takto nekdy dam jen 15 minut a jindy treba 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.1.16 19:45

@trpaslinka uau 55 minut, jsi nejlepší :palec: to bych nedala.. zítra se ani nepohneš, ale budeš vědět, že to stálo za to!
Já si dneska dala trochu posilování u Ulice, nějaké kliky, dřepy, prkno a taky na břicho. Ještě že ta Ulice už zase začala, dobře se mi u ní cvičí :lol:
@ElisC jsem ráda, že už Ti je líp a brzo se k nám přidáš :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
11.1.16 21:45

@Lizzi ale dala.. Snazim se cvicit co nejpoctiveji, ale jsem slaboch. Proste uplne poctive to nedam. Dneska to bylo vice na protahovani a procvicovani svalu nez na kardio. Takove to cviceni, kdy mas treba jednu nohu ve vzduchu pres 2 minuty.. uz po 30 vterinach ji pokladam a pak uz pokladam co par vterin, protoze to proste nedam, jak jsem slaba :) Zitra dam vedet, jak moc poctive jsem cvicila. Ale ja mam pocit, ze ma to vzdy citim nejvice vecer. Ted take citim svaly, ktere normalne ani nevnimam, ze mam. Konkretne ruce a zada. Nohy take, ale ty si uz asi po tydnu cviceni zvykaji, takze tam to neni tak zle. No, tak jsem zvedava na zitra. Ale doufam, ze se z toho pres noc vyspim a zitra to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
11.1.16 23:01

@trpaslinka teda,jsi dobraaa :potlesk:!ted zacinas vahu pomalu 8mickou, za nekolik mesicu treba 7mickou :dance: :hug:…holky, dekuju…tak uz jsem dnes zkousela…teda, fyzicky jsem na tom hur, nez jsem myslela :zed:…ale fakt chciii :cert:.cvicit u Ulice he dobrej napad ;).my mame bezici pas, ale kvuli mimcu jsme ho museli odstehovat, nevesel se…ted by se mi zrovna hodil…bych mohla u tv slapat… :lol: (ale moc jsem neslapala :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.1.16 23:08

@Teladradora no, moc dobra nejsem. Zatim jsem toto zkousela 2×, ale je pravda, ze to bylo cviceni s Jill a to bylo mnohem narocnejsi a moc mne nebavilo. Tedy byla jsem vzdy nadsena, kdyz jsem mela odcviceno, ale nemela jsem z cviceni radost. Tak ted jsem se rozhodla zkusit neco jineho, aby mne to vice bavilo. Ale s dietou se bojim, ze nevydrzim. To zapisovani jidelnicku je silene a jak s tim prestanu, snadno sklouznu ke starym zvykum se cpat sladkym. Takze pokud vydrzim alespon ctvrt roku, tak pak teprve budes moc rict, ze jsem dobra. A ta vaha, ze sla dolu, prvni kilo byla jasne voda. To slo dolu samo. Zacala jsem pit mnohem vice vody o hodne omezila piti coly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 08:48
@Lizzi píše:
@DeTer zumbu jsem nikdy nezkousela, musim se trochu naucit kroutit, abych se na to mohla znovu vrhnout. jsem v zenskych pohybech hodne ztuhla, proto jsem rada, zjsem narazila na Tiffany, naucim se hybat :lol:

zumba je výborná. OPd tý doby vím jak zacházet s bokama, ale musím uznat jednu věc. Jsem chromá na jednu stranu. Na pravou udělám víc než krásný obloučky a na levou je to tak hranatý jako krychle sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková