Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A jinak, ženy, já dneska poslední den v krámě a počínaje odpolednem volná noha total.
Žádný vstávání v 5:45,leč tak někdy k osmé ranní, konečně jsem se na starší kolena dočkala. Práce ovšem hafo pořád, jak se na firmě rozneslo, že už jsem celá jenom dotazovací, živitelé se zaradovali a cokoli kdo nestihne, samozřejmě dodělám já. Protože teď to mám na plnej úvazek a potřebuju určitě každou korunu, že jo. ![]()
Co jim mám na to říct?
![]()
A tak, zas jsou třeba i lidi, kteří práci nemají nebo těžce shání zakázky, že jo… ![]()
Takže s hlubokým povzdechem v pondělí dodělávám úplně mimo svůj harmonogram dalších 20 rozhovorů za dezertovavší kolegyni.
![]()
S váhou už bych nudila, pořád se pohybuju v rozmezí cca půl kila mezi 63 - 64.
Tak doufám, že to takhle bude i ve třetí.
O víkendu akce krůta, žranice bude strašná, naštěstí hlavní chod ta krůta, saláty dodám já v dukaním stylu, ani si toho nevšimnou… buchty dodám taky já zcela v nedukaním stylu a ani si jich nevšimnu.
![]()
Pá a krásnej víkend for all!!
![]()
@sirikit Uzij si vikend a jsi kocka! takze i ve trojce to udrzis…ver mi!
Jdu vás taky jen pozdravit…
Odpoledne odjíždíme směr Tanvald.
Víkend to bude hustý.
Snad přežiju
![]()
Váha pořád 78-79, ale tenhle víkend s ní zřejmě nehnu - obávám se ![]()
Mějte se krásně
![]()
@JaniceB
Ty jo Jani, knedlíky 2× týdně???
To já mám tak 2× ročně i bez Dukana ![]()
Ale teda váha se Ti drží super ![]()
Co víc si přát, paráda ![]()
Koukám, že víkend bude prázdno:D Já valím pro mrně do školky a ujíždíme směr Starý Hrozenkov (po stopách Žítkovských bohyní takže se vrátím celá očarovaná:D)
Ale bude to zcela v nedukaním stylu, jen na zítra si vezu houstičky ať ukojím aspoň trošinku své svědomí:)
Dámy páááá ![]()
PS: ale sleduju vás nebojte ![]()
Teda @Kaspinka @LydiaD @sirikit přeju vám krásný víkend, váhu i myšlenky na ni nechte doma a užijte si to všechno. ![]()
Krásný víkend samozřejmě přeju i všem ostatním, já za sebe teda dál doufám, že něco posundám a v pondělí při tradičním týdenním součtu nebudu mít přírůstek. @dydla se snad konečně pouzdraví
a zajímalo by mě, jestli se ještě někdy zajde podívat dezertérka @nav-michaela. Stála bych o info, jak se jí ve 3F (ona teda už je asi ve 4, když tak uvažuju) vedlo a vede…
![]()
@sirikit hele co se ti stalo s pežotkem, doufám, že jsi při karambolu neseděla v kokpitu??? A taky jsem se chtěla zeptat zda víš, proč Somálci reklamovali Pežota 206?
Protože se jich tam vlezlo jen 205
![]()
@Niki91 @sirikit zrovna včera jsme byli s manželem na večeři a řešili téma dieta, manžel už má odzkoušeno dost z mé stravy a musím říci, že byl vždy mile překvapen, a tak jsme řešili proč to někdo nezkusí, proč to někomu nejde a proč se to někomu vrátí jako bumerang. Je to prostě o tom, že ti dieta musí chutnat, tak jak píše sirikit je to změna na celý život. A pokud to nechutná pak člověk přežívá nutné zlo a po dosažení nějaké hranice se vrátí zpět do prasáren a je to všechno zpět i s bonusem… Já bych nemohla jíst holý tvaroh, jako jednou možná, ale denně to bych se zblila, kuře na vodě, tuňáka jen tak z konzervy a ještě ve vlastní šťávě
proto jsou holky mou inspirací a když se strava upraví, okoření a vhodně nakombinuje, pak je to mňam:-) těším se na svůj denní tvaroh, mám ho jako sladkou odměnu (tvaroh, jogurt, stévie, aroma + goja), ale kdybych ho měla pojídat jen tak z vaničky, tak by mi to rostlo v krku. Takže dieta a po té přechod na jiný životní styl bude fungovat jen tehdy, pokud nám bude chutnat…
Předevčírem se mě někdo ptal jestli takto budu jíst pořád jestli jsem s tím smířená a mě napadlo, jak jíst pořád, co je na té stravě špatně? Řákám pak skočím do trojky a mám každý den ovoce a zeleninu a už nebudu muset tolik řešit BD a BZ… druhá strana vykulila oči a říká no právě to budeš jíst pořád takhle???
Moc jsem nechápala co jiného bych měla jíst: hranolky, pizzu, smažák, hamburgery, langoše??? ano milovala jsem je a nikdy bych neřekla, že mi nebudou chybět, ale je to tak po 5ti měsících s Dukanem nemám na tyto potraviny chuť a když je chci zkusit tak si kousek kousnu a moje chuťové čidla dostávají KO jdou k zemi a už to nechtějí… mléčnou čokoládu už ani nemám ve slovníku, před 2 měsíci jsem si vzala kostičku a vyplivla jsem ji vůbec to nechutnalo jako čokoláda na kterou jsem teď zvyklá (spíše přeslazená hromada pokrmového tuku)
Je to zvláštní, ale když se tělo očistí od těch s prominutím sra–k, tak to pak už nevyžaduje a nechutná mu to tak jak člověk očekával
![]()
Jo a za mne musím říci, že já jsem člověk, který vydrží s dietou a pak se pomalu zase zvrhne a prasí a jde to pomalu zpět, teď jsem ale v dietě snad nejdéle za celou svou dietní kariéru a je to ta nejjednodušší a nejchutnější dieta co jsem vyzkoušela (jinak jsem zkoušela, klasické nejíst, Margitovu dietu a Naturhouse). ![]()
@sirikit zlato 60,7 - tvé narozeniny na mě měly nějaký dopad… ono to fakt vypadá, že v říjnu skáčeme spolu ![]()
@jirka124 píše:
Tak jsem se rozhodl, že dám dcerce volnou ruku. Zřejmě máte pravdu, ať si holčinka užijeDoufám ale, že nebude chtít vymalovat na černo a na strop bílé šlápoty
alespoň ne moje
Jinak zkoukl jsem tu 5 stranu ve fotoalbu-1. fáze diety, jsem ale trochu mimo z těch vašich tajných zkratek, budu tady zřejmě za úplného vola, ale vážně ženské nevím
1,5 PL,2 PL OO, ČL, stévie- šílený název, zní to jako nemoc, to si jako cukr nedovedu vůbec představit
Učůrávam smíchy (mimochodem ze začátku jsem na ty zkratky čučela úplně stejně), máme tady další Lydii a sirikit ale v mužském obalu, ty sem zapadneš jedna dvě
s pokojíkem skvělé rozhodnutí, bude pro ní největší překvápko když jí necháš „volnou“ ruku. Já jsem titiž tak spíše sportovní typ, miluji růžovou barvu, ale v pokoji bych ji mít nechtěla, mám ráda hráškovou, orndžovou i žlutou, nesnáším modrou, ale nevadí mi každý odstín, no takže pak si vyber, miluji bordó a hnědou no ale jak by ten pokoj pak vypadal
takže schvaluji rozhodnutí, určitě ji potěšíš, mimochodem šlápoty na stroěp to je cool
fakt to zní zajímavě
![]()
@Kaspinka @sirikit @LydiaD zase cítím ve vzduchu krůpěje potu a pach spoceného ručníku, odcházím věšet prádlo, považujito pro dnešek za svou sportovní aktivitu + raní techtle mechtle, nešel proud, tak jsme se šli bát pod deku
![]()
@toooja ahoj vítámtě, já se o dokance dozvěděla z nějakého přitroublého článku a kdybych nevyhledala tudle diskuzi zřejmě by mi to nefungovalo a já nevěděla proč, poloviční a zmatečné informace… tak jak píší holky, zkus přelouskat začátek té knihy něco je ve fotoalbu zbytek poradíme. Povolené potraviny můžeš libovoně kombinovat záleží na tvé fantazii ![]()
@LydiaD broučku to ale nebude sex ve městě, to si pleteš sex s Heloweeny, ten dávají až po desáté večerní
Jj sraz by měl být ještě před vánocemi, pak budem totiž všichni zpátky v 1F
@besi2010 není to tak že B den by neměl být po dni s hostinou?
jinak jsi skvělá určitě se ti to utřepe tak jako Janici a Bibi ![]()
@Kaspinka Manolky neznám, znám jenom Mannerky a ty na 100% nesmíme takže zapomeň
![]()
@zoufalka1989 ano ano kdoulík má pravdu 2 kostky hořké čokolády můžem je to tolerovaná potravina, já ji užívám pravidelně ![]()
@dydla dydluš uzdrav tělo a pak se zase naplno vrhneš do dukanky, teď to musíš přečkat, zdraví je přednější ![]()
@JaniceB píše:
Cauky holky… nestiham…vahu hlasdim stale 50.4 a to jim fakt 2 x tydne knedliky úv poledne a vecer/ a 2 x tydne ty testoviny / v poledne a vecer/. Jinak uz ne nizkotucne veci a dopravam si i sladkosti.
