Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hmm tak obr tam je, ale pekne mrnavej Lioness, jak to muzu zvetsit????
holky zdravim po vikendu, byli jsme u moji mamky a miminka spinkala hezky. Sofie uz nam vydrzi spat celou noc, tak jeste aby ji dohnal Jim a bude pohoda
jinak ja mam bricho pekny, jako bych nikdy deti nemela…krome te jizvy, ale nemam ho vytahany, sama jsem prekvapena. nabrala jsem 10 kg, ale jak uz jsem asi psala ted jsem -15kg
Hartan je super, hezky se s nim manipuluje a ty pelisky jsme ted vyuzili u mamky jako postylky, hezky jsme je v tom ponosili a mimca spinkali
zitra se jdeme zvazit, tak jsem zvedava co jsme pribrali…
Sabri, i kdyz mimca jsou malinke (foto) vypadaji pekne! ![]()
jsem rada ze jsi s hartanem spokojena? meli jste origos tasky?
Sabri , ti mrňouskové jsou srandovní
Vůbec si nedovedu představit co si s takovými dvěma uzlíčky počnu
![]()
Miso , my musíme mít tu vaničku bokem (a tudíž se stojan velmi hodí), protože máme obrovskou rohovou vanu a to nehrozí abych na ní cokoli dala a je navíc docela hluboká, takže v ní si taky koupání nedovedu představit (to bych se se zádama zbláznila). Ten stojan je šikovný (za předpokladu, že nemáš panelákovou koupelnu
).
ja se taky obavam, co s nema budem provadet…
bojim, bojim…
Zuziko, panelakovou nemame, tak uvidime co nakonec poridime…
snazila jsem se dneska sesmolit nejaky seznam, ale polovina veci mi asi jeste chybi!!!!
dneska tu byl tchan a smal se jak se mi vlni bricho ![]()
ahojky
zdraví bývalá dvojtěhulka
tak jen hlásím, že redukce dopadla úspěšně, dnes už mám za sebou kontrolu a všechno je OK
díky všem, co na nás mysleli!
a už jsme si to nechali i odtajnit a bude to KLUK!!! ![]()
Zuzajdo, tak to je super!!!!
tak at klucina pekne roste!!!! a at je vsechno v poradku!!!!
Zuzajdo , gratuluji ke kloučkovi
A jsem ráda, že je z tebe cítit pozitivní nálada
Opatruj se.
Ahoj všem ![]()
Zuzajdo , přeji hodně zdravíčka a ať se daří co nejlíp
!!!
Sabri, máš krásné děti
je to radost, takoví uzlíčci… ![]()
Obdivuji, jak jsi zvládla těhu s pouhými 10ti kg navíc … To se mi nepodaří!!!!!!!
Ale přiznám se, že jsem ráda za to, že vše probíhá v klidu a s kilogramy navíc se poperu časem.
Jinak jsem včera byla na pravidelné kontrole a prý je vše OK. Na další jdu až 3.1.07 a doktor říkal, mi vezme náběry a pošle už do poradny v porodnici. S mateřskou mě odkázal až na 34 týden. Takže v klidu budu pracovat do konce roku a pak to asi půjde rychle.
Jen jsem opravdu nervozní, jak to bude s tím naším kočárem, resp. korbami na něj. Kočár již mají, ale teprve na přelomu ledna a února se dozví, jestli budou korby!!! takže se mi může klidně stát, že budu mít dva uzlíky a žádnou káru pro ně!!!
![]()
Tak krásný den
Ahoj maminy.
Teď je z té diskuse cítit samá pozitivní nálada a radost
.
Já se můžu jen přidat. Včera na kontrole u Dr. vše OK, ukázkový tlak, vůbec žádné otoky, moč v pořádku, sice jsem za 14 dní nic nepřibrala, ale holky snad rostou… (soudě podle břicha). Dr. říkal, že hned po Novém roce půjdu do nemocnice na vyšetření a na císaře. Když jsem se ptala, jestli to do té doby vydržím, tak říkal, že vůbec není důvod si myslet, že ne (pokud se nestane něco zcela nečekaného), že se vůbec neotvírám a že to vůbec vypadá dobře - jako by to ani dvojčata nebyla ![]()
Tak snad má pravdu… ![]()
Hezký den ![]()
Dito
to je krasny, ze takhle drzite pri sobe.....to uz jsme byli 1 tyden na svete
holky kil se vubec nebojte, to nocni vstavani a kojeni a kila jsou dole raz dva
ty tasky k hartanu nejsou ty originaly, zvolili jsme ty levnejsi, ale daji nam stejnou sluzbu, mame modry kocarek, takze to pasuje pekne
ahoj holky, venku je pekne hnusne, ale hlavne ze se nam dari! ![]()
ja uz mam 15 kg navrch!!!!! to je hruza!!!!!!!!!!!!!!
Dito, to je dobre, ze jsi v poradku a drzis se! jen tak dal!
Kuzelko, ty jeste pracujes?
Zuzajdo,
to jsem ráda, že to všechno vyšlo a Ty i miminko jste v pořádku.
A gratulace ke chlapečkovi. Krásně si těhotenství užívej. ![]()
Dito, já jsem se do 36tt taky neotvírala a bylo to v pohodě. Na první kontrole v Hradci jsem byla 5. září, to jsem byla otevřená na 1 prst, 12. září opět na prst, ve čtvrtek 14. září už na dva a v úterý 19. na 4 prsty. A kluci se narodili spontánně 20. září ráno. Takže tím chci říct, ale rozjet se to může kdykoliv. Držím palečky.
Papa
Jana
Dito , to je super, že je vše OK. Taky bych chtěla napsat, že jsem za posledních 14 dní nic nepřibrala
ale bohužel to není pravda
Ale mi pak po porodu s Míšou povedeme druhý boj se shazováním, že Miso ? To pak bude teprve zábava
.
Kuzelko , ty jsi fakt s tou prací nezmar
Ale už by to chtělo zpomalit, ne? Tlak na čípek je po 25-27tt už poměrně velký. Já už jsem docela ráda, že jsem si tu nemocenskou vzala, přestože do práce ještě docela dost docházím, ale jdu tam kdy potřebuju já a když toho mám dost, tak prostě odpočívám
![]()
Holky, tak jsem dneska začala prát oblečky
(pleny a zavinovačky už mám
), ale těch věcí je tolik, že jsem ob:,–(ila celou naši sušárnu
a ještě mám na zemi v pokojíčku dvě velké hromady
Nemám už to kde sušit, takže zase zítra. Už nepořídím jedinou věc na oblečení… až to někdo uvidí, bude si myslet, že to budeme mít všechno na jedno použití
![]()