Den matek a chování tchýně

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
7.5.26 19:56
@PaníBovaryová píše: Více

Už nebyla. Ovšem otráví narozeniny vždy pak všem.

• Upravit
21703
7.5.26 19:57
@Anonymní píše: Více

V poradku. Kdyz se nechaji :nevim:

• načítám...
Anonymní
7.5.26 20:04

Já se tady s dovolením připíchnu.
Někdy kolem poloviny března jsem zde založila diskuzi s názvem KONEC S MÁMOU, nebo tak nějak podobně. S mámou od té doby neproběhl vůbec žádný kontakt, tátovi volám cca jednou za týden, o mámě se ani jeden z nás nebaví. Ke Dni matek jsem jí vždy přála, ona vždy reagovala tak, že to neslaví, že ani neví, že ten svátek zrovna je, ale myslím si, že jí přání alespoň trochu potěšilo, ale možná se pletu, těžko říct :think:.
Na mém místě…popřáli byste jí v neděli? A pokud ano jakým způsobem?
Já jsem rozhodnutá popřát jí formou SMS.

• Upravit
8829
7.5.26 20:07

Ale vždyť už od začátku uvádíš, že spolu nemáte vlastně vztah, tak v čem to bude jiné, když ji nepopřeješ? V ničem. Tak nechápu, proč to pořád řešíš a lezeš ji do z.dku. Chceš se ji zavděčit, ale ona na tebe prostě kašle. Tak se s tebou nebude bavit, no bože, ty to snad přežiješ ne? Nebo budeš cela nešťastná brečet do polštáře?

• načítám...
8829
7.5.26 20:09

Jestli to tak cítíš, tak ji popřej přes SMS, tim nic nezkazíš :kytka:

• načítám...
Anonymní
7.5.26 20:10

Popřej si svoji mamince, tchýně není Tvoje maminka, to ať si řeší manžel…já teda tchyni k svátku matek psát nebudu a kytičku donesu své mamince :mavam:

• Upravit
Anonymní
7.5.26 20:12
@izabe píše: Více

Nebudu a už se zavděčit nechci.

• Upravit
25243
7.5.26 20:12

Mělo tam být pomluvila, opravila mi to automatická oprava. Reagovala jsem na toto: " A protože je svět malý, tak se to ke mě prostě z jiné strany dostane nebo mi to úplně normálně řekne švagrová, že se ji to dotklo, že ani telefonicky nepopřejeme"

• načítám...
Anonymní
7.5.26 20:13

Budu to mít letos stejně :kytka:

• Upravit
Anonymní
7.5.26 20:15
@Aries6 píše: Více

Ano to byla reakce na to, že se to stane, když ji jakkoli nepopřeji, že se tohle stavá, že takhle tchyně reaguje, když ji není cokoli vhod a jsou to třeba úplné maličkosti. Reaguje tak na všechny okolo sebe…

• Upravit
Anonymní
7.5.26 20:16
@izabe píše: Více

No pravděpodobně to bude stejně blbě, jako kdybych jí nepopřála vůbec a cokoliv jiného, kromě návratu do minulého nastavení :kytka:

• Upravit
8829
7.5.26 20:21

Víš co, udělej to fakt podle tvého pocitu, neřeš to, jestli to ona zkritizuje nebo ne. Pokud cítíš, že ji popřát chceš, tak to udělej - aby sis to pak třeba nevyčítala nebo abys nad tím pak přemýšlela, zda jsi udělala dobře nebo ne.

• načítám...
1414
7.5.26 20:22

A chces s ni navazat znova kontakt? Jestli jo, tak napis, jestli ne, tak nepis.

• načítám...
Anonymní
7.5.26 20:55

A proc ti vadi, ze jedou pryc a nemuzes ji poprat osobne? Tak ji posli sms a den si uzij se svyma detma.

Ja preju jen svoji mamce, manzel zas svoji. Kdysi kdyz jsme spolu bydleli prvni rok sve mamce poslal prani a ja ho nepodepsala - proste nas ani nenapadlo, ze bych ‚mela‘. A ona se pak divila, mozna i trochu urazene, ale vysvetlili jsme si to, ze proste to pro nas je tak, ze davame kazdy sve mamce a ne partnerove.

• Upravit
78489
7.5.26 22:11

ne, v žádném případě ne, chtěla jsi se odtrhnout, odtrhla ses, jakékoli přání bude matka brát jako že dolézáš

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová