Emancipace žen? Nezmiňují se tchánové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
8.4.12 22:23
@mmonica píše:
carodejnice maji slet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Huste ze?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.4.12 22:28

@Loki01 nedalo mi to a trošku jsme přispěla, ale vlastně to ode mě vyznělo jinak a asi trapně, nejak nemá cenu se konkrétně s těmahle uživatelkama pouštět do debaty- jedna nenapíše jednu větu, kde by nebylo deset hrubek a je agresivní, nekompromisní, diskuze není možná.
O ostatních nemluvím, některé z jiných diskuzí znám a nevadí mi

• Citovat
  • Upravit
2216
8.4.12 22:31

Těmi čarodějnicemi myslíte ty, které zakladatelce napíšou i neg. názor, což jsem i já? To u vás v Anglii taky tak funguje, že si lidé napřed pořídí dítě a pak teprve zjištují, jak ho uživí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.4.12 22:35
@byron píše:
@Loki01 nedalo mi to a trošku jsme přispěla, ale vlastně to ode mě vyznělo jinak a asi trapně, nejak nemá cenu se konkrétně s těmahle uživatelkama pouštět do debaty- jedna nenapíše jednu větu, kde by nebylo deset hrubek a je agresivní, nekompromisní, diskuze není možná.
O ostatních nemluvím, některé z jiných diskuzí znám a nevadí mi

Tak to se musim kuknout:) Ja jsem se radsi vubec nevyjadrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.4.12 22:51
@byron píše:
O ostatních nemluvím, některé z jiných diskuzí znám a nevadí mi

Tak jsem si taky nemohla pomoct :D
Ale nebudu se hadat, jak rikas nema to cenu. Myslim, ze jsi to napsala dobre. Mozna to nektere nepochopily, ale to nebude Tvoje chyba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
8.4.12 23:01

Loki, tvé názory na nebití dětí se mi docela líbí, ale tvoje reakce na téma dizkuze byla trošičku mimo ;) A to je to tvoje husté? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.4.12 23:09
@karinka píše:
Loki, tvé názory na nebití dětí se mi docela líbí, ale tvoje reakce na téma dizkuze byla trošičku mimo ;) A to je to tvoje husté? ;)

Moc ti nerozumim, ale to je docela pochopitelne. Kdyz si to prectes poradne tak mozna pochopis na co jsem reagovala ;)
Huste? Ne, nechapu te.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
9.4.12 10:37
@Loki01 píše:
Huste ze?:)

jo,ale nic prekvapujiciho,jedna z mnoha veci co se mi v UK libi,je to,jak jsou ve skole deti vychovavany k socialnimu citeni,soucitu ,tohle v CR chybi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová