Budoucí švagrová se chová divně

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5501
21.1.19 13:04
@Anonymní píše:
Přečti si tu diskuzi o které mluvíš pořádně,až pak suď

Wtf

• načítám...
26574
21.1.19 13:11
@Anonymní píše:
A ano,milé emiminačky,uznávám,jsme rodina blbců,jsme čuňata,vám by dítě nic neušpinilo ( mimochodem tehdy to nebylo od čokolády ale od čaje) i bracha se nás zastal,že to ani nebylo vidět,opralo se to a bylo ok.Moje mamka je vlastně otravná jak moucha.Takže nejdřív by Janu měla na kolenou poprosit,jestli smí vzít malou.A máme tu takovej birdel,že se nedivím že tu nic nechce jíst.S vaší dokonalostí nemá smysl bojovat.No nic

Hm tak od čaje jo? To máš blbý, že se to dá dohledat, co? Takže proto ani nevěřím tomu tvému líčení čehokoliv :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
Anonymní
21.1.19 13:20
@jenny.fields píše:
Hm tak od čaje jo? To máš blbý, že se to dá dohledat, co? Takže protjoani nevěřím tomu tvému líčení čehokoliv :roll: :roll: :roll: :roll:

Jednou to bylo od čaje to byla moje chyba,to druhé dcerka.To je důvod proč jsme pro ni póvl?to potom jo

• Upravit
5006
21.1.19 13:24
@Anonymní píše:
Jednou to bylo od čaje to byla moje chyba,to druhé dcerka.To je důvod proč jsme pro ni póvl?to potom jo

Ne, duvodem je jen a pouze Tve nevhodne chovani :mavam:

• načítám...
Anonymní
21.1.19 13:34
@Helca83 píše:
Ne, duvodem je jen a pouze Tve nevhodne chovani :mavam:

Aha,tak nakonec se nevhodně chováme my

• Upravit
Anonymní
21.1.19 13:44
@Anonymní píše:

A ty jsi hrozně vztahovačná ještě ke všemu ..
a necháš někdy mámu s Janou samotnou nebo ne ?

• Upravit
76763
21.1.19 13:49
@Anonymní píše:

prosím tě už se na to poštvávání proti Janě vyprdni a žij svůj vlastní život, k čemu ti to je dobré, takhle se pořád užírat, běž si hrát s vlastní dcerou nebo běžte ven nebo cokoli a už se nad to povznes, tak se s ní nestýkej, když ti nesedí, chleba kvůli tomu dražší nebude

• načítám...
7527
21.1.19 13:59
@Anonymní píše: Čokoládou?ty jsi mimo.A když ti řeknu,že takhle se chová i k bráchovi,to že na něj vyjede skrz to,že malé podá hračku,když ona si to zrovna nepřeje,tak mi napíšeš,že i můj brácha je blbec a špatný otec viď?já bych ti přála takovou švagrovou

Ale tohle je věc tvého brachy jak spolu budou mluvit a jak to mají nastavené. Opravdu bych si s ní sedla, smazla v sobě veškeré domnělé křivdy, švagrová jich v sobě nejspíš též pár bude mít, promluvila bych si o představách jako normální dospělí lidé. Upřímně co si odnesou do života děti, to, že když se cokoli nelíbí, tak místo toho, aby si to ti daní lidé vyříkali, tak na sebe budou házet ksichty a pomlouvat se za zády??

• načítám...
Anonymní
21.1.19 14:14
@Anonymní píše:
A ty jsi hrozně vztahovačná ještě ke všemu ..
a necháš někdy mámu s Janou samotnou nebo ne ?

Ano

• Upravit
20846
21.1.19 14:54

Dobrý den,

diskuzi jsme zamkli na žádost zakladatelky. Debata se stočila daleko od původního tématu.

Díky za pochopení :kytka:
Lucka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová