Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loki01 nedalo mi to a trošku jsme přispěla, ale vlastně to ode mě vyznělo jinak a asi trapně, nejak nemá cenu se konkrétně s těmahle uživatelkama pouštět do debaty- jedna nenapíše jednu větu, kde by nebylo deset hrubek a je agresivní, nekompromisní, diskuze není možná.
O ostatních nemluvím, některé z jiných diskuzí znám a nevadí mi
Těmi čarodějnicemi myslíte ty, které zakladatelce napíšou i neg. názor, což jsem i já? To u vás v Anglii taky tak funguje, že si lidé napřed pořídí dítě a pak teprve zjištují, jak ho uživí?
@byron píše:
@Loki01 nedalo mi to a trošku jsme přispěla, ale vlastně to ode mě vyznělo jinak a asi trapně, nejak nemá cenu se konkrétně s těmahle uživatelkama pouštět do debaty- jedna nenapíše jednu větu, kde by nebylo deset hrubek a je agresivní, nekompromisní, diskuze není možná.
Tak to se musim kuknout:) Ja jsem se radsi vubec nevyjadrovala.
@byron píše:
Tak jsem si taky nemohla pomoct ![]()
Ale nebudu se hadat, jak rikas nema to cenu. Myslim, ze jsi to napsala dobre. Mozna to nektere nepochopily, ale to nebude Tvoje chyba:)
Loki, tvé názory na nebití dětí se mi docela líbí, ale tvoje reakce na téma dizkuze byla trošičku mimo
A to je to tvoje husté? ![]()
@karinka píše:
Loki, tvé názory na nebití dětí se mi docela líbí, ale tvoje reakce na téma dizkuze byla trošičku mimoA to je to tvoje husté?
Moc ti nerozumim, ale to je docela pochopitelne. Kdyz si to prectes poradne tak mozna pochopis na co jsem reagovala ![]()
Huste? Ne, nechapu te.
@Loki01 píše:
Huste ze?:)
jo,ale nic prekvapujiciho,jedna z mnoha veci co se mi v UK libi,je to,jak jsou ve skole deti vychovavany k socialnimu citeni,soucitu ,tohle v CR chybi