Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ano,máš pravdu,takový přístup z Janiny strany je.Moje mamka je moc hodná,bohužel moc.Nikdy jsme Janě neudělaly nic co by jí mohlo naštvat.Ano,když jsme jednou hlídaly malou,Jana mě pak sprdla,že na peřince byl flíček od čokolády.Dcera tam šmárla špinavou rukou.Flek opravdu nešel skoro vidět a bratr se nás zastal.No vidím,že dle většiny uživatelek můžem být rádi,že k nám Jana zavítá a nechá nás sáhnout na malou,ok.
Aaa, ty jsi ta, co hlidala dite, kdyz ho mel mit na starosti bratr a vratila s upatlanym kocarem!
@rozand to už je 458. diskuse o tom, jak je Jana špatná
chudák Jana, já být jí už k nim nevlezu, kdo nepije naše kafe, sedí zády ke švagrové, ten je špatný
nic jí nekritizovaly, jen jí kdysi na začátku krmily miminko čokoládou a teď se diví, že je Jana odměřená
@stinga píše:
@rozand to už je 458. diskuse o tom, jak je Jana špatnáchudák Jana, já být jí už k nim nevlezu, kdo nepije naše kafe, sedí zády ke švagrové, ten je špatný
nic jí nekritizovaly, jen jí kdysi na začátku krmily miminko čokoládou a teď se diví, že je Jana odměřená
To je ona? Tak uz je mi to jasny.
@Anonymní píše:
No,tak zrovna Jana joZatímco já,jsem obyčejná prodavačka,ona vystudovala VŠ právní nebo tak nějak
Ono vždy neznamená že člověk z VŠ je inteligentní někdy jsou takový lidé úplně nepoužitelní…
@Annabela11 píše:
Ono vždy neznamená že člověk z VŠ je inteligentní někdy jsou takový lidé úplně nepoužitelní…
jasně vždy ne, ale tady ze zakladatelky čiší bledá závist
@Anonymní píše:
Takže,nikdy jsme jí nic nevytkly,vždy když přijede,mamka jí uvaří kafe,donese pohoštění,směje se na malou,chce si ji pochovat,můžeš mi říct,kde je u nás nevstřícnost?
Ale nestydíš se založit pomlouvačnou diskuzi, což je dokladem toho, jak ti leží v žaludku. Myslíš, že je tak hloupá, aby nepoznala, jak o ní smýšlíš? Že to dokazuje, jak jste strašně milé a vstřícné? Je to jen přetvářka, nic víc. Ona reaguje, jak si zasloužíte.
@rozand píše:
Moje mama syna drzi furt, kdyz chce. Proc by nemohla? Me to neomezuje.
Ano, to jsi ty a tvoje mama. Nekdo to muze mit jinak. Proc to nevime. ![]()
@jenny.fields Z ceho tak usuzujes? Kazdopadne je zk hrozny, ze se nestydi diskutovat porad totez a jeste jakM zpusobem, je mi te skoro-svagrove uprimne lito ![]()
@hanka.br. a to už je několikátá diskuse
je vidět, že švagrová hodně leží zakladatelce v žaludku
@stinga píše:
@rozand to už je 458. diskuse o tom, jak je Jana špatnáchudák Jana, já být jí už k nim nevlezu, kdo nepije naše kafe, sedí zády ke švagrové, ten je špatný
Pokud bys četla pořádně,tak bys věděla,že perinku upatlala jeji dcerka. Ja se fakt nestačím divit, jaka moudra z vás vypadavaji. ![]()
@maaartinkaaa v minule diskuzi neslo o perinku, ale vnitrni cast kocarku… a co jako? fakt je ok nechat svoje dite upatlat cokoladou cizi kocar?
to je pro me zakladatelka fakt prase.
@jenny.fields píše:
@robinka @zuzikka Myslim, ze by stalo za to podivat se, jestli anonymni zakladatelka neni v realite jeden z techto nicku![]()
![]()
![]()
Já nezakládám anonymní diskuze.
A co se týče zakladatelky, tak jinou její diskuzi na téma švagrová jsem nečetla
Napsala jsem jen vlastní zkušenost.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat