Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, přidávám se k vám
Tento měsíc to bude rok co jsem vysadila HA. Padla na mě nějaká depka, protože ani tento cyklus nejspíš nedopadne. Kvůli špinění od ovulace po MS mi Dr. předepsala Utrogestan. Na začátku zabral, ale dneska ho poslední den mám brát a už od včerejška trošičku špiním ![]()
Je mi 25, přítelovi 32, kolem samý těhule a maminy + rýpaní od přátel a rodiny kdy už bude to dítě, když máme skoro hotový velký dům. Je mi z toho do breku, tak hledám utěšení, že v tom nejsem sama ![]()
Ahoj vítám Doriane
tady na to sama nebudeš
To okolí je vždycky na palici..ale co jim chceš říkat že…a snažíte se celou dobu co si vysadila HA nebo až někdy později?
Kačko, ze začátku moc ne, muž byl dost psychicky a fyzicky vyčerpaný ze stavby. Takže hodně a bez stresu až takový poslední 3 měsíce. To se mi taky objevilo krvácení během ovulace, ale zároveň i to protivní špinění ![]()
Já si myslím, že to tělo se srovnávalo po HA. Měla jsem náplasti Evra a to je prý hrozná dávka hormonů najednou - tohle jsem bohužel zjistila až po vysazení ![]()
Doktorka mi předepsala Utrogestan na 3 měsíce a pak mám přijít a teprve to začne řešit (hormonální profil, spermiogram). Uvidíme, ale moc tomu nevěřím ![]()
A co u tebe? Jak jsem četla, tak se snažíte půl roku. To už taky začíná být stresující ne?
jojo od půlky října…no není to zrovna med…teď sem po vyvolávačce a až mi zkončí mrcha mám si taky přijít pro nějaké pilule…tak snad se to pohne k lepšímu…
@24kačkač píše:
Janco tak zajímavé…potom poreferuj jaké to byloa kam chodíš na tu masáž?
Jsem z Východních Čech, takže tady u nás ![]()
Dorianne..vítám tě tu…
… jsme na tom stejně, taky se snažíme rok, mě bud 26 manža 31.. jedno dítko už máme , ale stejně to te´d nejde…já včera byla na HP a manžel dnes na SPG.. uvidíme co z toho bude za 10dní jdme oba do poradny, kde nám vyřknou ortel.. dnes jsem tak přemítala, aby nám neřekli, že jsme ještě mladí a že jedno díte už máme, ale sakra, ten rok byl dost dlouhá doba na to aby se podařilo a já už jsem z toho někdy dost unavená, když na mě příjde taková ta depka..však to všechny moc dobře znáte..
holky ale já věřím, že se toho mimísa nakonec všechny dočkáme, musíme.. ![]()
Všechny nováčky vítáme a nebojte, tady to všechno proberete a bude Vám líp .. teda aspoň snad
člověk pak vidí, že v tom není sám a to taky pomáhá ![]()
@Janca29 píše:
Všechny nováčky vítáme a nebojte, tady to všechno proberete a bude Vám líp .. teda aspoň snadčlověk pak vidí, že v tom není sám a to taky pomáhá
přesně tak
…vítám taky všechny nově příchozí.. ![]()
Tak já mám centum babyplan…je to komplex všech vitamínů i ta listovka tam je…kontryhel sem měla..ale nevím no…myslím že mi vůbec nepomohl..pila sem ho 3 cykly a nic…
@24kačkač píše:
A zobete nějaké vitamíny holky nebo něco jiného?
Taky jím kyselinu listovou už toho půl roku, mezitím jsem pila maliník, kontryhel, Femigard, a hormony od doktora (Duphaston, Utrogestan), ale teď už s tím vším končím a počkám si až na tu mojí paní „masážovou“ co mi vyjde z toho přístroje a co mi napíše ona za bylinky a tak. Jinak jsem teď 20DC a čekám co tenhle cyklus bude, ale spíš počítám s tím, že to nedopadne. Sice se mi občas jakoby motá hlava, ale to připisuju spíš posilování na břicho minulý týden, docela nám dala naše předcvičitelka zabrat a teď mám natažený krk, člověk prostě tím břichem holt všechno nepřitáhne, ty svaly tam nejsou tak vycvičený ![]()