To zní jako sen, ani se mi tomu nechce věřit. Jak dlouho jsi ve 3F? A co Samara? Už je to lepší? U nás ne pořád bydlí v odpadu
![]()
@harfa Mrkni příležitostně na stránku 1183,to jsem se tu zrovna holkám vypisovala z čerstvého poutavého zážitku. ![]()
@harfa K tvému názoru na diety obecně a Dukanku jmenovitě naprosto nemám co dodat!
Naprosto přesně.
Taky absolutně nemám problém, automaticky sebou chystám každé ráno jídlo do jídlonoše jídlo na celý den a jak už v tom mám praxi, jím skvěle a zdravě, myslím. Hlad ani náhodou, takže ani žádný žravý záchvaty po návratu domů - jen si zase navařím něco na večer a na druhý den. Do třetí se těším přesně z důvodu nestřídání BZ/BD, takže vymýšlení bude daleko jednodušší.
Jo, já tahle opravdu hodlám jíst pro zbytek života a jsem na to hrdá. Mmch, ti obzvláště slabozrací mi v terénu občas tipují i 35,což pochybuju, že by se dělo, kdybych měla o 15 kilo víc. Takže jasná rovnice: jím dosyta, zdravě a vypadám dobře. Alternativa je začít jíst jako dřív, vypadat blbě a cítit se taky tak.
Pro mně ženy jasná volba.
![]()
@harfa píše:
To zní jako sen, ani se mi tomu nechce věřit. Jak dlouho jsi ve 3F? A co Samara? Už je to lepší? U nás ne pořád bydlí v odpadu![]()
![]()
U nas taky. nechala jsem se ostrihat - vypadam jak de*il…ale vlasy padaj porad. Tak jsem nakoupila ty bione sampony a uvidime. Jsem ve trojce 85 dnu. Takze jeste 35 a pak uz bych nemela byt omezena /ale to se necitim uz ani ted…v jidle
- poctive to nedrzim…nevazim a davam si 2 x denne, misto 1 x denne/.
Holky bavíte mě, ale nějak nemám sílu.. je mi blbě, odcházím dřív z práce, ruším dnešení večerní program
a jdu domů do postele k čaji a spát! Koupím si jen po cestě nějaký pomrdanče nebo pomrdalinky ať mám vitamínky a jdu se teleportovat k Zoufi a Dydle do postele
![]()
A ještě. Máme ty dva westíky, vlastně westičky. Sestry, pět let. Jedna měla v roce a půl kamínek v močáčku, operace - a od té doby papká antistruvitové granulky, drahý jak blázen, ale - ťukám do předních zubů - zatím to funguje a při minulém kontrolním ultrazvuku před měsícem močáček uplně o. k.
Granulky jsou kvalitní, renomovaná značka, pes se těší super vitalitě a je štíhlej jak JaniceB.
Druhá fenka je po mně, bohužel. Podsaditější, sice akční, ale vždycky spíš ideálního tvaru koule. Krmila jsem ji klasicky - pedigree, chapi, zkrátka granule a konzervičky, které normálně koupím v supermarketu. Hele, takhle za krčkem už měla faldíky na faldíkách. ![]()
Jenomže ona evidentně záviděla sestře ty její spešl, já už mám děcka velký, pro korunu si koleno vrtat nenechám, na sobě taky nešetřím, i začala jsem jí před necelým rokem kupovat kvalitní granule v takový tý zdravý výživě pro psy.
Jakože lososový, krocánkový s granátovým jablíčkem, jehněčí s borůvkama!!! (fakt, včera, měla jsem oči navrch hlavy)…, Keruška se po nich může utlouct.
Krmíme je jednou denně, tak jak se to má, každá má svou misku, když skončí s jídlem, misky i se zbytkem jim odeberem, žádný dojídání během dne. Takže mám kontrolu, kolik toho kdo sní.
A teď, proč tohle pejskařské okénko v dukaní diskuzi:
Tlustá Keruška sní stejné, spíš menší množství těch svých současných kvalitních granulek, než dřív supermarkeťáckých. Má mnohem lepší náladu, hraje si, blbne… a rozhodně zhubla!
Vážit ji budu až koncem roku u veterináře, ale faldíky už nemá a celkově vypadá daleko sportovněji. ![]()
Takže fakt je to všecko o kvalitní bílkovinné stravě. Včera jsme se ňuňaly a pochvalovaly si, že panečku držíme Dukanku spolu.
![]()