Budoucí švagrová se chová divně

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
20.1.19 22:56
@zuzikka píše:
To je taková povaha. Moje švagrová přijede na narozeninový oběd a dá si jen vodu. Kdyby aspoň dopředu tchýni dala vědět, že nebude jíst , tak by pro ni nechystala jídlo. Přijde mi to děsně neslušné.

To jo,kdyby aspoň zobla.Ale takhle je to jakože tím pohrdá

• Upravit
1310
20.1.19 22:57
@zuzikka píše:
To je taková povaha. Moje švagrová přijede na narozeninový oběd a dá si jen vodu. Kdyby aspoň dopředu tchýni dala vědět, že nebude jíst , tak by pro ni nechystala jídlo. Přijde mi to děsně neslušné.

Haha, bychom si je mohly vymenit. Ja bych si klidne i neceho zobla a dostanu jen kafe, kdyz to jde dobre. :) Minule se me tchyne pri oblekani bundy (pri odchodu, zbytec. poz. red.) zeptala, jestli nechceme aspon caj, ze nam ho zapomnela nabidnout. (Podotykam, ze krome caje nebyla za ty dve hodiny nabidnuta ani zadna jina tekuta alternativa. O pevne nemluve.) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1779
20.1.19 23:00
@robinka píše:
Haha, bychom si je mohly vymenit. Ja bych si klidne i neceho zobla a dostanu jen kafe, kdyz to jde dobre. :) Minule se me tchyne pri oblekani bundy (pri odchodu, zbytec. poz. red.) zeptala, jestli nechceme aspon caj, ze nam ho zapomnela nabidnout. (Podotykam, ze krome caje nebyla za ty dve hodiny nabidnuta ani zadna jina tekuta alternativa. O pevne nemluve.) :mrgreen: :mrgreen:

Prostě tchýni ani švagrovou si člověk nevybírá :zed: :lol:

• načítám...
1310
20.1.19 23:02
@Anonymní píše:
To jo,kdyby aspoň zobla.Ale takhle je to jakože tím pohrdá

Jooo, holky, nejste jim dost dobre. :) Aneb bozstvo sestoupilo na pozemsky trun. :kytka: Mmch. Co damy predtim delaly, studovaly, ze jsou tak o hodne vic nez vy, obycejne nymandky? :lol:

• načítám...
Anonymní
20.1.19 23:06
@robinka píše:
Jooo, holky, nejste jim dost dobre. :) Aneb bozstvo sestoupilo na pozemsky trun. :kytka: Mmch. Co damy predtim delaly, studovaly, ze jsou tak o hodne vic nez vy, obycejne nymandky? :lol:

No,tak zrovna Jana jo :D Zatímco já,jsem obyčejná prodavačka,ona vystudovala VŠ právní nebo tak nějak

• Upravit
1310
20.1.19 23:07

@zuzikka Jeste ze tak. Předpokládám, ze me by si svagrova určitě nevybrala, a to by pak muj muz neměl tak uzasne deti. :lol: :srdce:

• načítám...
1779
20.1.19 23:09
@robinka píše:
Jooo, holky, nejste jim dost dobre. :) Aneb bozstvo sestoupilo na pozemsky trun. :kytka: Mmch. Co damy predtim delaly, studovaly, ze jsou tak o hodne vic nez vy, obycejne nymandky? :lol:

Tak ta moje mi ani nepřijde nějak povýšená. Jen je extrémní asociál, neumí se moc k lidem chovat (což ani nemusí být úplně její vina). Ale co mě zaráží, tak to, že momentálně dělá kurzy první pomoci a dodělává si kvalifikaci, aby mohla jezdit v sanitce a ošetřovat lidi. 8o Nevím co si o ní myslet, protože 90% času mě ignoruje, na ulici dělá, že mě nevidí, když se potkáme, tak ani nepozdraví a je nepříjemná a jednou za čas má takový výpadek, kdy za mnou dojde, že mě chce obejmout. :think: :nevim:

• načítám...
1310
20.1.19 23:11
@Anonymní píše:
No,tak zrovna Jana jo :D Zatímco já,jsem obyčejná prodavačka,ona vystudovala VŠ právní nebo tak nějak

Aha. Tak to je jasny. S prodavackou a řidičem za jizdy se nemluvi. :) A mazej si udelat vysokou, jestli chces dite pozitri dve hodinky pohlidat. ;) P.S. Taky mam vystudovana prava, ale vim o sobe, ze jsem uplne blba a obycejna, takze se nad nikym nepovysuju. :P

• načítám...
1310
20.1.19 23:12
@zuzikka píše:
Tak ta moje mi ani nepřijde nějak povýšená. Jen je extrémní asociál, neumí se moc k lidem chovat (což ani nemusí být úplně její vina). Ale co mě zaráží, tak to, že momentálně dělá kurzy první pomoci a dodělává si kvalifikaci, aby mohla jezdit v sanitce a ošetřovat lidi. 8o Nevím co si o ní myslet, protože 90% času mě ignoruje, na ulici dělá, že mě nevidí, když se potkáme, tak ani nepozdraví a je nepříjemná a jednou za čas má takový výpadek, kdy za mnou dojde, že mě chce obejmout. :think: :nevim:
:lol: Tam se asi nedelaji psychotesty?!?!
  • načítám...
1779
20.1.19 23:17
@robinka píše: :lol: Tam se asi nedelaji psychotesty?!?!

To netuším, ale měly by. Na druhou stranu si říkám, že se třeba odasociální, když se bude každý den socializovat. :lol:

• načítám...
1310
20.1.19 23:21

@zuzikka No zkratka pacosi se maji na co tesit. Takovy zensky Mrzout v sanitce, co obcas nekoho znicehoznic obejme. :pankac:

• načítám...
1779
20.1.19 23:22
@robinka píše:
@zuzikka No zkratka pacosi se maji na co tesit. Takovy zensky Mrzout v sanitce, co obcas nekoho znicehoznic obejme. :pankac:

jj :lol:

• načítám...
Anonymní
20.1.19 23:24

Za chvíli budeme napadeni,že dobře nám tak.Že pomlouváme naše mile švagrové a že se jim vůbec nediví,protože si to pohrdání a nezájem zasloužíme

• Upravit
1310
20.1.19 23:31
@Anonymní píše:
Za chvíli budeme napadeni,že dobře nám tak.Že pomlouváme naše mile švagrové a že se jim vůbec nediví,protože si to pohrdání a nezájem zasloužíme

Dyt jo. Se za to nestydim. Holt nejsem typicka uzivatelka zdejsich stranek, tj. vzdy a vsude! na strane nebohych „pomlouvanych“ matek, co jim na dite sahaji ti osklivi pribuzni, tfuj. :lol:

• načítám...
1779
20.1.19 23:39
@Anonymní píše:

Samozřejmě. :lol: Pro některé budeš jen póvl. Sto lidí, sto povah. Lidi mají potřebu komentovat, protože můžou. Škoda, že v hodně případech chybí trocha empatie k zakladatelce.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová