Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
11.2.13 09:47

@krmar No spining je pohoda na kotníky, orbitrek zatim taky.Nobo spíš jsem nezaznamenala žádný problémy, ale nějaký skákání, to by už bylo horší, i když někdy se překonám a taky si dám švihadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zjuro
28.2.13 15:46

Jéééé děkuji moc za odkaz. Již stahuji :)
Kalanetika je úžasné cvičení a opravdu si myslím účinné.
Chodila jsem na kalanetiku 1× týdně, ale cvičení bylo zrušeno a tak se chystám, že začnu cvičit doma :)
Opravdu Vás přestanou boletnapř. záda a celkově se vytvarujete.
V průběhu cvičení jsem nasadila zrdravou netučnou stravu a celkově jsem se zúžila i v bocích na které jsem vždy trpěla. Tak držím palečky všem co kalanetikou začnou :o))) hodně úspěchů :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7240
28.2.13 18:35
@zjuro píše:
Jéééé děkuji moc za odkaz. Již stahuji :)
Kalanetika je úžasné cvičení a opravdu si myslím účinné.
Chodila jsem na kalanetiku 1× týdně, ale cvičení bylo zrušeno a tak se chystám, že začnu cvičit doma :)
Opravdu Vás přestanou boletnapř. záda a celkově se vytvarujete.
V průběhu cvičení jsem nasadila zrdravou netučnou stravu a celkově jsem se zúžila i v bocích na které jsem vždy trpěla. Tak držím palečky všem co kalanetikou začnou :o))) hodně úspěchů :lol: :lol:

Jaký odkaz, prosím tě? Listuju zpátky, ale nějak netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.3.13 07:23

Ahoj cvičíte teď někdo kalanetiku? Já mám za sebou pátou hodinku. A jsem zvědavá na výsledky :) podělte se o výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.3.13 08:34

@eneerka ahoj já jsem stále věrná kalanetice, ale cvičím už jen udržovací 20ti minutový plán - s menší obměnou u cviků na břicho (přidala jsem cvik na šikmé svaly a na spodní břicho cvičím klasické zvedání nohou)

Já se neměřím, takže se moc s výsledky chlubit nemůžu, ale zhubla jsem fakt viditelně a to opravdu především kalanetikou, ptž. co se týče jídelníčku, spíš se hlídám, abych se nenacpávala, ale jinak jím běžná jídla, jen hlídám množství.

Včera jsem kalanetiku učila i sestru - taky jen ten krátký program, ale ona ještě začne chodit na zumbu, tak jako doplňkové cvičení na zpevnění jejího nikdy necvičeneého těla jí to určitě stačit bude.

A co ty? Po 5 hodinách už musí být nějaké výsledky znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.3.13 09:13

Kmar: Jé.. Tak to by jsi mi mohla poradit. Jak jsi pozmenila to cviceni na bricho, aby to bylo na spodni cast? Já mám totiž bříško docela vyrísovaný do pekáče, jen ta spodní část pokulhává:).. Cvičím už 3 roky. (zumba, jillian michaels, posilování) Zhubla jsem z 58 na 51kg-jenže poslední měsíce jsem začla nabírat na svalech takže i na objemu čím dál víc (momentálně 53kg).Takže proto teď ta kalanetika. Doufám že mi pomůže svaly natáhnout abych byla spíš štíhlá než vypracovaná:)… Nevím proč se to tak změnilo a já začala nabírat:(…Jím celé 3roky stejně a to pravidelně 5-6denně zdravě. Samozřejmě si i někdy zahřeším. :).. Pití jen voda, byllinkové sypané čaje.. Tak po těch 5 hodinách kalanetiky zatím rozdíl nevidím, ale zůstanu u ni urcite a budu doufam, ze vysledky se dostaví. :)… Jinak k tvému zhubnutí gratuluju :) hlavně že je to videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.3.13 09:31

@eneerka děkuji, no ano právě, že kalanetika svaly protahuje a zeštíhluje. Na břicho cvičím kalaneticky jen ten první cvik (obě nohy na zemi), potom ležím na zemi, mírně zkřížím nohy, ruce pod zadek a zvedám nahoru nohy (musí u toho pracovat břicho, ne jen házet nohy za hlavu :mrgreen: ) a pak třetí na šikmé svaly - buď klasika, leh na zemi, jedna noha přeložená přes druhou a zvedat trup ke koleni té přehozené nohy, nebo leh na zádech, obě nohy pokrčené v kolenou položené na jednu stranu a zvedat trup přímo, pak přehodit nohy na druhou stranu. A nebo v sedu, podsadit pánev, do rukou vzít balon a překládat z jedné strany na druhou /vlastně přetáčet trup z jedné strany na druhou) - na ty šikmé cvičím jen jeden z nich, střídám podle nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.3.13 09:53

@eneerka tobě taky gratuluju k takovému úspěchu :potlesk:. Cvičení s Jillian jsem taky zkusila, ale mě to nechytlo. Já mám teď 55 kilo, a chci to dotáhnout na tvých 53. A měřím 162 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.3.13 11:23

Kmar: tak to budu delat jak ty, bude mi to vyhovovat vic :) diky za rady… Ja mám 159cm takze jsme jen o 3 cm :D bude mi stacit tech 62cm v pase…váha je zrádná takže hlavně ty cm. a cítit se dobře:D ale kdyz se váha vrátí na 51kg budu jen ráda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.3.13 11:25

Kmar: me jill bavila nez jsem zacla vypadat jak chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.3.13 12:06
@eneerka píše:
Kmar: me jill bavila nez jsem zacla vypadat jak chlap :D

no to bych na tom asi byla stejně a upřímně právě že přesně tak mi to připadá i u té Jill. Nevím jestli jsi viděla ty tělíčka v kalanetice, jsou to divný ženský a asi i v nějakém věku už, ale ty postavičky mají fakt jak proutky :palec:

a není vůbec zač, budu moc ráda, když ti to tak bude vyhovovat.

Jinak když jsem byla mladinká a bezdětná, měla jsem v pase taky tak max. 65cm, ale teď už je to skoro o 10cm víc, ta postava se celkově změnila, ale taky by se mi líbilo, kdybych se v pase dostala pod tu 70, teď mám cca 73?, ale zase alespoň nemám takový rozdíl pas-boky, a sedí mi líp konfekční kalhoty, dřív mi hodně odstávaly v pase :mrgreen: Přes boky mám stále kolem 90ti cm. Dřív 89, teď asi 93.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.5.13 18:29

Nějakej přeživší, co ještě cvičí kalanetiku??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.5.13 21:36

Ahoj, já stále, ale už jen 3× týdně, potřebuju i něco málo spálit, tak jsem zařadila ještě HIIT. A co ty? Jedeš ještě Jill, nebo už se vracíš ke kalanetice?

A ještě se tě zeptám. V ikonce jsi ty? Resp. tvé tělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.5.13 21:39

@krmar Ještě cvičím Jill, ale zase jsem dneska držela v ruce knížku kalanetiky a mám velkou chuť jí k tomu přidat… Ale Jill cvičím poctivě 6× týdně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.5.13 21:41

A bohužel v ikonce nejsem já - je to jenom moje motivace… A na to budu muset ještě dlouho makat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková