Budoucí švagrová se chová divně

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26574
21.1.19 11:51
@Helca83 píše:
@jenny.fields Z ceho tak usuzujes? Kazdopadne je zk hrozny, ze se nestydi diskutovat porad totez a jeste jakM zpusobem, je mi te skoro-svagrove uprimne lito :roll:

Jak si holky notují :mrgreen: :mrgreen: Klasický přístup anonymních zakladatelů diskuzí, když je většina přispěvovatelů proti jejich názoru, je napsat si pod vlastním nickem pár souhlasných výkřiků. Ale třeba to tak není :nevim: , nepálí mne to tolik, abych to řešila.

• načítám...
5006
21.1.19 12:11

@jenny.fields Aha, ja to necetla cele, ale dava mi to smysl, nedavno jsem se setkala s necim podobnym, jen naopak, v jine diskusi zde, kde to navic jeste vypadalo, ze se neanonymni zakladatelka “odkryla” v reakci adminovi; vysledkem ale bylo smazani diskuse, tak to pak clovek nema chut cokoli resit a jen si tuka na celo :think:

• načítám...
16186
21.1.19 12:14
@jenny.fields píše:
CHodítko očividně pořídila tchýně a švagrová radši než by tchýně držela (furt??) dítě, tak radši řekne, ať ho dá do chodítka. Na zem ho dát nemůže, páč tam mají bordel.

zakladatelka nic o bordelu nepsala, dvě smítka na zemi se objeví i ve sterilní domácnosti a ve finále tomu dítěti ublíží rozhodně méně, než chodítko ;) Ale některé ženy jsou hysterické na své dítě, i vlastnímu muži je „půjčují“, nebo dávají „hlídat“… takže pokud je švagrová z této kategorie, nepomůže ani svěcená voda ;)

• načítám...
76782
21.1.19 12:15
@maaartinkaaa píše:
Pokud bys četla pořádně,tak bys věděla,že perinku upatlala jeji dcerka. Ja se fakt nestačím divit, jaka moudra z vás vypadavaji. :roll:

já už si takové blbosti nepamatuji, tak upatlat švagrové kočár čokoládou a ještě ji pomlouvat je docela hardcore

• načítám...
76782
21.1.19 12:18
@zuzikka píše:
Já nezakládám anonymní diskuze. :roll: A co se týče zakladatelky, tak jinou její diskuzi na téma švagrová jsem nečetla :nevim: Napsala jsem jen vlastní zkušenost.

toto je minimálně třetí diskuse, první byla o zapatlaném kočárku čokoládou - zapatlala dcera zakladatelky švagrové kočár, ale špatná je švagrová
a druhá, jak švagrová špatně seděla na návštěvě u nich zády k zakladatelce :zed: :mrgreen:
zřejmě vždy když k nim ta chuděra švagrová přijde, tak následuje diskuse o tom, jak je hrozná

• načítám...
24180
21.1.19 12:28
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím anonym. Bratr má přítelkyni a mají skoro roční dceru. Nevim, ale chování ( říkejme přitelkyni třeba Jana) je zvláštní. Jako třeba přijedou, brácha mluví, kecáme, je tam i moje mamka.Jana se do hovoru zapojí, jen když se jí zeptáme na něco. Moje mamka třeba vezme malou a drží ji chvíli a už vidim hnusný pohled Jany, která koukne na bráchu a ten už chápe a mamce v pohodě řekne: však ji mami dej do chodítja, ať si nezvyká na nošení. Malá tam být nechtěla a bratr říkal Janě potichu, jestli ji nemá dát na zem ať si lozí ( malá to miluje)Ona potichu, že ne že jsou tam drobky.No opravdu, byly tam snad dva malé drobečky jen pod oknem. Když mamka pohybovala chodítkem tak Jana hnusně koukala, jakože proč ji nenechá. Prostě dusná atmosféra. Člověk se bojí s tím dítětem pohnout, protože by něco udělal blbě a Jana by to okomentovala.Ach jo, mrzí mě to. I bratra docela peskuje, ale potichu a háže ty pohledy. Nevím, co čekám za rady nebo komentáře od vás. Zažily jste třeba takový přístup od švagrové? a co na to říkáte? díky

Zakladatelko, rozdělila bych to asi na dvě části.

První je povídání si. Tam ti popíši druhou stranu. Já jsem ta „švagrová“, která se moc nezapojuje do diskuze. Tchýně i švagrová mají úplně jiný pohled na svět, jiné zájmy než já, baví se dost často o tom, jak kdo strašně na sebe nedbá, jak strašně to má doma zařízené apod. K tomu se vůbec nevyjadřuji. Takže se bavím na neutrální témata, jako je počasí a zájmy mých dětí. Takže tu nemluvnost asi moc nepředěláš, třeba si nemá o čem s vámi povídat - a to nemyslím ve zlém, že by jste byly (ty a tvoje mamka) špatné.

K té druhé části - nemožnost si děti pochovat a hlídat to neznám. Ano, také mám velké obavy z určitých věcí jak od švagrové tak i od tchýně, ale řeším to buď v sobě, nebo s manželem, ale děti si tchýně i švagrová vždy mohly pochovat.
Ale co jsem od nich měla nejvíce za problém, že mě považovaly za neschopnou matku, protože jsem věci dělala jinak než ony. Navíc švagrová tenkrát neměla ani děti, ale uměla velmi dobře „radit“. Vše bylo problém - špatně jsem dítě oblékala, špatně jedlo, špatně chodilo spát, bylo nevychované (podotýkám nemělo ještě ani rok), prostě vše. Ale jakmile se švagrové narodilo dítě, tak plno věcí co jsem dělala já, dělala i švagrová, dítě chodilo spát tak jak potřebovalo dítě, ne dospělí apod. Nemůže mít taky takový pocit? I když z některých příspěvků jsem spíše měla pocit, že tebou (nejspíše i mamkou) pohrdá. Jsou lidé, kteří velmi dbají na vzdělání a nejsou ochotni se stýkat s lidmi bez patřičného vzdělání. Bohužel to také neovlivníš. Max. se s bratrem domluvit jak to vidí on a jak vy a potom si i sednout se švagrovou a případně si to vyříkat.

• načítám...
26574
21.1.19 12:40
@neila píše:
zakladatelka nic o bordelu nepsala, dvě smítka na zemi se objeví i ve sterilní domácnosti a ve finále tomu dítěti ublíží rozhodně méně, než chodítko ;) Ale některé ženy jsou hysterické na své dítě, i vlastnímu muži je „půjčují“, nebo dávají „hlídat“… takže pokud je švagrová z této kategorie, nepomůže ani svěcená voda ;)

Hele je to možný. Na druhou stranu někdo bordel na zemi popíše jako dvě smítka. Nevidím důvod jí věřit každé slovo, vzhledem k tomu, že na švagrovou nasazuje furt.

• načítám...
7205
21.1.19 12:44
@rozand píše:
@maaartinkaaa v minule diskuzi neslo o perinku, ale vnitrni cast kocarku… a co jako? fakt je ok nechat svoje dite upatlat cokoladou cizi kocar? 8o to je pro me zakladatelka fakt prase.

Ty vogo 8o 8o 8o jsi normální?

• načítám...
Anonymní
21.1.19 12:46
@stinga píše:
@rozand to už je 458. diskuse o tom, jak je Jana špatná :lol: chudák Jana, já být jí už k nim nevlezu, kdo nepije naše kafe, sedí zády ke švagrové, ten je špatný
nic jí nekritizovaly, jen jí kdysi na začátku krmily miminko čokoládou a teď se diví, že je Jana odměřená

458? Můžeš na ně dát odkazy?těžko viď?

• Upravit
5006
21.1.19 12:48
@Anonymní píše:

Nadsazka Ti nic nerika vid? Bez si radsi zapatlavat svuj byt cokoladou a na svagrovou i na nas zde kasli, nikoho to nebavi :mavam:

• načítám...
76782
21.1.19 12:52
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
víš co, běž dělat něco užitečného, třeba s mamkou běžte pomlouvat Janu, ta ti odporovat nebude :mavam:
  • načítám...
5501
21.1.19 12:53
@GabinkaCh píše:
Ty vogo 8o 8o 8o jsi normální?

Jo, ale upatlat mi nekdo kocar (jsou casti, ktere se vyprat nedaji) cokoladou, budu nastvana.

• načítám...
Anonymní
21.1.19 12:54
@Helca83 píše:
Nadsazka Ti nic nerika vid? Bez si radsi zapatlavat svuj byt cokoladou a na svagrovou i na nas zde kasli, nikoho to nebavi :mavam:
Čokoládou?ty jsi mimo.A když ti řeknu,že takhle se chová i k bráchovi,to že na něj vyjede skrz to,že malé podá hračku,když ona si to zrovna nepřeje,tak mi napíšeš,že i můj brácha je blbec a špatný otec viď?já bych ti přála takovou švagrovou
  • Upravit
Anonymní
21.1.19 13:01

A ano,milé emiminačky,uznávám,jsme rodina blbců,jsme čuňata,vám by dítě nic neušpinilo ( mimochodem tehdy to nebylo od čokolády ale od čaje) i bracha se nás zastal,že to ani nebylo vidět,opralo se to a bylo ok.Moje mamka je vlastně otravná jak moucha.Takže nejdřív by Janu měla na kolenou poprosit,jestli smí vzít malou.A máme tu takovej birdel,že se nedivím že tu nic nechce jíst.S vaší dokonalostí nemá smysl bojovat.No nic

• Upravit
Anonymní
21.1.19 13:03
@rozand píše:
Aaa, ty jsi ta, co hlidala dite, kdyz ho mel mit na starosti bratr a vratila s upatlanym kocarem!

Přečti si tu diskuzi o které mluvíš pořádně,až pak suď

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová