Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3847
20.3.24 13:07

To frčelo někdy v devadesátkàch, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
20.3.24 17:08
@Sadman píše: Více

Jojo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.4.25 07:26

dotaz na DVD

Dobré ráno, sháním DVD - Kalanetika s Lenkou Malou. Neporadil by někdo kde ho sehnat? Nebo nemá ho někdo??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.6.25 10:07

Návrat do diskuse po 11.letech ????

Ahojky, píšu po 11 letech do diskuse😁. Jsem nyní půl roku po porodu a opět jsem se vrátila ke kalanetice. Teď mám za sebou 46 hodin. Začala jsem na váze 67 kg 10.5.
(míry předtim nevim), ale teď mám v pase 74 a přes boky 104 cm a váha 63,5 kg. Ráda bych se dostala na váhu před porodem, tedy 61,5 kg. Co se týče jídla, tak snídám kaše s ovocem, oběd cokoliv, svačina jogurt+vločky+ oříšky a večeře třeba chleba s něčim. Nejim sladkosti a slanosti, díky kalanetice na ně nemám vůbec chuť. :)

Co se změnilo u mě: mizí celulitida a měním se tvarově, zpevňuju, jsem ohebná, nebolí mě záda a můžu tak nosit malýho dýl a bez bolesti v nosítku a přitom něco dělat. Měřit se asi nedoporučuju, není to tak poznat, bylo by to demotivující, ale poznat to je na oblečení, po 14 hodinách cvičení jsem oblíkla o číslo menší džíny a teď po měsíci a půl už obleknu některé oblečení, co jsem měla před těhu.,

Snažim se cvičit každý den, protože by mi to chybělo a dokonce mi to dává i energii.

Nedržím žádný diety, kojim, myslim taky vědomě na to, zda mám ještě hlad nebo už jsem sytá a dál bych už se cpala jídlem, vnímám svůj žaludek :D.

Od včera jsem přidala rotoped, ten už mám 17 let a pořád slouží :wink:. Potřebuju kardio, to na sobě cítím.

Tak doufám, že mi cvičení vydrží, přítel mě pořád plácá po zadku a pozoruje jak se měnim. Budu ráda, když se tu budeme ve cvičení podporovat :).

Jinak jsem ten typ, co má prsa, boky a větší zadek, takže spodni partie se se drží a lezou dolu pomaleji, ale zatim je to nejlepší cvičení, co jsem pro sebe kdy našla a baví mě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.11.25 16:14

@scorpinka Ahoj, ještě pořád cvičíš kalanetiku? Musíš už mít parádní postavu :) Já jsem si ji zařadila do každodenního cvičení, teda jen tu zkrácenou verzi. Jsem zvědavá, jestli půjdou i tak vidět výsledky, upravila jsem i jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.11.25 16:29

@tsasenka Ahoj, už ji necvičím, cítila jsem, že už mi moc nezabírá. Ale vydržela jsem 4 měsíce, zhubla asi 5kg. Sice jsem se dostala na svou váhu před porodem, ale postava vypadala nějak nesouměrně, tak jsem se zakousla a podívala se pořádně co jim a hned jsem se divila, že mám hodně tuků a sacharidů. No zkràtka… stáhla jsem si kalorický tabulky a píšu si, co jim. Za měsíc jsem dala dolu další 3 kila a hlavně -3 cm přes břicho, boky, samozřejmě i prsa šly dolu, postava se začíná formovat, do toho doma posiluju se svou vahou a činkami. Kdybych to jela tak ještě 2 měsíce, možná se dočkám i buchet na břiše. Teď jsem pár dní porušila-návštěvy a nemoc.. takže tak, kalanetika pomohla, ale už cvičím jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.11.25 18:32

@scorpinka Tak já ji pojedu dál a podám hlášení, jak to jde :) Nezkoušela si i superkalanetiku, že by Tě to posunulo dál?
Právě, když jsem si kdysi přečetla celou diskuzi, tak tady jedna holka psala, že cvičila půl roku a měla nádhernou postavu. Hecnu se a dám to taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.11.25 22:06

@tsasenka To je fajn, dej vědět, jak u tebe funguje :)

Superkalanetiku jsem nezkoušela, asi mi teď vyhovuje víc to posilko😁. Ale je možný, že se ke kalanetice ještě někdy vrátím🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
7.11.25 06:52

@scorpinka Ahoj, tak jsem se dneska vážila. Kalanetiku cvičím každý den, mám 1 kg dole a cítím se míň napraná v riflích (jako pořád jsem tlustá :mrgreen:, ale cítím se v nich líp :D ).
Tak jsem zvědavá, jaký bude výsledek třeba za měsíc, doufám, že to tempo cvičení vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
7.11.25 14:48

@tsasenka Tak to je skvělé, tak vydrž😉. Mně osobně pomohla na pružnost, menstruační bolesti, zpevnění těla, bolest zad. Po nějaké době jsem úbytky už neviděla, začala jsem kombinovat s posilkem a teď už jen doma posilko 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková