Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tam jde spíš o to,že ona to své chování nebere nějak za zvláštní.Na bratra je taková trochu sekernice a hází na něj často naštvané pohledy
@Anonymní píše:
A jak víš,že by ses tu necítila dobře?vždyť jsi tu nikdy nebyla,neznáš nás
Taky mám takový pocit že bych se necítila úplně ve své kůži po všech příspěvkach .. neberte ji jako vetřelce .. každý má právo na svou výchovu nedá se říct zda je dobrá či špatná .. je jejich a vychovávají tak svoje dítě
@Anonymní píše:
Jestě mě trochu zarazila jedna věc.( nepomlouvám,jen jsem na to koukala)Když malá dojedla přesnídávku tak jí Jana utřela pusu vlhčeným voňavým ubrouskem a ten ubrousek pak malá vzala do ruk a dala kus do pusy a asi 2 minuty kousala roh ubrousku v puse a Jana se dívala a nic.Asi má fakt každý hranice jinde
Už nevíš, co bys na ni našla. Je mi jí fakt líto.
@Anonymní píše:
Janě chybí vstřícnost a usměv.Pokud mi tady chcete psát,že máme na zemi bordel,pak je to úplně mimo a nemá smysl diskutovat
No jo, začínám mít pro Janu velké pochopení, musí to být překrásné přijet nevítaná na návštěvu
Přijde mi, že diskutující zde se dělí na dvě skupiny: na Jany a na ty druhé (nevím jak je nazvat). Mno… evidentně se máma zakladatelka i zakladatelka snaží byt k Janě vstřícné, nic ji neříkají, nekritizují . Pak nechápu proč se Jana trochu nesnaží, to je přece slušnost,ne? Každá normální babička, slušná osoba, co vychovala nějaké děti by měla it možnost se těšit ze svého vnoucete a měla by mít možnost ho hlídat! To je přece role babičky. I ta která. A dvě smitka na podlaze může být prima babička. Dámy (Jany), trochu tolerance, dobre vůle a úcty ke starším…
@aknadar píše:
Přijde mi, že diskutující zde se dělí na dvě skupiny: na Jany a na ty druhé (nevím jak je nazvat). Mno… evidentně se máma zakladatelka i zakladatelka snaží byt k Janě vstřícné, nic ji neříkají, nekritizují . Pak nechápu proč se Jana trochu nesnaží, to je přece slušnost,ne? Každá normální babička, slušná osoba, co vychovala nějaké děti by měla it možnost se těšit ze svého vnoucete a měla by mít možnost ho hlídat! To je přece role babičky. I ta která. A dvě smitka na podlaze může být prima babička. Dámy (Jany), trochu tolerance, dobre vůle a úcty ke starším…
To si děláš legraci? Jsou vstřícné, nic neříkají a nekritizují? Podle mě jsou vstřícné asi jako berňák. Ačkoli ten si na nic nehraje.
Zkuste ji brát takovou, jaká je.. Každý je nějaký.. Co ji zkusit víc poznat ? Já v blízkosti švagrové a tchýně taky nejsem svá. Jsou jak sršně, když jsou spolu. Co řekne švagrová, tchýně odkejve a vše, co a jak dělají ony, je to nejlepší.. Když je nějaké takové sezení, snažím se stranit nebo se radši věnuji dětem. Nebaví mě to pindaní o kravinách. Když je každá zvlášť tak je to ok. Ale jak jsou spolu a k tomu se přidá ještě zbytek rodiny, jako babička a tetičky, tak to je konec. Hlavně se pomlouvají všechny navzájem. Přede mnou pomlouvají i přitelkyni tchýniného synovce, takže iluzi o tom, že bych já u nich na programu večera nebyla, si iluze nedělám. To je samé zlatíčko, kočičko ale večer sednou k babičce a proberou i to, jakou rukou si vytírají zádele.
Jinak že žužlala vlhčák mi jako tragédie nepřijde. Jee, co ti moji dva satani si už do pusy dali věcí.
@Annabela11 píše:
@aknadar No chtělo by to slyšet u druhou stranu a pak soudit…
Možná by ty otrávené ksichty zmínila taky.
@Anonymní píše:Řešíš blbosti, možná proto se u vás chová Jana odmeřeně, protože intuitivně ví, že ji hodnotíte… Mě je třeba úplně fuk jak je pečovano o mé dětské příbuzné, samozřejmě pokud by se jim ublizovalo bych řešila, ale jestli lezou po zemi, nebo sedí v choditku, cumlaj dudlík či kapesník, jedi bonbóny nebo bio stravu opravdu upřímně ani nevnimam..
Jestě mě trochu zarazila jedna věc.( nepomlouvám,jen jsem na to koukala)Když malá dojedla přesnídávku tak jí Jana utřela pusu vlhčeným voňavým ubrouskem a ten ubrousek pak malá vzala do ruk a dala kus do pusy a asi 2 minuty kousala roh ubrousku v puse a Jana se dívala a nic.Asi má fakt každý hranice jinde
Tohle tezko soudit když nevíme pohled druhé strany. Taky jsem měla určitě debaty s tchyni ohledně věci které si přeji ve výchově jinak než to vidí ona, a třeba si taky mysli ze jsem díky tomu divná, ale nedělám rozdíl ani mezi svými a manzelovymi rodiči. Pokud se mi něco nelíbí tak u vsech a snažím se slušně vykomunikovat pokud je to možné 😊 Chodítko bych neřekla že je zdravé, ale každý ať má, jak u svých dětí uzná za vhodné, a příbuzní ze všech stran by měli respektovat stanovisko rodičů ve výchově pokud možno ![]()
No, tak ty pises, ze ji nevyzadane rady nedavate, protoze se na to tvari neprijemne, to mi trosku prijde, ze jste se snazili ji nejake rady davat, tak pak uz se nedivim, ze se tak tvari, ja se tak tvarim asi na vsechny moje babicky, ktere vi proste nejlepe, jak oblekat, krmit, vychovavat…
Manzel ma taky taky sestru a ja jsem moc rada, kdyz se potkame, protoze si ani jedna nekecame radama zivota, kdyz se nekdo zepta na nazor, tak reknu, ale vazim si ji natolik, ze i kdyby se mi neco nezdalo, tak me ani ve snu nenapadne ji neco rikat nebo o ni pak zakladat diskuze na netu.
Ja u tchyne taky moc nemluvim, proste sedim, posloucham a uzivam si, ze nemusim mit oci na stopkach a furt hlidat decka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nesedla
My se normálně bavíme,ona se směje a za chvíli šup,zase klasická Jana